Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUULENTASSU

kuva

Ikä 7 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Aurinkopentu ♂ †, Hietatassu ♂, Tuiketassu ♀
Vanhemmat Kuunvalo ♀ †, Deidara ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Hopeatuhka
Soundtarck Skillet - Say Goodbye

 

Ulkonäkö

Tuulentassun keho on pieni ja notkea. Tuon turkki on lyhyttä ja aika karheaa. Turkki on väriltään kellertävä, kuin isänsäkkin, mutta siinä on valkoisia läiskiä. Läisikiä on oikean silmön päällä, selässä ja takajaloissa. Tuulentassun turkki on tiivistä ja suojaa hyvin kylmältä tuulelta, muttei vedeltä. Naaraan silmät ovat ovaalin muotoiset ja väriltään hiekankeltaiset. Niin kuin emollaan. Tuulentassu on perinyt isältään mustat silmänympärykset. Tuon kirvat ovat pienet ja suipot. Nenä on vaaleanpunainen ja nenänympärys on valkoinen. Pehmeät ja harmaat polkuanturat. Pitkät viikset ovat lumenvalkoiset. Tuulentassulla on lyhyet, mutta terävät kynnet, jotka ovat sirppimäiset. Hampaat ovat tavallista pidemmät ja myöskin terävät. Kynnet ja hampaat ovat väriltään puhtaan valkoiset. Naaraan häntä on lyhyempi kuin muilla ikäisillään.

 

Luonne

Tuulentassu on lyhytpinnainen ja suuttuu helposti. Hän ei hallitse tunteitaan ja jopa pikkuriikkinen kahina saa pennun pelästymään ja itkemään. Tuulentassu on yleensä yksin, koska muut pitävät häntä itkupillinä ja se saa hänet vain entistä surkeammaksi. Naaras ei puhu paljoa, koska pelkää sanovansa jotain väärää ja kaikki alkaisivat nauramaan tai suuttuisivat hänelle. Tuulentassua ei yleensä koskaan näe hymyilemässä. Hän on totinen ja ottaa kaiken tosissaan. Tuulentassu inhoaa taisteluja ja verta. Jo veren näkeminen saa hänet voimaan pahoin. Naaras on hiukan utelias, muttei koskaan uskalla kysyä keneltäkään mitään, taikka tutkia uusia paikkoja. Pysyttelee yleensä emonsa luona, koska uskoo olevansa siellä turvassa. Jos hänellä on tylsää, saatta puhua yksinään. Tuulentassu on pitkävihainen, muttei uskalla kostaa takaisin. Jää vain hautomaan mieltään painavia asioita. Tuulentassu pitää kivistä. Hän juttelee niille ja kuljettelee niitä mukanaan.

 

Menneisyys

Syntyi Kuunvalolle ja Deidaralle. Deidara oli kuitenkin jo kuollut ennen pentujen syntymää.

 

Muuta

  • Kuunvalon ja Deidaran toiseksi nuorin pentu. Tuon sisaruksia ovat Aurinkopentu, Hietatassu ja Tuiketassu. Kettu vei Tuulentassun veljen, Aurinkopennun.
     
  • Tuulentassu on hyvä ainoastaan metsästämään.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Tuulentassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com