Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VERITASSU

kuva

Ikä 11 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat ? ♀, ? ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ikuisuusyö
Soundtrack Naruto - Deidara's Theme Song

 

Ulkonäkö

Veritassulla on lyhyt ja sileä punertava turkki, mutta häntä on puuhkamainen. Oikeastaan tämän turkin väriä voisi sanoa jopa melkein verenpunaiseksi. Siitä tämän nimi tuleekin. Veritassun niskasta hännänpäähän asti kulkee mustia raitoja. Tämän silmän ympärykset, korvat sekä maha että kaula ovat mustat. Veritassun silmät ovat oranssit, jossa on aavistuksen verran keltaista. Hänen silmissään on jämäkkä katse. Kolli on rakeenteeltaan siro ja lihaksikas, mutta kissaksi aavistuksen verran suurempi. Kollin anturat ja nenä ovat tumman harmaat. Veritassun hampaat ovat valkoiset ja terävät. Vasemmassa korvassa kaksi lovea ja korva on repeytynyt puoliksi.

 

Luonne

Veritassu on melko arvaamaton ja juonikas. Jos hän tutustuu uusiin kissoihin, hän ei yleensä ole se joka tekee aloitteen. Kolli on ilkikurinen ja riehakas, mutta myös erittäin aggressiivinen ja helposti kimpaantuva. Veritassu saattaa luulla välillä liikoja itsestään, ja tekee kaikki niin kuin itseään huvittaa. Tämä ei kuuntele toisia paljoakaan, paitsi henkilöitä joista välittää. Veritassulta löytyy huumoria, ja tämä vitsailee myöskin yleensä pahissa tilanteissa, kuten taisteluissa. Yleensä tämä ivaa vihollisiaan tai ärsyttää heitä tahallaan. Yleensä Veritassun käytös ärsyttää toisia, mutta tämä osaa olla myös mukava, jos haluaa. Veritassu viihtyy myös hyvin yksinkin. Kollilla on huono tilannetaju, ja sanoo yleensä mitä sylki suuhun tuo.

 

Menneisyys

Veritassu on elänyt lähes koko nuoruutensa yksin, kun tämän vanhemmat hylkäsivät tämän. Kuitenkin tämä oli liian pieni selvitytyäkseen yksin. Juuri kun tämä oli nääntymäisillään, tuuliklaanilaiset löysivät tämän ja ottivat klaaniinsa.

 

Muuta

  • Veritassu on todella ketterä ja nopea juoksemaan. Tämä on myöskin hyvä taistelemaan.

 

Copyright

Shadow

©2019 Veritassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com