Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HOPEATUHKA

kuva

Ikä 7 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Vesitassu ♂, Leopardisydän ♀
Vanhemmat Mäyräkynsi ♂, Tähdenlento ♀ †
Kumppani Varjoaalto ♂ †, Tiikerimieli ♂
Pennut Jääkyynel ♂, Huurrepentu ♀ †
Oppilas Tuulentassu
Soundtrack Five Finger Death Punch - Trouble

 

Ulkonäkö

Hopeatuhkan keho on tavallista paljon isokokoisempi ja lihaksikas, mutta se ei tee tästä vähemmän naisellisempaa. Ei tuo kuitenkaan ihan niin siro ole, mitä naaraat tavallisesti, mutta suhteellisen kaunis siltikkin. Soturin turkki on harmaata ja joka puolilla tämän kehoa on tummanharmaita leopardikuvioita. Kuviot ovat suht. suuret ja niitä ei ole kauhean tiheään. Enimmäkseen kuvioita on selässä, kyljissä, hännässä ja niskassa. Kyllä jaloissakin niitä on, mutta ei niin isoina. Pään alueella leopardikuvioita ei ole ollenkaan, mutta korvat ovat samansävyiset, kun harmaat kuviot. Kaula, rintakehä, vatsanalus ja hännän alapuoli valkoista. Turkki on laadultaan sileää, hyväkuntoista ja tavallista pidempää, koska Hopeatuhka on rodultaan puolipitkäkarvainen. Viikset valkeat. Kuono ja polkuanturat hiilenharmaat. Silmät vaaleanvihreät ja pupillin ympärillä väri haalistuu valkoiseksi. Korvat tavallisia isommat ja korvanpäät ovat pyöreähköt. Kynnet ja hampaat puhtaanvalkoiset ja veitsenterävät. Kynnet ovat myös tavallisia pidemmät ja paksummat ja siitä syystä ne saa upotettua lihan lävitse helposti. Naaraan kehossa on useita arpia. Vasemmassa poskessa kaksi vaakasuuntaan menevää ja samanpuoleisen silmän päältä menee pitkä arpi, joka on sokeutunut ja siksi täysin valkoinen ja pupilliton. Hopeatuhka ei itseasiassa koskaan tykkää pitää sokeutunutta silmäänsä kiinni, eikä häpeä näyttää sitä toisille, vaikka jotkut pelästyvätkin sitä. Oikeanpuoleisen jalan tassun kohdalla risitiin menevät arvet ja selässä pari isoa viiltoa, jotka koira teki. Keskellä häntää myös yksi pieni arpi ja niskassa viilto. Tiikerimieli repi tämän oikeanpuoleisen (Hopeatuhkan näkökulmasta vasemman) korvan irti, kun nuo kamppailivat. Kuulo siitä korvasta on myös puoliksi heikentynyt

 

Luonne

Naaras on häpeilemättä suorasanainen eikä peru puheitaan noin vain. Hän seisoo aina mielipiteidensä takana haluamatta joustaa missään. Ei hän pahoita mieltään, jos muut esittävät mielipiteensä ja antaa heidän kyllä tehdä sen, mutta jos Hopeatuhka on päättänyt jotain, ei hänen päätään käännetä, vaikka muut puhuisivatkin enemmän järkeä.

Omaa terävän kielen ja rupeaa helpolla piikittelemään tai härnäämään toisia saaden ehkä riidankin aikaiseksi tylsiin päiviinsä. Tavallisesti tekee sitä vain tietyssä seurassa eikä pahoittaakseen tahalteen muiden mieltä ellei vastassa ole hyvin ärsyttävä yksilö, jota mielellään läpsisi pitkin korvia. Riippuu tilanteesta. Ei suutu helpolla ja suhtautuu saamaansa vihakommentteihin huvittuneena tai vain silmiään pyöräyttäen. Jos hänelle sanoo jotain loukkaavaa, voi valmistautua saamaan samalla mitalla takaisin ellei vanha naaras katso olevansa liian viisas ryhtyäkseen sanasotaan.

Hän onkin hyvin itsevarma ja luottaa löysin itseensä ja taitoihinsa. Ei mielellään ota apua vastaan, mutta hätätilanteissa voi myöntää tarvitsevansa sitä. Ei siis anna itsevarmuutensa kuitenkaan tehdä itsestään tyhmän sokeaa. Jos jonkun tuttavan tai hänen klaaninsa henki on kyseessä, muuttuu vakavaksi ja raivokkaaksi ollen valmiina verilöylyyn. Taistelut ovat niitä tilanteita, mitkä ottaa tosissaan eikä peräänny mistään hinnasta, ei edes kuoleman uhalla. Olisi suorastaan ihme, jos hän ei ottaisi osaa johonkin käynnissä olevaan kamppailuun, vaikka koko hässäkkä ei edes koskisi häntä. Naaras ei epäröi tappaa ketään, josta on koitunut harmia, mutta viattomia ei suostu surmaamaan. Hän ei vain näe mitään iloa tappamisessa ilman syytä.

