Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MUSTALOIMU

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Pajulaulu ♀ †, Loimutaivas ♂ †
Kumppani Yösilmä ♀ †
Pennut Yöroihu ♂ †, Loiskevirtaus ♀
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ed Sheeran - Perfect

 

Ulkonäkö

Normaalia pienikokoisemman kollin keho on jäntevä ja sopivasti lihaksikas tehden hänestä vähän vahvemman näköisen. Ilman lihaksiaan soturi olisi oikeastaan aika säälittävä näky ja häntä voisi pienikokoisuutensa takia luulla jopa oppilaaksi. Varsinkin raajat ovat kouliintuneet vahvoiksi hänen kannettuaan entistä rakastettuaan selässään tuon halvaannuttua takajaloistaan. Tassut ovat kuitenkin kooltaan pienehköt hänen itsensäkin tavoin ja voivat rasittua helpommin paineen alla.

Hänen karkeahko ja lyhyt turkkinsa on väriltään mattamusta hiilenharmailla läiskillä. Läiskiä on vain selän ja hännän alueella jääden täten vähäisiksi. Kooltaan ja muodoltaan ne ovat vaihtelevia. Alaselässä on yksi isompi laikku, joka peittää lähes koko alaselän, mutta muuten kaikki ovat suunnilleen käpälän kokoisia.

Pitkän, mutta solakan hännän pää on kokonaan hiilenharmaa ja keskikohdassa häntää sijaitsee epämääräinen valkoinen läiskä, joka rikkoo hänen muuten tumman värityksensä. Myös kaikkien käpälien varpaat ovat väriltään harmaat ja niitä koristavat tummat kaarevat kynnet. Kestävät polkuanturat ja kuono ovat vaaleanpunaiset, mutta anturoissa on harmaita läiskiä. Lyhyet viikset ovat taas tummaa sävyä.

Pää on muodoltaan pyöreähkö ja kuono suhteellisen lyhyt. Omistaa suurehkot pentumaiset silmät, jotka ovat väriltään lehdenvihreät, mutta vasemmassa silmässä näkyy häivähdys ruskeaa ja muodoltaan silmät ovat vähän vinohkot.
Kolli ei ole tappelijatyyppiä, mutta arpia kuitenkin löytyy. Oikeanpuoleisesta lavasta löytyy yksi pitkä arpi ja saman puolen korvassa on pieni lovi. Kulkukissojen ja klaanien välisessä sodassa sai kolme arpea lisää ja ne sijoittuvat keskelle otsaa aina korvien välistä alkaen.
 

 

Luonne

Luonteeltaan hän on pentumainen tykäten viettää aikaa pikkuisten kanssa ja varsinkin leikkiä. Kollin sydäntä aina lämmittää pentujen läsnäolo ja haluaisi tehdä kaikkensa noiden hyvinvoinnin eteen, vaikkei kyse olisikaan hänen omista pennuistaan. Pienokaiset vain antavat aina iloa kaiken synkkyyden keskellä pelkällä olemassaolollaan ja hän todellakin haluaa suojella näitä ainoita elämän valopilkkuja.

Pennut eivät kuitenkaan ole ainoita hänen ihailunsa kohteita, Mustaloimu haluaa olla ystävällinen kaikille ja tästä syystä yrittää pysyä sosiaalisena erityisesti klaanilaistensa kanssa. Varsinkin, jos näkee jonkun yksinään.

Kolli on avarakatseinen hyväksyen kaikki omina itseinään ja kiusaamista nähdessään on valmiina toimimaan oikeudenmukaisesti. Riippuu asiasta pitääkö hänen pinnansa vai ei. Menettää hermonsa helposti, jos näkee jotakuta kohdeltavan epäreilusti ja on valmis sanomaan omat näkemyksensä asioista, vaikka asia ei hänelle kuuluisikaan. Muuten yleensä osaa pysyä tyynenä huolestuttavissakin tilanteissa. Kolli kuitenkin suuttuu vain, jos siihen oikeasti on aihetta. Esimerkiksi, jos joku kävelee häntä päin vahingossa, ei ole samantien repimässä toisen kurkkua auki. Siinä tapauksessa vain naurahtaisi kevyesti antaen samantien anteeksi erheestä. Mustaloimu onkin nopea antamaan ja pyytämään anteeksi eikä ole tavallisesti pitkävihainen.

