Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KALLIOPENTU

puolikuva

Ikä 8 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset
Eddie ♂, Élan ♀
Vanhemmat Rautasydän ♂, Lehtipuro ♀, Seittikuu ♀ (adoptioemo)
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ei tarvitse vielä (tuleva mestari Tuhkasydän)
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Kalliovalo on kaunis, vahva naaras. Hänen jalkansa ovat pitkät ja voimakkaat. Tassut ovat suuret ja vahvat. Hänen lihaksensa ovat sulavia, eivätkä pullota esille. Kynnet ovat mustat ja pitkät, ylettäen pitkälle. Häntä on erityisen pitkä. Kalliovalon turkki on monivärinen. Se on vaalea, jossa on paljon muita sävyjä. Turkissa on vaaleanruskeita, vaaleita, harmaita ja hopeaisia laikkuja ja juovia. Hännänpää ja varpaat ovat valkoiset. Turkki näyttää oikeassa valossa melkein hohtavalta. Siitä hän saakin nimensä, Kalliovalo. Turkki on haalean värinen, mutta näyttää lumen keskellä valkealta, sekä maastoutuu hyvin kalliota ja kiviä vasten. Karva on puolipitkää ja näyttää siistittynä hyvin pehmeältä. Pää on melko terävämuotoinen ja kuono pitkä. Nenä on tumma, jossa on vaaleanpunainen läiskä keskellä. Korvat ovat korkeat ja vaaleat sisältä. Kauniit silmät ovat hyvin vaalean sinivihreät, joissa on merkellä meripihkanväriä, säilyttäen kuitenkin samean värin. Anturat ovat tummat ja kovat, johtuen Taivasklaanin verestä. Viiksiä on runsaasti ja ne ovat täydellisen valkoiset. Pentuna Kalliovalo kompasteli pitkään häntäänsä, joten hän piti sitä usein pystyssä.

 

Luonne

Kalliovalo on melko itsevarma, rohkea naaras. Hän tekee mielellään omiaan ja on melko itsenäinen, mutta viihtyy myös seurassa, kunhan se on mielenkiintoista tai hauskaa. Hänellä on terävä kieli ja kova sarkasmi, mikä saattaa saada hänet kuulostamaan epäkunnioittavalta. Se myös joskus saa hänet ongelmiin. Hän on suuttuessaan kärttyisä ja kova suustaan, eikä pelkää saada toista sanattomaksi haukkumalla. Kalliovalo on nokkela suustaan ja melko fiksu, käyttäen usein päätään apuna vaikeissa tilanteissa. Hän ei helposti luota ulkopuolisiin, eikä välillä edes oman klaaninsa kissaan, jos ajattelee tämän olevan epäilyttävä. On vanhempana kova flirttailemaan, minkä hän sai isältään. Tällä hän saattaa yrittää päästä lähelle sinua, selvittääkseen vain salaisuutesi, tai muuten vain pitääkseen hauskaa. Hänestä kollien täytyy tehdä työtä, että saa hänet kumppanikseen, jos joku niin halajaa. Kalliovalo saattaa leikkiä hieman ympäriinsä, mutta jos joku todella saa hänet voitettua puolelleen, on hän uskollinen kumppanilleen. Hänellä on herkkä paikka pennuille ja klaanittomille kissoille. Erakot ja kulkukissat ovat hänestä melko saman arvoisia kuin klaanikissat. Hän ei voi sietää, jos joku hylkää pentunsa, sillä oli itse hylätty, eikä saanut kokea oikeiden vanhempiensa rakkautta. Kalliovalo rakastaa ottoemoaan koko sydämellään ja on tälle ikuisesti kiitollinen. Kalliovalo ei oikeastaan usko Tähtiklaaniin, sillä on asunut klaanissa vain sen aikaa, että ei olisi saanut mitään vihiä sen olemassaolosta. Hänestä jokainen kissa huolehtii omista ongelmistaan, mutta yhdessä he ovat vahvempia. Rukoilla on turha, vaan on parempi ryhdistäytyä ja selvittää omat ongelmansa. Hän ei oikeastaan usko Tähtiklaaniin.

 

Menneisyys

Clover on Rautasydämen ja Lehtipuron pentu. Hän on pentueensa vanhin. Hänen emonsa hylkäsi hänet ja hänen sisaruksensa metsään heidän ollessaan hyvin nuoria. Riddler-niminen kissa otti heidät siipensä alle. Eräänä päivänä Clover lähti seikkailemaan omille teilleen ja hänet löysi kettu. Kettu nappasi hänet ja vei mukaansa aina Varjoklaanin reviirille asti. Clover oli joutua ketun ja tämän pentujen lounaaksi, kun hänet pelasti Varjoklaanin soturi Seittikuu. Naaras vei hänet klaaniin ja otti omakseen. Hän antoi Cloverille uuden nimen, Kalliotassu, tuleva Kalliovalo. Kalliotassu tuntee omistavansa henkensä ottoemollensa ja rakastaa tätä koko sydämestään. Hän tuntee olevansa henkensä velkaa Seittikuulle. Hän pitää Seittikuun kumppania Tuhkasydäntä jonkinlaisena ottoisänään, mutta ei ole varma mitä toinen hänestä ajattelee.

 

Muuta

  • Loimutuli, Villiloikka, Unentassu, Pikkutuuli ovat hänen puolisisaruksiaan. Hänen entinen nimensä on Clover.
     
  • Kalliovalo on taitava taistelija ja loikkaaja. Hänen tassunsa ovat raskaat ja kynnet vahvat.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Kalliopentu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com