On tavallisesti kuuliainen, mutta omasta mielestään typeriä käskyjä uhmaa epäröimättä. Haluaa mielellään näyttää ettei ole mikään hentukka, jota voi käskyttää mielensä mukaan ja keksii omat sääntönsä elämälleen. Hän on itsenäinen vahva naaras eikä välttämättä edes tarvitse ketään elämäänsä. Seura ei ole aina kuitenkaan pahitteeksi, kunhan se on asiallista. Naaras on myös hiukan vähäpuheinen eikä siitä syystä hakeudu vapaaehtoisesti toisten luokse varsinkaan juttutuokioita varten. Tämän erakkoluonteensa vuoksi pärjäisi siis yksinkin.

Kovasta olemuksestaan huolimatta rakastaa pentuja, vaikkakin liian energiset käyvät hänen vanhoille hermoilleen. Hänellä on kuitenkin syvällä sisimmässään myös huolehtiva emo, joka haluaa pitää huolta nuorista ja viattomista, vaikka ei olisikaan siinä mitenkään hyvä. Vaikka välittääkin pienokaisista, hänen kanssaan kannattaa olla joku toinenkin pitämässä huolta niistä. Hopeatuhka tuskin tietää, miten pennuista kuuluu pitää huolta eikä mielellään kaitsi niitä itse.

 

Menneisyys

Naaraalla oli molemmat vanhempansa ja kaksi sisarusta. Hopeatuhka (silloinen Hopeapentu) oli nuorin pentueesta, toisiksi nuorin oli veli Vesipentu ja vanhin sisko Leopardipentu. Tämän isä, Mäyräkynsi oli Myrskyklaanin soturi ja emo Tuuliklaanin entinen parantaja nimeltään Tähdenlento.

Kun Tähdenlento sai pennut, niin hän antoi ne pikimiten Mäyräkynnen huostaan, koska parantajat eivät saaneet hankkia pentuja. Mäyräkynnellä oli kuitenkin uusi puoliso, eikä hän halunnut olla enää Tähdenlennon kanssa, taikka nähdä heidän pentujaan. Mäyräkynsi ei kuitenkaan ollut niin sydämetön, että olisi jättänyt pennut kuolemaan tai itse surmannut noita, joten päätti antaa ne siskonsa huostaan, joka asui Varjoklaanissa. Näiden isän sisko kasvatti nämä, eikä halunnut kertoa noiden oikeasta alkuperästä, joten valehteli itse olevansa Hopeapennun, Vesipennun ja Leopardipennun emo, vaikka oikeasti oli siis heidän tätinsä.

Kolme sisarusta varttuivat Varjoklaanissa 'emonsa' kanssa ja pian nuo nimitettiin oppilaiksi. He kuulivat yhdeltä Varjoklaanin juuri soturiksi nimitetyltä kollilta, että nuo eivät oikeasti olleet kotoisin Varjoklaanista ja heidän oikea emonsa oli kotoisin Tuuliklaanista ja isä Myrskyklaanista. Mistä lie kolli oli sen kuullut. Noiden emo Tähdenlento ei kuitenkaan ollut enää elossa, koska tiedettyään, että Mäyräkynnellä oli uusi puoliso hän teki itsemurhan jättäytymällä hirviön alle. Tähdenlento tappoi itsensä siis heti sen jälkeen, kun oli antanut pentunsa Mäyräkynnelle Myrskyklaaniin.

Hopeatassu ja Leoparditassu eivät välittäneet oikeasta syntyperästään ja todellisista vanhemmistaan, mutta Vesitassu tulistui heidän tädilleen, joka oli pitänyt salaisuutta kokoajan poissa pennuilta ja hyökkäsi tuon kimppuun. Vesitassu oli kuitenkin vasta päässyt oppilaaksi, eikä voittanut. Heidän tätinsä ei kuitenkaan surmannut tai edes vahingoittanut tuota, mutta Vesitassu ei kestänyt ja muutti isänsä luokse Myrskyklaaniin. Sen jälkeen tuosta ei ole kuulunut mitään.

