Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HIETATASSU

kuva

Ikä 7 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Tuiketassu ♀, Tuulentassu ♀, Aurinkopentu ♂ †
Vanhemmat Kuunvalo ♀ †, Deidara ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Syyskynsi
Soundtrack The Score - Glory

 

Ulkonäkö

Kolli on ruumiinrakenteeltaan jäntevä ja solakka. Hän ei ole kovinkaan vankka, vaikka onkin lihaksikas ja se myös näkyy. Varsinkin hoikista raajoista, joissa on lihaksien takia pyöreät muodot. Käpälissä ja rintakehässä lihakset erottaa paremmin, kuin muualla päin. Hänen kehoaan myötäilevä turkkinsa on ohutta ja siimamaisen tuntuista. Nahan tuntumassa on kuitenkin nukkamaista ja lämmittävää karvaa, joka suojaa edes jotenkuten tuulelta ja vedeltä. Lehtikadon aikaan turkki on paksumpaa, kuin viherlehden aikaan, mutta kollille saattaa siltikkin tulla vilu. Väriltään hän on suurimmaksi osaksi hieman kellertävän hiekan värinen, mutta hännänpää ja takatassujen lyhyet sukat ovat valkoiset. Ne näyttävät hiekanväriseen turkkiin liukuvärjätyiltä ja valkea väri hohtaa kuunvaloa. Häntä on pitkähkö, eikä mikään laiha tikku. Se on vähän tavallista pörröisempi, eivätkä karvat ole roikkuvat. Kuonon päällä, poskissa, korvissa, kaulassa ja etutassuissa turkin väristys on tummempaa, mutta ei montaa astetta enempää. Hietatassun silmät ovat kissamaiset ja niitä reunustavat ohuet, mustat rajaukset. Väriltään silmät ovat haaleat hiekanväriset, mutta vähän oranssimmat. Väri on silmissä aikalailla tasaisesti samanlaista, mutta pupillin ympärillä se on tummempaa. Hänen normaalimittaiset viiksensä ovat valkeat, kuten myös pitkät kynnet ja hampaat. Yleensä kolli käyttää pitkiä ja teräviä hampaitaan taisteluissa. Herkät polkuanturat oranssinpunaiset samoin myös kuono. Arpia kolli ei ole vielä kerennyt saada.

 

Luonne

Tämä kolli osaa olla hyvin temperamenttinen ja sen kyllä huomaa kaukaakin. Hän ärsyyntyy helpolla ollen vihastuessaan kovaääninen ja rääväsuinen sanoen asioita, joita ei välttämättä tarkoitakkaan. Osaa kyllä näyttää vihansa hiljaisestikin tyytyen vain mulkoilemaan toisia ja tuhahtelemaan vähän väliä. Tavallisimmin pitkävihainen, mutta tavallisesti unohtaa pienet riidat hetkessä. Loukkauksista osaa tulistua antaen aina samalla mitalla takaisin, mutta hyvän itsetuntonsa takia ei anna sanojen mennä ihonsa alle. Jos kollin suuttuttaa toden teolla, kannattaa pysyä varuillaan, sillä hän saattaa tuohtuneena jopa hyökätä kimppuun. Ei niinkään tappamismielessä eikä yleensä yritä vahingoittaa, mutta haluaa näyttää itseään kiusanneelle, miten voimakas on eikä hänelle kannata ryppyillä. Myös tappaminen on oikeutettua hänen mielestään eikä käännä selkäänsä taisteluille ellei sitten ylempi taho toisin määrää.

