Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SEITTIKUU

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Sun ♀, (nimetön) ♂ †
Vanhemmat Dream ♀ †, Aronia ♂
Kumppani Tuhkasydän ♂
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Homestuck - Jade Mother

 

Ulkonäkö

Keholtaan naaras on solakka ja laiha. Hän ei juurikaan omista lihaksia, joten keho on aika hauras, mutta jäntevä. Hänen raajansa ovat hämähäkkimäisen kapeat ja pitkät antaen muuten pienehkölle naaraalle lisäkorkeutta.

Turkki on kiillottoman karheaa ja suhteellisen lyhyttä. Se ei pysy helposti kurissa ja sen siistiksi sukimiseen tarvittaisiin kauan aikaa. Ei turkki kuitenkaan näytä sekaiselle tai takkuiselle. Se vain joistain kohti saattaa olla vähän enemmän pystyssä kuin muualta. Pohjaväri on enimmäkseen tummanharmaa, mutta seassa on myös hitusen vaaleampaa ja tummempaakin sävyä sekaisesti tehden turkista moniulotteisemman. Naaras on saanut nimensä turkissa olevista seittiä muistuttavista kuvioista, jotka ovat ohuet ja puhtaanvalkoiset. Kuviota on enimmäkseen vain kehon takaosassa rajoittuen takakäpäliin, häntään, alaselkään ja kylkiin. Myös oikeanpuoleisessa poskessa ja korvassa on havaittavissa valkeita seittejä.

Päänmuoto on kapea eikä kuonokaan ole lyhyimmästä päästä. Korvat tavallisia isommat, pyöreäpäiset ja pystyt. Tämän kissan mantelimaiset silmät ovat kauniin harmaansiniset ja kristallin tavoin auringossa säihkyvät. Viikset vaaleat ja normaalimittaiset, mutta eivät paljoa taivu päistä alaspäin. Kuono ja suhteellisen koviksi karaistuneet polkuanturat hiilenharmaat, mutta polkuanturoissa vaaleampia läiskiä. Pörröinen häntä on tavallista vähän pidempi ja kapea.

 

Luonne

Enimmäkseen hän on asiallinen, ainakin yrittää olla tilanteesta huolimatta. Tämä tekee hänestä myös aika hiljaisen ja naaras onkin jokseenkin vakava muiden seurassa. Itselleen tärkeiden läsnäollessa kyllä hymyilee paljon ja näyttää, miten paljon heistä välittää.
Läheiset ovat tärkeitä ja osaa kunnioittaa muita. Varsinkin oman klaaninsa johtokissoja joiden ohjeista pitää tarkasti kiinni. Hän on hyvin kuuliainen noudattaen aina sääntöjä ja puolustaa reviirin rajoja kuten pitääkin. Harvoin hän suuttuu tunkeilijoille toden teolla ja kysyy yleensä ensin, millä asialla vieraat ovat. Harvoin turvautuu väkivaltaan eikä mielellään taistele. Vaikka ei pelkääkkään niinkään oman henkensä puolesta, ei halua muihin sattuvan. Naaras kyllä ärtyy helpolla muiden käytöksestä ja tämä näkyy hänen äänensävystään ja eleistään, mutta yleensä närkästys menee nopeasti ohitse eikä hän ole pitkävihainen. Ei siedä epäkohteliaita kissoja ja arvostaa käytöstapoja, vaikka itsekin saattaa olla hieman töykeä tiukan ja vakavan luonteensa takia, mutta ei koskaan tarkoita pahaa ja voi tuntea paljonkin katumusta tekemisistään. Harvoin hän kuitenkaan masentelemaan rupeaa, vaikka voikin tuntea olonsa ankeaksi. Hän kyllä voi tulla surulliseksi mistä tahansa, mutta yrittää aina antaa menneiden olla ja pää pystyssä jatkaa elämäänsä. Naaraan sydän on kuitenkin vahva eikä murru lähestulkoon mistään.

Pitää pintansa missä tahansa tilanteessa ja pysyy tiukkana osaten välillä joustaakkin mielipiteidensä kanssa. Sanoo omat näkemyksensä kyllä ääneen, jos tilanne sitä vaatii. Harvoin hän pysyy hiljaa, jos voi sanoillaan jotenkin vaikuttaa. Jos kuitenkin uskoo sanojensa voivan loukata jotakuta, ei välttämättä halua sanoa silloin mitään.

Seittikuu on hyvinkin emomainen ja hänen tiukka ja vakava luonteensa muuttuu pentujen läsnäollessa enemmän lempeämpään suuntaan. Silloin hänet voi nähdä jopa leikkimässä ja vitsailemassa, kun naaras on unohtanut, miten vakava hän tavallisesti on. Hänellä on myös kova halu suojella pentuja eikä anna kenenkään vahingoittaa näitä.

 

Menneisyys

Syntyi siskonsa ja veljensä kanssa emonsa Dreamin luokse.
Kun pennut olivat neljän päivän ikäsiä, noiden isä Aronia tuli katsomaan pentujaan. Dream kuitenkin ilmoitti lähtevänsä toisen kollin mukaan ja otti mukaansa Seittipennun ja Mysterian veljen.

Aronia jätti Seittipennun Varjoklaanin reviirille, koska uskoi noiden pitävän pennustaan parempaa huolta, mitä itse pystyi silloin tarjoamaan. Seittipentu ei itse muista mitään menneisyydestään tai perheestään.

Hän ja Tuhkasydän rupesivat lähentymään ja molemmat tajusivat, että kyse ei ollut pelkästään ystävyydestä. He kuitenkin päättivät ottaa asiat rauhallisemmin eivätkä vielä tienneet, miten edetä suhteessa. Seittikuulle nimittäin tämä oli aivan uutta eikä hän halunnut turhana hätiköidä löydettyään kunnollisen kollin itsellleen.

Varjoklaani löysi yksinäisen pennun metsästä ja Seittikuu päätti ottaa Kalliopennuksi nimetyn pienokaisen hoiviinsa ryhtyen tämän kasvattiemoksi. Olihan Seittikuu itsekin tullut jostain klaanin ulkopuolelta pentuna ja saanut kodin, joten hän halusi tarjota samanlaisen mahdollisuuden myös Kalliopennullekin.

 

Muuta

  • Kulkukissa Aronian nuorin pentu. Sunin pikkusisko. Tuolla on emo ja veli, mutta nuo jättivät Aronian kahden pentunsa kanssa ja lähtivät vaeltamaan muualle.
     
  • Hän on ketterä ja nopea pitkien jalkojensa ja kevyen kehonsa ansiosta. Keskiverto taisteluissa, mutta ei ole fyysisesti vahva, joten turvautuu aina nopeuteensa ja kynsiinsä. Hyvä metsästämään sekä vikkelä kiipeilemään viihtyenkin puissa hyvin.
     
  • Ei pidä vedestä eikä juurikaan ole opetellut uimaan. Ei osaa myöskään kalastaa.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Seittikuu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com