Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SAMETTISIIPI

kokovartalokuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Setritassu ♂ †
Vanhemmat Vadelmakukka ♀ †, Syyskynsi ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Kelly Clarkson - War Paint
Ääni Rosa Diaz - Brooklyn Nine-Nine

 

Ulkonäkö

Samettisiipi on melko pienikokoinen kuten kissanaaraat ovatkin yleensä. Sirosta kehosta päätellen Samettisiiven voi kuvitella heikoksi vastukseksi. Mutta naaras on silti melko voimakas vastus vaikka ei siltä näytäkkään. Samettisiipi omistaa mustaakin mustemman, pitkän ja kiiltävän turkin joka pienessäkin tuulessa aaltoilee kauniisti. Se tekee Samettisiivestä erityisen kauniin. Juuri sen takia naaras kääntääkin monen kollin pään. Jos sattumalta naaraan turkki kastuu esimerkiksi sateessa, niin tuon turkki kuivuu hitaasti. Samettisiiven silmät ovat koivunlehden vihreät ja niillä naaras näkee hyvin. Mutta muuten... Samettisiipi ei ole kokonaan musta. Tuo omistaa lumenvalkoiset tassut ja valkoisen laikun rintakehässään. Samoin naaraan leuka on valkoinen. Samettisiiven häntä ei ole oikeastaan mikään erityisen pitkä, mutta kuten useimmilla kissoilla, niin naaraalla on normaalin pituinen ja tuuhea häntä joka auttaa tasapainottelemaan. Siksi Samettisiipi on loistava tasapainoilija. Naaraan korvat ovat teräväpäiset ja noilla kuulee kauas. Korvien sisällä on jotenkuten valkoista. Samettisiivellä on harmahtavat sirpin muotoon kaartuvat kynnet jotka tekevät ikävät jäljet. Siksi naaras on melko varovainen käyttäessään niitä. Samettisiiven nenä on vaaleanpunainen, samoin anturat.

 

Luonne

Samettisiipi ei ole ehkä mikään helposti lähestyttävin kissa, jonka voisi tavata. Naaraasta saa nopeasti viileän vaikutelman, mikä juuri ehkä karkoittaakin muut hänen ympäriltään. Tosiasiassa soturi on aika karismaattinen, kunhan häneen pääsee tutustumaan. Hän tykkää vitsailla muiden kustannuksilla, mikä toimii melkein kuin 'pilkka meni omaan nilkkaan' tavalla. Hän pilkkaa muita, mutta ei tykkää muiden pilkkaavan tai nauravan hänelle. Se laukaisisi Samettisiiven suuttumuksen lähes samantien eikä itsehillintää ole paljon. Silloin naaras sanookin mitä sylki suuhun tuo, eikä sitä koskaan tiedä tarkoittiko hän sanomaansa vai ei. Hän ei ole kovinkaan raju suuttuessaan, mutta jos jokin oikein raivostuttaa häntä, siitä voisi syntyä jopa kunnon tappelu. Muuten Samettisiipi omaa rauhallisen olemuksen, varsinkin ollessaan yksin omassa rauhassaan. Ujoutta häneltä ei puutu lähes lainkaan, mutta jos joku tietty kolli näyttää kiinnostavan naarasta, ujoutta alkaa silloin vasta ilmetä. Samettisiiven mielentilaa on helppo lukea hänen eleistään, eikä naaras usein peittelekkään tunnetilojaan. Jos häntä stressaa jokin, sen hän myös sanoo vaikka tuntemattomalle. Häntä ei ollenkaan hävetä näyttää näitä tunteitaan, oli sitten surullinen, iloinen ja niin edelleen. Jos kyseessä on vakava kriisitilanne, Samettisiipi ottaa sen vakavissaan ja yrittää tuoda parhaat puolensa esiin ja auttaa mielellään muita apua tarvitsevia, eikä jätä muita jälkeen mistään hinnasta. Sentään hänellä on hyvä sydän, vaikkei siltä varmaan vaikuttaisikaan.

 

Menneisyys

Samettisiipi syntyi soturi Syyskynnelle ja tuon puolisolle Vadelmakukalle esikoiseksi. Samettipennulla on yksi pikkuveli ja pikkusisko. Setritassu ja pentuna menehtynyt Sammalpentu.

 

Muuta

  • Syyskynnen ja Vadelmakukan esikoinen ja Setritassun isosisko. Pisarapilvi on Samettisiiven eno ja Loistesydän kuten myös Yösilmä ovat Samettisiiven tädit. Usvamarja on Samettisiiven isoäiti ja isoisänä on edesmennyt Yömyrsky. Samettisiiven toinen isoisä oli Korppimieli, verenhimoinen murhaaja ja isoäiti Sinikynsi. Tiikerimieli on Samettisiiven isosetä Syyskynnen puolelta. Yösilmän pennut ovat Samettisiiven serkkuja ja Mustaloimu, Yösilmän puoliso, on Samettisiivelle "setä".
     
  • Samettisiipi on hyvä taistelija, mutta ei mikään paras. Naaras osaa loikkia pitkälle jopa.

 

Copyright

Ender

©2019 Samettisiipi | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com