Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUIKETASSU

vartalokuva

Ikä 7 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Aurinkopentu ♂ †, Hietatassu ♂, Tuulentassu ♀
Vanhemmat Kuunvalo ♀ †, Deidara ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Synkkäkasvo
Soundtrack Tuomas Holopainen - Goodbye, Papa

 

Ulkonäkö

Tuiketassu on äärimmäisen siro ja melkein hauras naaraskissa. Se on myös kooltaan melko pieni vaikka turkki sitä hieman suurentaakin. Sen selkä on korkeutta pidempi ja jalat pitkät. Tuiketassun jaloissa on muusta kehosta huolimatta jäntevyyttä. Tuiketassun turkki on pitkää, tuuheaa ja laadultaan silkkistä. Tuiketassun korvat ovat pienet ja terävät kolmiot. Korvien kärjissä on pienet tupsut. Tuiketassun silmät ovat kauniin siniset ja silmien ympärillä on valkoiset rajaukset. Silmät ovat suuret ja ovaalin muotoiset. Tuiketassun turkki pitää huonosti tuulta ja sadetta mutta pakkasta melko hyvin. Sen turkki on pääosin musta. Tuiketassun vatsanalus ja rinta ovat valkoiset. Valkoinen alue ulottuu kuvioksi naaraan kuonon yli. Tuiketassun kuono on vaaleanpunainen ja viikset harmaat. Tuiketassun jalkojen taipeissa kasvaa vielä muuta kehoa pidemmät karvatupsut. Naaraan tassut liukuvat valkoisiin sukkiin. Varpaiden kärjet ovat vaalean hiekan väriset. Naaraan kynnet ovat samaa hiekan sävyä ja hyvin terävät. Tuiketassun kynnet kaartuvat pieniksi sirpeiksi. Sen polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Tuiketassun häntä on normaalin mittainen ja hyvin tuuhea.

 

Luonne

Tuiketassu on ystävällinen naaras. Se on monesti hieman arka ja ujo eikä halua olla ensimmäisenä äänessä. Tuiketassu ei muutenkaan ole kauhean puhelias mutta hyvä kuuntelija ja luotettava ystävä. Tuiketassu osaa pitää salaisuuksia ja kantaa usein muidenkin huolia harteillaan. Naaras murehtii herkästi ja on aivoin tunteidensa kanssa. Tuiketassu pelkää monia asioita ja turvaa silloin Tähtiklaaniin. Tuiketassu uskoo vahvasti Tähtiklaaniin sillä tuon emo oli parantaja. Naaras myös rukoilee hyvin usein soturiesi-isiä. Tuiketassu ei ymmärrä kaikkia asioita soturilaista. Sen mielestä parantajalla voi hyvin olla pentuja ja se kyseenalaistaa monet muutkin soturilain kohdat. Sen mielestä laki on vanhentunut ja sitä tulisi muuttaa. Tuiketassu pitää kuitenkin joistain perinteistä ja pitää siitä että ympäristö ja läheiset pysyvät jokseenkin muuttumattomina. Tuiketassu rakastaa pentuja ja inhoaa taisteluita. Sen mielestä väkivalta on turhaa eikä ketään saisi satuttaa. Tuiketassu ei tahdo tappaa ketään. Naaras on hyvin lempeä ja suuttuessaankin jättää usein raivoamatta ääneen. Tuiketassu tuntee helposti itsensä petetyksi ja sanoilla aiheutetut haavat saattavat pysyä pitkään. Tuiketassu ei oikein pidä muista klaaneista muttei inhoakaan. Pelkää suuria kissajoukkoja ja on mieluummin vain muutaman henkilön seurassa kerrallaan. Tuiketassu rakastuu helposti, muttei välttämättä uskalla ilmaista tunteitaan.

 

Menneisyys

Tuikepennun isä oli kulkukissa nimeltä Deidara. Deidara kuoli ennen pentujensa syntymää Madaran tappamana. Tuikepentu syntyi hiirenkorvan aikaan ja hänen emonsa oli Varjoklaanin silloinen parantaja Kuunvalo. Kuunvalo oli sokea mutta huolehti pennuistaan. Tuikepentu oli pennuista nuorin ja hänen sisariaan olivat Hietapentu ja Tuulenpentu. Heti heidän synnyttyään kettu vei Aurinkopennun, ja se joutui Jokiklaaniin.

 

Muuta

  • Tuiketassun yksi sisar, Aurinkopentu, on Jokiklaanissa.
     
  • Tuiketassu on hyvä kuuntelija ja osaa myös suunnistaa hyvin. Naaras on taitava metsästämään lintuja.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Tuiketassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com