Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUHKASYDÄN

vartalokuva

Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Villikielo ♀ † , Rautasydän ♂
Kumppani Välkevalo ♀ †, Seittikuu ♀
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Within Temptation – Tell Me Why

 

Ulkonäkö

Tuhkasydämen turkki on väriltään tummanharmaa. Karva on laadultaan tiheää, sileää, keskipitkää ja hylkii kohtalaisesti vettä. Karva suojaa myös hyvin kylmyydeltä. Kollin käpälien kärjet ovat väriltään mustat samoin polkuanturat ja kynnet. Tuhkasydän on rakenteeltaan voimakas ja solakka, voimakkaat lavat pistävät erityisesti näkyviin. Kollin keho ei kuitenkaan ole raskas. Sen rakenne muistuttaa suorakulmiota, selkä on keskipitkä, jalat voimakkaat ja pää kolmion mallinen. Kollin kuono on suippo jo väriltään musta, samoin viikset. Pää on leveä ja korvat kärjistä pyöreät. Toisessa korvassa on kaksi pientä lovea, jotka se on saanut kun tahtoi todistaa voimansa ja yritti yksin häätää mäyrää reviiriltä. Silmät ovat kapeat ja mantelinmuotoiset. Ne ovat väriltään hailakan keltaiset mutta värin erottaa vain harvoin sillä kollin suuret mustat pupillit peittävät usein iiriksen melkein kokonaan näkyvistä ja saavat sen silmät näyttämään miltei mustilta. Silmät peilaavat kollin mielialaa hyvin huonosti. Tuhkasydän on nuoresta iästään huolimatta melko lihaksikas. Kollin häntä on keskipitkä ja tuuhea. Tuhkasydämen keho on notkea ja taipuisa. Käpälät ovat melko kapeat mutta kantavat kuitenkin kollin painon hyvin ja sen tasapaino on hyvä. Kollia voisi melko komeaksikin kutsua ja se tietää sen itse varsin hyvin. Tuhkasydämen toisessa kyljessä on kaksi pitkää, kyljensuuntaista arpea jotka kolli sai häädettyään kaksi kettua Kuunvalon kimpusta. Tuhkasydämen toisessa kyljessä on pitkä, kyljensuuntainen arpi, jonka kolli sai häädettyään kaksi kettua Kuunvalon kimpusta. Kollin toisessa lavassa on kaksi ohutta poikittaista arpea tuloksena taistelusta Pimeän metsän soturia, Häkäsydäntä, vastaan.

 

Luonne

Tuhkasydämella on tapana piilottaa omat tunteensa kovan ulkokuoren taakse. Mielialastaan riippuen kolli on joko tyynen välinpitämätön tai rento ja itsevarma. Tuhkasydämen ulkokuori horjuu vain harvoin eivätkä sen silmät kavalla sitä. Sisältä kolli on usein katkera ja tuntee itsensä monesti yksinäiseksi ja rikkinäiseksi menneisyytensä jättämien arpien vuoksi. Hylätyksi tulemisen tunne kumpuaa pentuajoilta ja kolli ei näytä heikkouksiaan. Se oppi sulkeutumaan itseensä ja tuli näin toimeen pentuaikoinaan. Kolli avaa itseään muille vain hyvin harvoin ja usein tähän kuluu aikaa. Jos kolliin kuitenkin tutustuu ja tämä oppii luottamaan, on Tuhkasydän usein miellyttävää ja älykästä seuraa. Kolli osaa löytää sisältään myös myötätuntoa ja lempeyttä mutta on omien tunteidensa kanssa usein kömpelö eikä tiedä miten toimia. Tuhkasydän on äärimmäisen lojaali klaanilleen ja kuolisi sitä puolustaessaan. Ei siedä kulkukissoja tai kotikisuja, muita klaaneja vältellen. Tuhkasydän on terävä kieleltään ja keksii nopeasti pistäviä huomautuksia. Kollin itsehillintä on hyvä ja usein peittää vihansa. Jos Tuhkasydän kuitenkin todella suuttuu, sen on vaikeuksia olla käymättä vastapuoleen kiinni. Kolli osaa joskus olla uhkarohkea ja monesti jopa välinpitämätön omasta hengestään puolustaessaan klaaniaan.

 

Menneisyys

Tuhkatassun emo menehtyi, kun tämä oli aivan pieni, mikä on jättänyt arpensa kolliin. Vaikka hänestä huolta pidettiinkin, kolliin pinttyi silti hylätyksi tulemisen tunne ja hän oppi sulkeutumaan itseensä ollakseen vahvempi. Yritti uhkarohkeasti häätää mäyrän reviiriltä yksin ja sai siitä palkakseen lovet korvaansa.

Tuhkatassu ei oppilaana saanut juurikaan ystäviä. Hän ei ollut kovinkaan seurallista tyyppiä. Hän kuitenkin viihtyi mestarinsa Revontulimyrskyn seurassa ja piti heidän yhteisistä oppitunneistaan. Erityisesti Tuhkatassu muistelee lämmöllä sitä kertaa kun hän onnistui läimäyttämään mestariaan korville. Tuhkatassu alkoi tutustua hieman ystävälliseen ja lempeään Välketassuun. Pian kolli huomasikin olevansa rakastunut. Hän kysyi neuvoa mestariltaan ja Revontulimyrsky neuvoi häntä puhumaan avoimesti. Tuo oli jo arvannut kehen Tuhkatassu oli rakastunut. Tuhkatassu nimitettiin yhtä aikaa Välketassun kanssa sotureiksi. Tuhkatassusta tuli Tuhkasydän ja Välketassusta Välkevalo. Koko heidän hiljaisen vahtinsa ajan Tuhkasydän mietti uskaltaisiko puhua Välkevalolle. Aamulla kolli keräsi rohkeutensa ja kertoi naaraalle tunteistaan. Hänen ilokseen tämä vastasi samoin. Tuhkasydän huomasi pian mestarillaan Revontulimyrskyllä olevan tunteita Loistesydäntä kohtaan ja kiusoitteleekin mielellään asiasta tälle. Tuhkasydän sai huomata että oli saanut entisestä mestaristaan ja klaanin varapäälliköstä itselleen ystävän.

Pian kuitenkin klaanien reviireille satoi suuria meteoriitteja ja osa reviireistä syttyi tuleen. Tuhkasydän pakeni klaaninsa kanssa Kuulammelle. Kolli vei Kuunvalon pentua Tuikepentua suussaan turvaan. Hän pysyi parhaansa mukaan Välkevalon vierellä sillä naaraan turvallisuus oli kollille tärkeintä. Tuhkasydän jutteli hetken mestarinsa Revontulimyrskyn kanssa ja kannusti tuota puhumaan Loistesydämelle. Tuhkasydän ei enää itse tiedä voiko uskoa Tähtiklaaniin kaiken tapahtuneen jälkeen.

 

Muuta

  • Tuhkasydän on nopea ja hyvä taistelija, sillä se käyttää taistellessaan voiman lisäksi myös älyään. Kolli osaa olla hyvä kuuntelija, vaikkei itsestään paljoa paljastakaan.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Tuhkasydän | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com