Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SUSIVIILTO

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Harmaapentu ♂ †, Minttusydän ♀
Vanhemmat Lumihiutale ♀ †, Kipinäkorva ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Tulossa

 

Ulkonäkö

Susiviilto on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas ja jäntevä kolli. Tuon lihakset eivät sentään näy turkin alta. Soturin turkki on lyhyttä, mutta tuuheaa. Se suojaa hyvin kylmältä, mutta vesi läpäisee sen hetkessä. Soturi omistaa isältään perityt kirkkaan violetit silmät. Susiviillon turkki on pohjaväriltään lumenvalkoinen. Tuon toinen puoli kasvoista on musta. Samoin selässä oleva siima, joka alkaa tuon päälaelta ja ulottuu hännänpäähän asti. Soturilla on pitkät ja terävät kulmahampaat, jotka tekevät pahaa jälkeä päästessään kosketusetäisyydelle. Susiviillon kynnet ovat pitkät ja sirppimäiset. Ne ovat väriltään valkoiset. Tuon häntä on normaalia lyhyempi, koska mäyrä repi kollin hännästä puolet. Tuon korvat ovat hieman pyöreähköt.

 

Luonne

Susiviilto on hyvin itsevarma ja ystävällinen kissa. Hän ei suutu kovinkaan helposti, vaan on melkein aina iloinen. Kolli ajattelee, tai ainakin yrittää ajatella, positiivisesti. Yleensä hän löytää joka asiasta positiivisenkin puolen. Susiviilto ei jää murehtimaan menneitä eikä epäonnistumisia. Soturi piilottaa kaiken tämän iloisuuden taakse omat tunteensa. Vihan ja surun. Susiviilto ei vain uskalla kertoa niistä kenellekkään. Saalistamassa hän saattaa purkaa tunteensa kiviin tai puihin ja se yleensä rauhoittaa häntä jonkin verran. Kolli viihtyy muiden seurassa hyvin. Paremmin kuin yksin. Kolli on huumorintajuinen ja yrittää aina auttaa muita.

 

Menneisyys

Susiviilto, tuolloin Susipentu, syntyi Varjoklaanin kuningattarelle nimeltä Lumihiutale. Susipentu oli vanhin kolmen pennun pentueesta. Tuon sisaruksia olivat Harmaapentu ja Minttupentu. Pentujen isä oli Varjoklaanin soturi nimeltä Kipinäkorva. He olivat onnellisia saadessaan vihdoin pentuja. Susiviilto oli pennuista äänekkäin ja voimakkain. Pennut kinastelivat usein eri asioista. Kinastellessaan pennut kävivät toistensa kimppuun. Nuo pienet pentujen tappelut voitti yleensä Susipentu. Eräänä päivänä Harmaapentu lähti salaa leiristä eikä enää palannut. Kaikki olivat hyvin huolissaan. Päällikkö lähetti partioita etsimään pentua. Eräs partio palasi mukanaan eloton Harmaapentu. Lumihiutale ja Kipinäkorva olivat murheen murtamia. Susipentu tunsi itsensä todella surulliseksi. Harmaapentu haudattiin. Lumihiutale ja Kipinäkorva pääsivät pikkuhiljaa Harmaapennun kuoleman yli. Pennut varttuivat ja heistä tuli oppilaita. Susitassu ja Minttutassu. Susitassu sai mestarikseen Liitotuulen. Susitassu oli innoissaan eikä välittänyt Minttutassun touhuista enää pätkääkään. Kolli harjoitteli ahkerasti ja sai usein kehuja mestariltaan. Oppilasaikoina Susitassu ihastui naaraaseen nimeltä Ruusutassu. Naaras ei välittänyt Susitassusta ja käyttäytyi niinkuin kollia ei olisi ollut olemassakaan. Susitassu masentui ja harjoitukset alkoivat mennä päin mäntyä. Liitotuuli ihmetteli asiaa ja harjoitusten päätyttyä mainitsi asiasta oppilaalleen. Susitassu yritti esittää, että kaikki oli hyvin. Liitotuuli ei uskonut, muttei kysynyt enempää. Susitassu oppi piilottamaan tunteensa iloisuuden taakse. Tuo lähti usein yksin leiristä ja purki tunteensa leirin ulkopuolella. Oppilaista tuli sotureita. Susiviilto ja Minttusydän. Kolli toivoi, että Harmaapentu olisi ollut elossa. Kaikki oli erilaista ilman Harmaapentua. Ruusutassusta tuli Ruususilmä, mutta naaras petti klaaninsa ja hänet häädettiin pois. Susiviilto tunsi kaipuuta, mutta samalla helpotusta. Kerran Varjoklaanin reviirille hyökkäsi mäyrä. Lumihiutale ja Kipinäkorva kuolivat mäyrän iskuista. Susiviilto oli raivoissaan ja järkyttynyt. Nuori soturi taisteli mäyrää vastaan muiden sotureiden kanssa ja sai kolme pitkää haavaa kylkeensä. Kolli oli todella surullinen menetettyään vanhempansa, mutta toipui siitä aikanaan. Susiviilto kinastelee aina välillä Minttusydämen kanssa, muttei koskaan satuttaisi tuota tahallaan.

 

Muuta

  • Susiviillon vanhemmat ja veli ovat kuollet. Mäyrä tappoi Lumihiutaleen ja Kipinäkorvan. Tuon sisko Minttusydän on ainoa hänen elossa oleva perheenjäsen.
     
  • Susiviilto on hyvä taistelemaan ja kiipeilemään. Tuo osaa myös metsästää, mutta se ei kiinnosta häntä paljoakaan. Kolli osaa myös ärsyttää siskoaan, Minttusydäntä, iloisuudellaan.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Susiviilto | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com