Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HÄMÄRÄPOLKU

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Varjoloikka ♂ ?, Tuulitaival ♀ ?
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hämäräpolku on suuri kolli. Hän on puoliksi turkkilainen angora, joten hän omaa tämän rodun kehon piirteitä. Hän on solakka ja omaa pitkät jalat, sekä tuuhean hännän. Häntä on usein suorana takana tai korkealla ilmassa. Korvat ovat korkeat ja suoraan pään päällä, sekä kasvot korkeakulmaiset ja terävät. Silmät ovat mantelin muotoiset, mutta ne ovat usein siristyneet kollin tiukalle perusilmeelle, joten se ei näy niin hyvin. Turkki on silkkistä ja ilmee vettä hyvin itseensä, sekä sillä kestää myös kauan kuivua. Turkki on kaulalta ja hännästä pidempää. Turkki on kuitenkin hyvin ilmavaa, joten on viileä kesälläkin. Siinä on kuitenkin kova kunnossapito, sillä menee helposti takkuun. Hämäräpolulla on keveä ja siisti kävelytyyli, joten hän osaa liikkua hyvinkin äänettömästi.

Turkki on pohjaväriltään sysimustaa. Hänen kaulansa turkki on mustan ja eri tumman harmaan sävyjen sekoitus. Hänen häntänsä pää on myös mustan ja harmaan sekainen. Korvanpäät ovat valkoiset. Hänen kyntensä ja nenänsä ovat mustat. Anturat ovat harmaat. Silmät ovat meripihkanväriset. Viikset ovat pitkät ja vaaleat. Hänellä on arpia ympäri kehoa, mutta harva niistä näkyy pitkän turkin alta. Oikeassa korvassa on lovi. Hän pitää siitä, että pysyy hyvässä kunnossa, vaikka onkin parantaja, joten omaa jonkin verran lihasta.

 

Luonne

Hämäräpolusta saa heti melko viileän kuvan kun tämän näkee. Hän on hiljainen ja viihtyy hyvin omissa oloissaan. Hän on ylpeä ja rohkea, mutta on hieman surkea tunteiden käsittelyssä. Hän pyrkii ajattelemaan melko loogisesti, mutta yrittää aina parhaansa. Hän on fiksu ja nokkela. Hän saattaa joskus olla hieman turhan teräväsanainen.

Hämäräpolulla on pitkä kärsivällisyys, minkä takia hän voisi olla mahtavaa mestari ainesta. Häntä ei usein näe hymyilemässä, vaan usein tämän kasvoilla on melko ilmeetön ilme. Hänestä on turhaa kuunnella käskyjä, jos ne ovat typeriä tai lapsellisia. Hän ei anna kenenkään pomotella häntä ylimääräisesti ympäriinsä, mutta noudattaa yleisiä sääntöjä.

Hän on yleisesti rauhallinen, eikä oikein perusta huumorista. Hän ei ole kovin hyvä pentujen kanssa, sillä ei oikein tajua näiden ajattelumaailmaa. Hän voisi olla ihan suuressakin suosiossa pentujen keskuudessa, sillä hän melko varmasti antaisi näiden vaikka purra häntäänsä ja loikkia päällee. Joskus Hämärävirta haaveilee oman perheen perustamisesta. Mutta koska ei saisi parantajana hankkia pentuja, hän haikeillessaan saattaa mennä käymään pentutarhassa katsomassa muiden pentuja, vaikka saattaakin esittää vain että tahtoo tarkistaa miten heillä menee.

Suuttuessaan hän on hiljainen ja enemmänkin fyysisesti uhkaava. Ärtyneenä hän ei epäile mulkoilla muita pistävästi. Häntä ärsyttää suunnattomasti, jos ei saa tehdä työtään rauhassa. Hän ei perusta huutelusta tai haukkumisesta, vaan pyrkii ratkomaan kaiken mahdollisimman vähä äänisesti. Hän ei kuitenkaan koskaan pelkää näyttää kynsiään. Hän nauttii uimisesta suuresti, vaikka hänen turkillansa kestää aina ikuisuus kuivua. Vaikka Hämäräpolku on parantajaksi suuntautumassa, hän pitaa huolen siitä että pärjää myös taistelussa. Hänestä on inhottavaa, jos ei kykene puolustamaan itseään.