Suru on myös hieman vieras käsite hänelle ja käsittelee aina nämä vaikeimmat tunteet vihansa kautta. Pelkoa hän tosin ei oikeasti taida tuntea ja puuttuvan itsesuojeluvaistonsa takia tekee aina typeryyksiä. Tästä temperamenttisuudesta huolimatta hän kuitenkin edes yrittää käyttäytyä asiallisesti tehdäkseen muihin, varsinkin korkea-arvoisiin, vaikutuksen. Hän on nimittäin ylväs ja kunnianhimoinen eikä pelkää peitellä tätä puolta itsestään haluten näyttää arvokkuutensa kaikille. Kollia voisi sanoa ehkä hieman itserakkaaksikin ja itsekeskeiseksi. Pitää nimittäin huomion keskipisteenä olemisesta jättäen hiljaiset ja heikot helposti pois valokeilasta. Ei juurikaan arvosta alempi-arvoisia, mutta rakastaa läheisiään, vaikka heistä joku ei olisikaan hänen mieleensä. Tämä kolli ei koskaan haluaisi tapahtuvan mitään pahaa perheenjäsenilleen tai kavereilleen ja puolustaa heitä aina kynsin ja hampainkin.

Arvostaa luottamuksellisia tyyppejä eikä antaisi koskaan anteeksi selkäänpuukottajille. Jos joku hänen ystävistään rikkoisi kollin luottamuksen esimerkiksi levittämällä hänen salaisuuksiaan, ei koskaan antaisi tälle anteeksi ja katkaisisi mielellään heidän välinsä. Pahimmassa tapauksessa voisi myös kostaa tapahtuneen.

 

Menneisyys

Hän syntyi hiirenkorvan aikaan pensaan alle, koska hänen emonsa ei halunnut synnyttää leirissä. Pian pentujen syntymän jälkeen kettu hyökkäsi heidän kimppuunsa ja sai vietyä yhden Hietapenun sisaruksista, Aurinkopennun. Kettu olisi varmaan vienyt heitä useampiakin, ellei Varjoklaanin soturi Tuhkasydän olisi tullut auttamaan. Siitäkin huolimatta yksi pennuista joutui ketun armoille, mutta Jokiklaanilaiset pelastivat tuon ja ottivat huostaansa.

Klaanien löydettyä uudet reviirit, Hietapentu sai siskonsa Tuulenpennun kanssa loistavan ajatuksen lähteä tutkimaan lähistöllä olevaa metsää Varjoklaanin suunnatessa uusia reviireitä kohti. Kaksikko ei edes ymmärtänyt heidän klaaninsa lähteneen, mutta Jokiklaanin soturi, Jääkyynel, sattui löytämään heidät ja saattoi pennut pois metsästä. Routahalla ja Susiviilto tulivat vastaan ja selässään kantoivat pennut takaisin klaaninsa luokse. Pian tämän jälkeen Hietapentu sai sisaruksineen oppilanimensä ja Hietapennusta tuli Hietatassu. Hän sai myös kunnian päästä Varjoklaanin varapäällikön, Syyskynnen, oppilaaksi.

Klaanien uusilla reviireillä Syyskynsi vei Hietatassun metsästämään ja he törmäsivät Taivasklaanin soturiin, Tulilintuun, joka oli eksynyt klaanistaan. Hietatassu ei katsonut hyvällä tätä uutta tuttavaa.

 

Muuta

  • Varjoklaanin parantajan, Kuunvalon ja kulkukissa Deidaran toisiksi vanhin pentu. Deidara kuitenkin kuoli aikaa sitten ennen pentujen syntymää yhden kulkukissan tappamana. Hänellä on isoveli nimeltään Aurinkopentu, ja pikkusiskot nimeltään Tuulentassu ja Tuiketassu. Aurinkopentu on nykyään Jokiklaanissa.
     
  • Kollilla on hyvä peruskunto. Taitava taistelija ollen myös kiinnostunut siitä hyvin paljon. Hän on sekä fyysisesti vahva että nopea liikkeissään ja sietää iskuja kohtalaisen hyvin. On suhteellisen hyvä väistelemään, mutta ei erityisen nopea juoksemaan. Pitkiä matkoja kyllä kestää juosta hengästymättä.
     
  • Ei ole erityisen kiinnostunut metsästämisestä ja osaa saalistaa vain yksinkertaista riistaa kuten hiiriä. Ei osaa uida eikä kiipeilykään ole vahvimpia puolia

 

Copyright

Aquarius

©2019 Hietatassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com