Kollilla on myös hyvä itsevarmuus ja tästä syystä yrittää levittää sitä muihinkin kehumalla ja kannustamalla toisia aina tilaisuuden tullen. Katuu pitkään, jos on mennyt mokaamaan jotain tai aiheuttanut mielipahaa muille. Hän kuitenkaan ei halua kenenkään kärsivän tässä muutenkin epäreilussa maailmassa ja hirveintä olisi, jos hän itse olisi aiheuttanut jollekkin tuskaa. Hän ei mielellään ole rangaistuksien puolella tai tappamassa muita ellei siihen ole syytä. Jos joku on juuri kiduttanut pari pentua kuoliaaksi, haluaa tekijälle vain pahaa. Mutta toisten tappamiseen hän ei itse ainakaan ryhdy helpolla ellei kyse ole hänen itsensä tai rakkaimpiensa puolustamisesta. Kaikista tärkein kollille onkin nyt hänen pentunsa, Loiskevirtaus.

Hänen kumppaninsa ja toisen pentunsa kuoleman jälkeen ei ole täysin ollut oma itsensä. Perhe oli kuitenkin Mustaloimulle kaikki kaikessa ja ilman perhettään hän ei ole mitään.

 

Menneisyys

Tuon isän isä oli kuulemma Tuuliklaanin entinen soturi, mutta muuten olisi puhdasta Varjoklaanin verta. Mustatassu ei tullut koskaan toimeen vanhempiensa kanssa ja tuon emo vihasi tätä niin paljon, että toinen kuningatar joutui imettämään Mustatassua, kunnes tämä sai ruveta syömään tuoresaalista.

Kerran tuo karkasi pentutarhasta metsään leikkimään, mutta tuon metsästysreissulla oleva isä löysi Mustatassun ja antoi karkaamisesta rangaistukseksi ikuisen arven tuon lapaan. Tuon sydämmeenkin on jäänyt ikuiset arvet lapsuudestaan. Sen jälkeen Mustatassun vanhemmat erotettiin klaanista, koska Soturilaki ei hyväksynyt sellaista käytöstä pentuja kohtaan.

Pian Mustatassu rakastui söpöön naaraaseen nimeltään Yötassu ja heidät nimitettiin sotureiksi. Mustatassusta tuli Mustaloimu ja hänen kumppanistaan Yösilmä.
Kulkukissojen hyökätessä klaanien kimppuun, Yösilmä halvaantui alaraajoista. Mustaloimun rakkaus ei kuitenkaan loppunut siihen ja tästä lähtien hän kantoi rakastaan kaikkialle, minne naaras ei itse päässyt liikkumaan.
Parin vuoden ikäisenä Yösilmä tuli tiineeksi ja he saivat kaksi pentua, Loiskepennun ja Yöpennun.

Klaanien reviirit tuhoutuivat meteoriittisateen takia ja kaikki olivat yhtä mieltä muuttamisesta. Vanhoilla reviireillä ei ollut enää mitään tarjota heille.
Pitkän matkan jälkeen Mustaloimu pääsi vihdoinkin todistamaan, miten hänen ja Yösilmän pennuista nimitettiin sotureita, eikä hän voi koskaan unohtaa silloista ylpeyden tunnetta pentujaan kohtaan. Myös Varjoklaani kaikkien muidenkin klaanien tavoin löysi oman reviirinsä ja he pääsivät aloittamaan uuden elämän. Mustaloimu pääsi johtamaan ensimmäistä rajapartiota reviirin ympäri.

 

Muuta

 

 • Edesmenneen Täpläpilven serkku.
   
 • Oli Korppikynnen oppilas.
   
 • Oli Nokituhkan ja Loiskevirran mestari
   
 • Keskiverto taistelija osaten laittaa kamppailuissa vastaan, mutta itseään kokeneempia tuskin voittaisi. Häneltä löytyy fyysistä vahvuutta varsinkin lihaksikkaista käpälistä jotka antavat vahvuutta iskuihin. Kouliintuneiden raajojen avulla loikkii myös pitkälle ja korkealle ja juoksee nopeasti. Ketterä ja vaikeasti osuttava pienikokoisuutensa ansiosta. Tumman turkkinsa avulla on hyvä sulautumaan varjoihin ja se auttaa hänen vaanimistaan hämärällä.
   
 • Metsästäminen ei ole hänen vahvimpia puoliaan, mutta myöskään uiminen ei suju ja myös kollin aistit ovat hiukan kehnot

 

 

Copyright

Aquarius

©2019 Mustaloimu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com