Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YÖNKAJO

kuva

Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Utupilvi ♀ †, Korppiviilto ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ke$ha - Tik Tok

 

Ulkonäkö

Yönkajo on ruumiinrakeenteeltaan siro, sulavalinjainen ja notkea. Hänen lihaksensa eivät näy turkin alta. Naaraan turkki on pehmeää, silkkimäistä ja pitkää. Se on väriltään lumenvalkoista. Korvienpäät, tassujenpäät ja hännänpää ovat kuitenkin mustat. Yönkajon silmät ovat ovaalin muotoiset ja väriltään harmaat. Pitkä, tuuhea häntä ja pitkät valkoiset viikset. Soturin kuono on vaaleanpunainen ja kuonon ympärys on vaaleanruskea. Silmien ympärillä on pieniä, ruskeita juovia. Samoin otsassa. Pitkät, valkoiset hampaat ja sirppimäiset, mustat kynnet. Yönkajon turkki sotkeutuu ja takkuuntuu helposti. Naaraan vasemmassa korvassa on pieni lovi. Molemmissa kyljissä on pahalta näyttäviä arpia, mutta ne eivät näy turkin alta. Ilman turkkia soturin kyljet näyttäisivät siltä kuin koira olisi raadellut häntä.

 

Luonne

Yönkajosta tulee ensi silmäyksellä mieleen kaksi häntä kuvaavaa adjektiivia. Itserakas ja epäluotettava. Soturi pitää itseään kauneimpana ja parhainpama. Hänen silmissään on aina viileä katse, kun hän katsoo muita arvostelevasti. Yönkajo on hyvin epäluotettava. Naaras kertoo kaikki juorut mitä sattuu kuulemaan ja saattaa itsekkin vain keksiä niitä omasta päästään. Hän inhoaa vettä, mutaa, pölyä ja kaikkea, mikä voi tärvellä hänen kauniin turkkinsa. Soturi ei usko Tähtiklaaniin ollenkaan. Yönkajon mielestä se on pelkkää pötypuhetta. Naaras noudattaa osittain soturilakia. Soturi ei pidä taisteluista, koska hänen turkkinsa ja kyntensä menisivät likaisiksi. Vaikka Yönkajo onkin kauhea snobi, ei se tarkoita etteikö hänellä olisi myös hyviä puolia. Jos Yönkajoon tutustuu hyvin, hän saattaa näyttää parhaimman puolensa. Silloin naaras on ystävällinen ja lempeä muita kohtaan. Mutta vie aikansa tutustua tähän jääräpäiseen naaraaseen.

 

Menneisyys

Yönkajo, tuolloin Yönpentu, syntyi Tuuliklaaniin kuningatterelle nimeltä Utupilvi. Yönpennulla oli kolme siskoa. Hän oli nuorin. Pentujen isä, Korppiviilto oli kuollut jo kauan aikaa sitten. Muut pennut Kuupentu, Puropentu ja Liljapentu eivät leikkineet Yönpennun kanssa, koska heidän mielestään hän ei ollut tarpeeksi kaunis. Naaras suuttui ja päätti vihata siskojaan lopullisesti. Yönpentu ei kuitenkaan voinut itselleen mitään, vaan meni anelemaan leikkiin. Vanhin pennuista, Kuupentu piti itseään kauneimpana ja sai siksi määrätä. Ja tietenkään hän ei päästänyt Yönpentua leikkmään. Pentu suuttui ja leikki pentu ajat yksin, koska ei halunnut olla muiden pentujen kanssa. Pennuista tuli vihdoin oppilaita. Yöntassu sai mestarikseen Kärppäkatseen. Samalla hän ihastui kolliin nimeltä Huuhkajatassu. Yöntassu ja Huuhkajatassu viettivät paljon aikaa yhdessä. Yöntassun sisarukset kadehtivat häntä. Varsinkin Kuutassu. Kerran Kuutassu oli johdattanut sisaruksensa metsään aikeenaan tappaa Yöntassu. Hän haki kuolonmarjoja ja käski Yöntassun syödä ne. Yöntassun siskot olivat sopineet tappavansa Yöntassun kuolonmarjoilla, mutta Purotassu oli unohtanut sen, joten hän söi ne. Kuutassu yritti estää sen, mutta liian myöhään. Pian leiriin saapui kolme kissaa joista yksi kantoi selässään velttoa kissan ruumista. Utupilvi oli järkyttynyt. Pian oppilaat täyttivät vuoden ja oli heidän aikansa päästä sotureiksi. Yöntassusta tuli Yönkajo, Kuutassusta tuli Kuukatse, Liljatassusta tuli Liljapilvi ja Huuhkajatassusta tuli Huuhkajakatse. Kuukatse ei luopunut ajatuksesta murhata Yönkajo. Hän ja Liljapilvi suunnittelivat siskonsa tappamista. Eräänä päivänä Kuukatse juoksi Yönkajon luokse ja kertoi, että Liljapilvi oli jäänut hirviön alle. Yönkajo kauhistui ja lähti Kuukatseen mukana ukkospolulla. Ukkospolun toisella puolella makasi Liljapilvi. Yönkajo lähti juoksemaan ukkospolun yli, mutta hirviö törmäsi häneen. Kuukatse ja Liljapilvi tulivat sisarensa vierelle ja olivat antamassa viimeisen iskun, mutta Huuhkajakatse riensi apuun. Kiihtyneenä kolli tappoi Kuukatseen ja Liljapilven. Hän auttoi Yönkajon leiriin ja hänet häädettiin leiristä. Yönkajo sai pahoja haavoja ja hän melkein menehtyi verenhukkaan. Naaras heräsi parantajanpesästä. Hän ihmetteli missä Huuhkajakatse, Kuukatse ja Liljapilvi olivat. Kun soturille kerrottiin, että hänen siskonsa olivat kuolleet ja Huuhkajakatse oli häädetty, Yönkajo järkyttyi. Samana päivänä kettu tappoi Utupilven. Yönkajo oli todella surullinen. Ja vihainen. Siitä päivästä lähtien Yönkajo on ollut viileä ja itserakas. Pentuna häntä pidettiin rumana, joten nyt naaras oikei ylistää itseään.

 

Muuta

  • Huuhkajakatse on elossa, mutta Yönkajo ei tiedä sitä. Soturi toivoo saavansa kumppanin, vaikka tietääkin olevansa kauhea snobi.
     
  • Yönkajo osaa juosta nopeasti, niin kuin muutkin tuuliklaanilaiset. Hän osaa myös metsästää kelvollisesti.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Yönkajo | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com