Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOISKEVIRTAUS

kuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Yöroihu ♂
Vanhemmat Yösilmä ♀ , Mustaloimu ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Jason Walker ft. Molly Reed - Down

 

Ulkonäkö

Loiskevirtauksen keho on sulavalinjainen, notkea sekä hoikka, ja tämän turkki on laadultaan todella pehmeää, melkein silkkistä. Paksu turkki pitää kylmän tehokkaasti poissa, mutta vesi läpäisee sen leikiten. Nuoren kissan turkki on vaaleanharmaa, ja siinä on tummemman harmaita laikkuja. Laikkuja tällä on korvissa, rintakehässä sekä hännässä. Naaraan vasenta kylkeä koristaa pitkä, rumalta näyttävä arpi, jonka päälle turkki ei ole vieläkään kasvanut kunnolla. Loiskevirtauksen nätit, ovaalin muotoiset silmät ovat muuten vihreät, mutta pupillien ympärillä näkyy selvästi tummansinistä. Naaraalla on lyhyehköt, mutta terävät, mustat kynnet jotka ovat hieman sirppimäiset. Laikukkaan soturin nenänpää on polkuanturoiden tapaan hiilenharmaa, mutta oikean etukäpälän polkuantura on puoliksi vaaleanpunainen. Loiskevirtauksella on pitkät, alaspäin kaartuvat, valkoiset viikset. Häntä tällä tuoreella soturilla on pörröinen ja pitkähkö, mikä avittaakin paljon tasapainossa.

 

Luonne

 

Loiskevirtaus on luonteeltaan hieman arka sekä hiljainen. Häntä ei useinkaan nähdä isoissa porukoissa, koska viihtyy paremmin yksinään kuin ison porukan seassa. Nuori soturi on vaikenevaa sorttia eikä sen takia uskalla sanoa mielipiteitään tai ajatuksiaan ääneen muille kissoille, koska pelkää nolaavansa itsensä. Loiskevirtaus omaa kyllä myös hyvän huumorintajun vaikkei ensimmäiseksi antaisi sellaista vaikutusta itsestään. Naaras ymmärtää kyllä huumorin, muttei välillä osaa ottaa niitä vitseinä. Tämän takia Loiskevirtaus saattaakin närkästyä yllättävän helposti. Loiskevirtaukselle huomionkeskipisteeksi joutuminen olisi oikea painajainen, koska soturitar tuntee olonsa ahdistuneeksi muiden kiinnittäessä huomionsa häneen. Huomionkeskipisteeksi jouduttuaan yleensä mutisee jonkin tekosyyn ja katoaa paikalta. Vaaleanharmaa naaras ei osaa peitellä tunteitaan, joten on helppo huomata millä tuulella hän sattuu olemaan.

 

Menneisyys

Ei tiedossa.

 

Muuta

  • Edesmenneen Yösilmän ja Mustaloimun nuorin pentu. Menehtyneen Yöroihun pikkusisko.
     
  • Ruhjeet kylkeen ovat tulleet ketun kanssa käydystä taistelusta.
     
  • Loiskevirtaus on ketterä jaloistaan. Hän osaa juosta nopeasti sekä kiipeillä, ja hyppiä taitavasti puissa. Metsästyksenkin naaras taitaa jotenkin kuten taistelemisenkin, mutta nämä kaksi taitoa tarvitsevat vielä hieman hiomista.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Loiskevirtaus | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com