Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ROUTAHALLA

kuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Aavikkotassu ♂ †, Lohkaretassu ♂ †, Sammaltassu ♀ †
Vanhemmat Katajanmarja ♀ †, Pisarapilvi ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Within Temptation – Let Us Burn

 

Ulkonäkö

Routahalla on solakka ja jäntevä naaras. Sen jalat ovat voimakkaat ja keskipitkät. Selkä on normaalia pitempi mikä tekee siitä verrattain suurikokoisen naaraaksi. Routahallan turkki on lyhyttä ja silkkistä lukuun ottamatta selässä olevaa ”satulaa” jonka alueelta karva on karkeaa ja myös astetta tummempaa. Routahallan häntä on tuuheampi ja ilmava, ja melko pitkä. Routahallan turkki on pohjaväriltään valkoista lukuun ottamatta karvan kärkiä, jotka ovat vaaleanharmaat, valkoinen pohjaväri loistaa voimakkaasti alta. Naaraan pää on suippo ja korvat ovat mustat ja teräväkärkiset. Routahalla on perinyt isältään violetit silmät samoin kuin naaraan selkää kuvioittavat mustat läiskät. Naaraan vasemman silmän alla on epämääräinen musta läiskä, joka kulkee juuri ja juuri silmäkulman yli. Routahallan kuono on vaaleanpunainen ja viikset valkoiset. Naaraan tassujen kärjet ovat mustat, vasemmassa takajalassa mustaa on hieman enemmän kuin muissa. Routahallan hännän kärjessä on mustaa asteittain tummeten niin, että ensin on harmaata, tummanharmaata ja sitten ihan hännän kärjessä mustaa. Naaraan polkuanturat ovat tumman harmaat. Routahallan kynnet ovat harmaat ja sirppimäiset. Naaras pitää turkkinsa usein siistiksi suittuna.

 

Luonne

Routatassu on kipakka ja tulinen. Naaras on äkkipikainen ja suuttuu helposti. Se ei myöskään anna helposti anteeksi. Routatassu on hyvin ylpeä eikä pidä komentelusta. Naaras on aina valmis näyttämään kykynsä ja on sitkeä taistelija. Routatassu sortuu helposti tiuskimaan ja uskoo olevansa itse lähes aina oikeassa. Se hämmentyy helposti jos joku toinen osoittaa naaran olleen väärässä. Naaras on helppo puhua sanattomaksi jos vastapuoli yhtään osaa käyttää kieltään. Naaraan silmät loimuavat aina kun tämä on vihainen ja se paljastaakin herkästi kyntensä vastustajalle suuttuessaan. Routatassu pyrkii noudattamaan saamiaan käskyjään huolimatta siitä ovatko nämä tämän mieleen vai eivät. Saattaa kyllä kyseenalaistaa käskyt mutta tottelee jos niin määrätään. Routatassu osaa olla ystävällinen ja onkin sitä niille kissoille joiden seurassa viihtyy, muille naaras saattaa olla hieman kalsea. Naaras taistelee läheistensä puolesta, mutta tahtoo ennen kaikkea pelastaa oman nahkansa. Klaani on Routatassulle kuitenkin tärkeä. Routatassu ei suostu helposti pötkimään pakoon taistelussa ja tottelee perääntymiskäskyjä vastahakoisesti. Naaras ei pidä ajatuksesta että jäisi toiseksi. Henkeen ja vereen varjoklaanilainen, ei yleensä tule hyvin toimeen muiden klaanien kissojen kanssa. Ei siedä kotikisuja tai erakoita. Routatassu tykkää usein venyttää rajoja ja saattaa joskus saada huimapäisiä ideoita. Naaras on usein hyvin seikkailunhaluinen. Hautaa surut väkisin sisälleen ja pyrkii aina pysymään lujana. Läheisten tuki on naaraalle hyvin tärkeää, vaikkei sitä ääneen myönnäkään.

 

Menneisyys

Routapentu syntyi Katajanmarjalle ja Pisarapilvelle myöhäisenä lehtikadon aikana yhdessä sisarustensa kanssa. Naaras on pentueensa toiseksi vanhin. Routapennulla oli pienestä pitäen paha temperamentti ja hänellä oli vaikeuksia saada ystäviä. Lopulta hän kuitenkin ystävystyi Loiskepennun kanssa ja heistä tuli hyvin läheiset ystävät. Routapentu sai myös Setripennusta itselleen oivan leikkitoverin. Pennut puuhailivat milloin mitäkin ja uskaltautuivat jopa tietämättömyyttään ivailemaan Taivasklaanin päällikölle Häivähdystähdelle, joka oli tullut juttelemaan Varjotähden kanssa.
Heillä oli tapana leikkiä vuorotellen päällikköjä ja nimittää toisensa sotureiksi. He nimesivätkin toisensa leikkimielisesti Loiskeloskaksi ja Routarääksi. Lopulta heidän seikkailunsa johtivat heidät todella pahaan pulaan. He juoksivat metsään ja aina järven rantaan asti. Siellä Loiskepentu oli vähällä hukkua ja niin varmasti olisi käynyt ilman paikalle saapunutta Varjotähteä ja Purppuraturkkia. Heidän kimppuunsa kuitenkin kävi kettu, jota vastaan pennuilla ei tietenkään ollut mitään mahdollisuutta. Routapentu menetti tajuntansa ja Loiskepentu sai pahat vammat kylkeensä. Varjotähti, Purppuraturkki ja Revontulimyrsky kuitenkin ajoivat ketun tiehensä. Purppuraturkki kuitenkin kuoli taistelussa ja Revontulimyrsky haavoittui. Tuhkatassu ja Välketassu toivat järkyttyneen Setripennun kotiin.

Kun tuli Loiskepennun aika tulla oppilaaksi Routapentu oli kateellinen ystävälleen. Hän pelkäsi, että Loisketassu ei enää olisi hänen ystävänsä kun hänet oli nimitetty oppilaaksi. Toisin onneksi kuitenkin kävi.

Suuren Tuhon aikaan Routapentu pysyi tiiviisti perheensä luona ja säästyi suuremmitta vammoitta, vaikka naaras ei enää oikeastaan Tähtiklaaniin luotakaan.

 

Muuta

  • Taitava ja sitkeä taistelija. Metsästäessä usein jopa liian kärsimätön. Voittajapersoona.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Routahalla | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com