Sitten aika taas venähti ja siskokset pääsivät pian sotureiksi. Hopeatassusta tuli Hopeatuhka ja Leopardipennusta Leopardisydän. Samana päivänä heidän tätinsä, joka oli kauan kärsinyt viheryskästä menehtyi. Parantaja oli yrittänyt kaikkensa, mutta hän ei onnistunut parantamaan tuon viheryskää. Juuri nimitetyt sisarukset surivat kauan tätinsä menetystä, mutta eivät voineet antaa sen lannistaa itseään ikuisesti ja jatkoivat elämäänsä.

Kaksivuotiaana Hopeatuhka sai kaksi pentua puolisonsa Varjoaallon kanssa, mutta toinen pennuista syntyi kuolleena. Toinen pennuista katosi ja tuota etsittiin koko Varjoklaanin alueelta, mutta pentua ei vain löytynyt. Kukaan ei saanut surun murtamaa Hopeatuhkaa rauhoitettua ja suolaa haavojen päälle lisätäkseen Varjoaalto menehtyi luopion kynsiin. Vasta kolmen kuukauden jälkeen naaras toipui pentujensa ja rakkaansa kuolemasta. Tuon sisko Leopardisydän oli aina siskonsa tukena ja oli osin tuon apua, ettei Hopeatuhka kuollut. Naaras ei nimittäin syönyt mitään, eikä muutenkaan jaksanut pitää itsestään huolta. Leopardisydän toi tuolle ruokaa ja siisti siskonsa turkin joka päivä. Sen jälkeen nuo ovat taas eläneet normaalia klaanielämää.

Hopeatuhka karkoitettiin Varjoklaanista väärinkäsityksen vuoksi. Hän yritti suojella silloista klaanipäällikköä, Pimeydentähteä, käyden päällikön pentujen kimppuun, mutta tilanne käsitettiin väärin. Siitä lähtien Hopeatuhka eli luopiona hetken aikaa.

Naaras tutustui kaksijalkalassa Byron- nimiseen kotikisuun ja tämä kolli olikin ainoa, jota Hopeatuhka pystyi kutsumaan ystäväkseen pitkän ajan jälkeen. Meteroriittisateen iskettyä maahan, hätääntynyt kettu otti Byronin kohteekseen ja ajoi kotikissan autotielle, jossa tuo jäi hirviön alle. Hopeatuhka hautasi ystävänsä ruumiin maahan ja murheellisena lähti klaanien reviireille hakemaan apua, koska tiesi olevansa huonossa kunnossa, eikä selviäisi ilman entistä klaaniaan. Varjotähti otti vanhan naaraan ilomielin takaisin klaaniinsa ja Hopeatuhka sai matkata klaanien kanssa uusille reviirelle.

Uusilla reviireillä hän ei ollut enää varma halusiko jatkaa klaanikissana olemista ja rupesi pohtimaan erakkona asumista Tiikerimielen kannustamana. Hän kuitenkin sai oppilaakseen Tuulentassun, eikä halunnut tuottaa nuorukaiselle pettymystä katoamalla.

 

Muuta

 • Naaras on puoliksi myrsky- ja puoliksi tuuliklaanilainen, mutta harva tietää tuon.
   
 • Tällä on kaksi sisarusta. Veli Vesitassu (jonka soturinimeä ei tiedetä, eikä edes sitä, onko kolli enää elossa) ja sisko Leopardisydän.
   
 • Yksi eloonjäänyt pentu Jokiklaanissa nimeltään Jääkyynel, mutta kovinkaan moni ei tiedä, että nuo ovat toisilleen sukua. Emo ja pentu itse kuitenkin tietävät tämän.
   
 • Karkotettiin Varjoklaanista väärinkäsityksen vuoksi.
   
 • Hänen parhaimmat taitonsa liittyvät vain taisteluun. On voimakas ja kestää myös iskuja hyvin vahvan kehonsa ansiosta, mutta väisteleminen sujuu huonommin. Tietää myös, mihin kohtaan muita kannattaa iskeä saadakseen enemmän vahinkoa aikaan. Vanhuus kuitenkin vie veronsa eikä ole sen puoleen yhtä ketterä liikkeissään kuin ennen. Myös hänen juoksunopeutensa on hidastunut ja hengästyy hieman nopeammin kuin nuorempana.
   
 • Ei tule helposti huijatuksi terävän päänsä ansiosta ja huomaa helposti, jos joku valehtelee.
   
 • Metsästämisessä, kiipeilyssä ja uimisessa pärjää siinä missä muutkin, mutta ei mielellään kastele turkkiaan.
   
 • Harhakuvan ja edesmenneen Helmililjan isoemo.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Hopeatuhka | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com