Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SYNKKÄKASVO

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat (ei tiedossa) ♀ †, (ei tiedossa) ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Tuiketassu
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Synkkäkasvo on täysin pikimusta kolli. Hänen turkkinsa ei hohda samalla tavalla kuin hyvin hoidetut turkit. Tämä on normaalin kokoinen. Tällä on tummansiniset silmät, joissa on tylsistynyt katse. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja kiiltävää. Tämän häntä on hieman normaalia pidempi. Synkkäkasvon nenä ja anturat ovat harmaat ja hänellä on tummat terävät kynnet. Yleensä yksin olessaan tämä pitää kynsiään piilossa, mutta toisten kanssa ollessaan ne ovat yleensä esillä. Synkkäkasvo ei ole erityisen lihaksikas, tai ainakaan tämä ei näytä siltä. Tämän korvat ovat normaalin kokoiset. Ne joko ovat luimussa tai tiukasti eteenpäin suunnattuina.

 

Luonne

Synkkäkasvo on nimensä mukaisesti synkkäluonteinen. Tämä on aina tylsistynyt eikä tätä kiinnosta mikään. Hän on luonteeltaan yksineläjä ja puhuu vähän. Tätä harvoin kiinostaa toisten seura. Tämän puhetyyli on laiskan kuuloinen, mutta joidenkin korvaan se saattaa kuulostaa kivalta. Synkkäkasvoa ei kiinnosta, kenelle tekee töitä, kunhan vain kokee siitä itselleen jotain hyötyä. Vaikka Synkkäkasvoa katsoessaan luulisi tämän olevan täysin tyyni, tämä suuttuu todella helposti ja on agressivinen. Tätä ei kannata ärsyttää. Ehkä kolli on hieman masentunut, siltä tämä ainakin vaikuttaa. Tämän on helppo tappaa toisia eikä tämä usko Tähtiklaanin olemassaoloon. Synkkäkasvoa ei voisi vähempää kiinostaa  soturilaki (tai mikä tätä nyt pahemmin kiinnostaisi  muutenkaan), ja tämä rikkoo sitä jos huvittaa. Tämä ei oikeastaan luota helposti kehenkään, eikä muodosta läheisiä suhteita kovin helposti. Synkkäkasvo ei ole johtajatyyppiä ja pysyttelee yleensä vain taka-alalla varjoissa.

 

Menneisyys

Hän on syntynyt ja kasvanut Varjoklaanissa. Synkkäkasvon vanhemmat ehtivät kuolla ennen kuin tämä sai tuntea heitä. Oppilaasta asti tämä on ollut ulkopuolinen toisista, mikä saattaa olla osittainen syy tämän käytökseen. Tämä toimi aina yksin ja vetäytyi pois muiden luota.

 

Muuta

  • Synkkäkasvo osaa taistella, mutta ei ole erityisen hohdokas missään. Hänen musta turkkinsa sulautuu hyvin varjoihin, mistä on tälle etua, koska tämä pysyttelee kuitenkin aina hiljaa varjoissa.

 

Copyright

Shadow

©2019 Synkkäkasvo | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com