Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KARRAH

vartalokuva

Ikä Vastasyntynyt
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Where Dreams Come From ♂
Vanhemmat Fire Which Burns Forever ♂, Meripihka ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole

Soundtrack Two Steps From Hell - Cassandra

 

Ulkonäkö

Karrahin turkki on pohjaväriltään luonnonvalkoinen. Valkoista väriä halkovat kuitenkin kirkkaan kellanpunaiset raidat. Raidat ovat katkeilevia ja symmetrisiä. Ne alkavat naaraan niskasta ja jatkuvat hänen häntänsä tyveen saakka sekä siitä hieman lonkkien takaosaan. Ne ovat melko ohuita. Hänen kasvoissaankin on hieman raitakuvioita. Karrahin pitkä ja taipuisa häntä on kokonaan kellanpunainen, samoin hänen suuret korvansa. Silmien yläpuolella on kellanpunaiset pallot, joista kummastakin kulkee yksi raita kohti hänen päälakeaan.

Hänen turkkinsa on laadultaan tuuheaa ja melko pehmeää. Tuuli tarttuu siihen helposti ja saa sen väreilemään ja aaltoilemaan. Turkki on myös kiiltävää eikä takkuunnu helposti, mutta se kerää silti roskia. Karrahin turkista huomaa, milloin hän on ollut metsästämässä tai ei muuten vain ole vaivautunut siistimään roskia turkistaan. Hän saa kiittää onneaan siitä, että hänen turkkinsa kuitenkin on melko helppohoitoinen eli ei vaadi paljoa aikaa pysyäkseen puhtaana.

Karrahin silmät ovat melkein ovaalinmuotoiset ja suurehkot. Ne ovat väriltään melko tasaisen vedenvihreät eräänlaisena vastakohtana hänen turkkinsa kellanpunaisille kuvioille. Hänen kuononsa on melko siro ja nenä väriltään tuhkanharmaa, kuten myös käpälien polkuanturat. Anturat ovat pehmeät ja sopivat hiipimiseen. Naaras on rakenteeltaan hoikka ja kevyt ja omaa pitkät käpälät sekä sirot tassut. Hän on kuitenkin melko suurikokoinen, mikä johtuu siitä, että hänen kehonsa on pitkä ja käpälien vuoksi hän on myös melko korkea. Hänen käpälissään ei ole raitoja, mutta hänen etutassunsa ovat kellanpunaiset ja kummassakin takatassussa on kaksi kellanpunaista varvasta sekä hieman erikokoisia pieniä täpliä. Naaraan kynnet ovat pitkät ja kaarevat ja väriltään vaaleat. Hän on ylpeä niistä, joten hän pitää ne terävinä parhaansa mukaan. Hänen viiksensä ovat pitkät ja väriltään osittain sekä mustia että valkoisia. Karrahin kehossa ei ole arpia.

 

Luonne

Karrah on kissa, jota monet kenties kuvailisivat oman arvon tuntoiseksi, iloiseksi ja laiskaksi. Naaras on hyvä piilottamaan muilta mieltään vaivaavat asiat ja oman pahan olonsa, minkä vuoksi muiden kannattaa huolestua silloin, jos hän vaikuttaa liian iloiselta ja positiiviselta. Hän uskaltaa näyttää todellisen itsensä vain harvojen seurassa ja häpeää omaa itkemistään ja heikkouttaan. Hän ei tahdo aiheuttaa muille surua tai kiusaantumista olemalla noiden edessä itse surullinen tai etäinen. Siitä huolimatta naaras osaa toki olla aidosti iloinen ja nähdä hyvät asiat. Hänen iloisuutensa ei ole vain naamio.

Karrah ei mielellään kuule arvostelua itseään kohtaan ja pitää itseään ja sukuaan arvossa edeltäjiensä saavutusten tähden. Hän arvostaa myös omaa ulkonäköään ja pitääkin siitä siksi hyvää huolta. Hän ei pidä likaisuudesta turkissaan, eikä siedä sitä liiemmin muilta kissoilta kuultunakaan. Hän osaa kiusoitella muita, mutta hänen tarkoituksensa harvoin on loukata. Hän omaa käytöstavat ja osaa pyytää anteeksi virheitään. Joskus liiankin kanssa. Hän pitää tahdillisuudesta ja romantiikasta, mutta epäröi hieman itse ryhtyä suhteisiin muiden kanssa. Naaras rakastaa keskustelukumppaneita ja kuuntelemista, mutta on itse hyvin pidättyväinen. Toisinaan hän hiljaa mielessään arvostelee muita huonolla tavalla, mutta harvemmin sanoo ajatuksiaan ääneen, elleivät ne erityisen paljoa ja jatkuvasti häiritse häntä.

