Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KESKIYÖNUSVA

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Kaikusielu ♂, Savukynsi (Smoke) ♂, Virtapentu ♀ †
Vanhemmat Pohjoistuuli ♀ †, Myrskytuuli ♂ †
Kumppani Haukkasiipi ♂ †
Pennut Kyymyrkky ♂
Soundtrack Jennette McCurdy - Homeless Heart

 

Ulkonäkö

Keskiyönusva on hieman liian pienikokoinen naaraaksi. Naaras pitää sitä hyvänä puolena, sillä tuo olisi nopeampi pakenemaan ynnä muuta sellaista. Keskiyönusvan keho on muuten siro ja notkea. Naaras soturi omistaa lumenvalkoisen puolipitkän turkin joka hieman aaltoilee tuulessa. Naaras ei ole melko kaunis, mutta ei rumakaan. Sievä perjaatteessa. Keskiyönusvan turkissa on myös karvan päissä joko mustaa tai harmaata väriä. Naaras näyttää siis hieman emoltaan, mutta ei ole ihan samannäköinen. Keskiyönusva omistaa melko pitkän hännän joka on erityisen tuuhea. Naaraan kynnet ovat mustat ja terävät. Naaraalla on myön hyvin valkoiset hampaat. Naaraan silmät ovat siniset joissa loistaa melkein vaaka pilke.

 

Luonne

Naaras on usein melko energinen ja sosiaalinen kissa. Tämä pitää muiden seurassa, mutta naaraasta löytyy varjoisa puoli. Naaras voi masentuessa olla hyvin hiljainen ja ei virkeä. Keskiyönusva voi suuttua helposti ja käydä jopa kimppuun. Naarassoturi on Haukkasiiven kohtalon jälkeen ollut hieman hiljainen, mutta juttelee yleensä muiden kanssa. Keskiyönusva on uskollinen klaanilleen että edesmenneelle puolisolleen. Tämä ei etsi uutta kumppania, sillä Haukkasiipeä parempaa naaras ei löytänyt. Keskiyönusva on huolehtivainen ja lempeä pennuille ja nuoremmille. Vaikka tuo ei olekkaan elämänsä aikana saanutkaan oppilasta. Siksi on hyvin kateellinen useille sotureille. Naaraaseen voi luottaa, joten tuolle voi kertoa huolet. Välittää paljon klaanilaisistaan.

 

Menneiyys

Ei tiedossa.

 

Muuta

  • Emo Pohjoistuuli kuoli synnytykseen, joten pennuilla oli kasvattiemo nimeltä Lumikide. Hopealumen siskontytär ja Hopealumen pentujen Talvituulen ja Pimeäsielun serkku. On myös kuolleen Mustikkamarjan serkku. Kuutamotähden uudet pennut ovat Keskiyönusvalle oikeasti täti-/setäpuolia, mutta Kekiyönusva ei pidä noita sen arvoisina, sillä on noita paljon vanhempi. Myrskyklaanin jäsenten Lehvätassun ja Haukkatassun isoäiti.

 

Copyright

Ender

©2019 Keskiyönusva | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com