 

Menneisyys

Hämäräpolku, tuolloin Hämäräpentu, syntyi ainoaksi pennuksi emolleen Tuulitaivalelle ja isälleen Varjoloikalle. Hänen emonsa Tuulitaival oli entinen kotikisu ja täysiverinen Turkkilainen angora. Emoa aiottiin käyttää astutuskissana, joten tämä otti jalat alleen ja pakeni. Emo tapasi Varjoloikan, Varjoklaanin soturin. Nämä tapailivat ja rakastuivat, joten Varjoloikka ehdotti, että toinen liittyisi klaaniinsa. Niin kävi ja uudelleen nimetty Tuulitaival synnytti Varjoloikalle Hämäräpennun.
Pikkuperhe oli tyytyväinen elämäänsä, kun eräänä päivänä, Tuulitaivaleen ollesaa metsästämässä, hän törmäsi entiseen kaksijalkaansa. Kaksijalka nappasi emon ja otti mukaansa. Sen jälkeen tätä ei ole näkynyt.
Varjoloikka ja Hämäräpentu olivat kauhuissaan ja ymmällään, että minne Tuulitaival oli kadonnut. Varjoloikka teki voitavansa mitä kykeni löytääkseen kumppaninsa, mutta tätä ei koskaan löytynyt. Varjoloikka etääntyi pennustaan ja lopulta päätti lähteä lopullisesti klaanista etsiäkseen kumppaninsa. Tämä muutti Hämäräpennun paljon hiljaisemmaksi ja sulkeutuneemmaksi persoonaksi.

Hämäräpentu varttui oppilaaksi, jolloin sai nimen Hämärätassu. Hänen mestarikseen valittiin naaras nimeltä Kuikkasydän. Tämä ei kuitenkaan kauan ehtinyt hänen mestarinaan olla, kun Hämärätassu alkoi saada outoja unia. Unissa pyörivät tähtikissat ohjasivat häntä toiseen suuntaan elämässä. Hämäräpentu ei ollut kovinkaan innoissaan ideasta ryhtyä parantajaoppilaaksi, vaan tahtoi päästä soturiksi.

Silloin tuli taistelu kulkukissoja vastaan. Hämärätassu taisteli muiden rinnalla ja he lopulta päihittivät kulkukissat. Menetykset olivat kuitenkin suuret, jolloin heidän parantajansa sai työskennellä hiki hatussa jatkuvasti. Kuikkasydän oli yksi menetetyistä. Hämärätassu mietti, olisivatko menetykset olleet yhtä suuret, jos hän olisi ollut heidän parantajaansa auttamassa.
Niinpä pölyn laskeutuessa taistelun jälkeen Hämärätassu otti puheeksi Paranatajaoppilaaksi siirtymisen. Hän halusi edelleen sisimmässään soturiksi, mutta tuumi että ehkäpä hänestä voisi olla suurempi apu parantajana.
Niinpä hän siirty Kuunvalon oppiin ja kouluttautui parantajana. Hän sai parantajanimen Hämäräpolku ja jatkoi työskentelyä mestarinsa rinnalla.

Suuren tuhon aikaan Hämäräpolku oli pyrkinyt pysyttelemaan oman klaanilaistensa kanssa ja auttamaan heitä pois vaaran alta, paeten samalla itse.

 

Muuta

  • Hämäräpolku on puoliksi turkkilainen angora.
     
  • Hän nauttii uimisesta ja huolehtii siitä, että pysyy hyvässä kunnossa ja osaa taistella, vaikka onkin parantaja.
     
  • Nopea juoksija, sekä hyvä uimari. Omaa pitkän kärsivällisyyden. Osaa parantaa taitavasti.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Hämäräpolku | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com