Karrah ei mielellään tee jokapäiväisiä asioita, kuten metsästä tai vartioi reviiriä. Jos asian tekeminen ei häntä kiinnosta, hän ei varmaankaan sitä tee. Sen vuoksi on kai oikeutettuakin kutsua häntä laiskaksi. Toisinaan asian ilmaiseminen ääneen auttaa ja saa häneen liikettä, mutta toisinaan hän vain suuttuu ja kääntää selkänsä jättäen tekemättä. On niitäkin kertoja, jolloin hän tekee jotakin muuta sen sijaan yrittäen olla hyödyksi. Hän kuitenkin pitää siitä, jos asiat tuodaan valmiiksi hänen eteensä ja tehdään hänen puolestaan.

Karrah uskoo henkiin, mutta hän vihaa noita sydämensä pohjasta. Hän ei luota ennustuksiin eikä häntä ole helppoa saada uskomaan mihinkään muuhunkaan, mitä henget sanovat. Jos joku hengistä osoittaa hänelle olevansa hyvä, se on hänelle vain yksi monien pahojen joukossa. Syynä Karrahin epäluottamukselle ja vihalle on henkilökohtainen kauna.

 

Menneisyys

Karrah syntyi veljensä kanssa pimeissä ja kolkoissa tunneleissa maan alla lähestyvän lehtikadon ajan kolkuttaessa ovella ja täyttäessä yläpuolisen maailman lumimyrskyillä. Hän kuului syntymästään lähtien joukkoon nimeltä Veljeskunta ja hänen vanhemman veljensä kohtalona oli olla sen joukon toisen johtajan paikan perillinen. Veljeskunta oli aikoinaan perustettu suojelemaan viittä villikissojen klaania, jotka asuivat järvellä Veljeskunnan yläpuolella. Silloin klaaneista oli jäljellä vain yksi, Taivasklaani. Muut klaanit olivat lähteneet järveltä etsimään uutta kotia tulipalon poltettua noiden reviirit kelvottomiksi elättämään niin montaa kissaa seuraavan lehtikadon ajan yli. Taivasklaani oli jätetty jälkeen ajatellen sen olevan vain taakka ja taru, joka ei kuulunut neljän muun klaanin joukkoon. Niin viides klaani oli jäänyt asumaan järvelle ja Veljeskunta oli jäänyt sitä suojelemaan ja vartioimaan järveä muiden klaanien lupauksettomaan paluuseen saakka.

Mutta vastoinkäymiset olivat iskeneet Taivasklaanin niskaan. Sacran johtamina kulkukissat kävivät klaanin kimppuun aikeenaan hävittää sen lopullisesti. Kulkukissat olivat jo pitkään halunneet järven takaisin itselleen oltuaan sen alkuperäisiä asukkaita ennen klaanien saapumista. Nuo olivat jopa käyneet Suurena Sotana tunnetun taistelun klaaneja vastaan sen vuoksi ja hävinneet joutuen lähtemään. Neljän klaanin lähdettyä näkivät klaanien ulkopuoliset tilaisuutensa ja käyttivät sen. Veljeskunta aikoi mennä apuun, mutta kääntyi puolivälissä takaisin sattuneesta syystä ja palasi kotiinsa maan alle. Sinne he hautautuivat monien päivien tai kenties kuidenkin ajaksi. Ja sinä aikana Karrah ja hänen veljensä syntyivät.

Karrah ei muista tuosta ajasta yhtikäs mitään. Hän tietää vain sen, mitä hänelle on kerrottu. Hänen kuulemansa mukaan saapui erään kerran Veljeskunnan luokse Lukki, jonka antama tiedon lahja nosti heidät ylös haudastaan. Lukki kertoi heille Taivasklaanin selvinneen ilman Veljeskunnan apua, mutta mystisen Heavy Rainin ajaneen klaanin pakosalle kodistaan. Sacra ja kulkukissat olivat joutuneet perääntymään ja luopumaan aikeistaan tuhota Taivasklaani, sillä Heavy Rain ja tuon vapaustaistelijat eivät olleet sitä sallineet. Taivasklaani tarvitsi Veljeskunnan apua ja soturi Kaaoskirouksen johdatuksella he olivat valmiit sitä antamaan. Ennen sitä tapahtui kuitenkin odottamattomia asioita, jotka hajottivat silloisen Veljeskunnan...

 

Muuta

  • Fire Which Burns Forever -nimisen kissan sekä Meripihkan nuorempi jälkeläinen kahdesta pennusta.

 

Copyright

Silagul

©2019 Karrah | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com