Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUIKETUULI

kuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Kimallepentu ♀ †, Kuupentu ♀ †
Vanhemmat Kyyhkyspilvi ♀ †, Viljakuono ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ashes Remain - Change My Life

 

Ulkonäkö

Pitkähkö hoikka vartalo, jalat ja häntä. Hän on jäntevä ja taipuisa, mutta hänellä on myös lihaksiakin. Ne eivät näy ulospäin ja sen takia hänen rakenteensa on todella sievä. Ruumiinrakeenteesta ja värityksestä voi huomata sen, että naaras on rodultaan balineesi. Hänen molemmat vanhempansa olivat samaa rotua. Tassut ovat sirot ja pienehköt. Niissä kuitenkin piilee voimaa, mitä muiltakin metsäkissoilta löytyy. Vitivalkoiset ja sirppimäiset kynnet, jotka saa upotettua helposti paksuunkin lihaan, muttei sitkeään. Ne ovat pienet, mutta terävät kuten myös puhtaanvalkeat hampaat. Näistä voikin jo päätellä miten tarkasti Tuiketuuli suhtautuu ulkonäköönsä. Hän on aina pitämässä kynsistään, hampaistaan ja turkistaan huolta. Pään muoto on pitkä ja kapeneva kiila. Turkki naaraalla on vaalea pohjaväriltään ja laadultaan pehmeän näköistä, mutta todellisuudessa karheampaa. Ei kuitenkaan paljoa. Turkki myötäilee hänen kehoaan ja sen takia virtaviivaisuuden voi erottaa selvästi. Kasvoissa Tuiketuulella on oransseja kuvioita. Tummanpinkin kuonon päällys on tummempi oranssi samoin poskissa ja otsassa on samaa sävyä, mutta otsassa se on vaaleampaa. Normaalipituisessa hännässään hänellä on kuitenkin monta oranssihtavaa raitaa. Suuret korvat ovat myös oranssit, mutta hännän raitoja vaaleammat. Korvat ovat päistä pyöreät ja muutenkin hieman puolikkaan ovaalin muotoiset. Itseasiassa vähän kaikkialla naaraan turkissa on oranssia, mutta vain huomaamattomasti. Se kuitenkin rikkoo sieltä sun täälta tasaisen vaalean sävyn. Kirkkaansiniset silmät ovat mantelinmuotoiset ja hiukan vinot. Naaraan pupillit ovat suuret verrattuna tavallisiin kissojen pupilleihin. Viikset valkeat ja pitkät ja ne kallistuvat päistä alaspäin. Polkuanturat pehmeät ja tummanpinkit. Niiden pehmeys vaimentaa askelten äänet lähes täydellisesti.

 

Luonne

Ensivaikutelma yleensä hänestä on mukava ja hyväsydäminen. Niin se ei kuitenkaan täysin ole. Tuiketuuli on kyllä mukava ja iloinen persoona, kun niin haluaa, mutta todellisuudessa puhuu kenestä tahansa pahaa tuon selän takana. Saattaa tehdä niin jopa lähimmäisillekkin, vaikka välittäisi noista kuinka paljon tahansa. Se vain tulee naaraalta automaattisesti. Tuiketuuli saattaa myös vähän liioitella asioita tai muokata niitä oman mielensä mukaan. Kuitenkaan hän ei usein tarkoita sanoillaan pahaa, ellei joku ole ansainnut sitä. Osaa hankkia itselleen helposti vihaajia itsekkään luonteensa takia. Hänellä on myös hyvä itsetunto, eikä näytä epävarmuutta koskaan ulkoisesti. Naaras toimii hyvänä mallina ja hänellä on johtajuuden lahjat. Hänen luottaa helposti ja hänestä saa rohkeutta ja energiaa. Tuiketuuli usein kannustaa toisia, eikä luovuta helpolla. On myös hyvin kiintynyt kolleihin ja tilasuuden tullen voi napata itselleen yhden söpöläisen välittämättä siitä onko tuo jo varattu. Kaikesta huolimatta hän ei tee sitä huvikseen, vaan rakkaudesta. Auttaa mielellään toisia, mutta hanttihommista ei pidä. Inhoaa kaikkia töitä klaaninvanhuksia ja parantajia kohden, mutta kaikkia muita tykkää auttaa. Toisten klaanien kissoihin tai muihinkaan ulkopuolisiin ei kuitenkaan luota eikä siitä syystä auta noita. Hänestä nuo ovat selkäänpuukottajia, jotka ovat samanarvoisia, kuin luopiot, elleivät alhaisempiakin. Vain saman klaanin kissoihin on luottamista. Pennuista ei kuitenkaan halua ajatella pahaa, vaikka nuo olisivat itse luopion. Hän tykkää noiden kanssa leikkimisestä ja rakastaa niitä, kuin omiaan. Tappeluissa hyvinkin raivokas, vaikkei osaakkaan tapella kauhean hyvin. Rakastaa vettä ja sen läheisyydessä hänellä on aina turvallinen olo.

 

Menneisyys

Tuiketassu syntyi klaaniin ja hän oli ainoa elossa selvinnyt pentu. Kaksi muuta hänen sisarustaan kuolivat, koska naaraan emo oli heikossa kunnossa. Tuo oli ollut aina heikko sydänsairautensa takia, eikä selvinnyt synnytyksestä. Tuikepentu selvisi juuri ja juuri, mutta ilman parantajaa olisi kuollut, koska hänen sydämensä oli pysähtynyt hetkeksi. Sydän temppuilee edelleenkin sillointällöin, jos se saa osakseen paljon rasitusta ja siihen yleensä tepsii vain lepo.

Tuikepennun syntymän jälkeen hänen isänsä, Viljakuonon, sisko imetti häntä. Naaraan nimi oli Ruiskaunokki ja tuo oli synnyttänyt omat pentunsa noin kuukausi sitten. Tuikepentu varttui neljän itseään kuukauden vanhemman pennun seurassa. Heillä kaikilla oli aina tapana yrittää karkuun pentutarhasta, kunnes lopulta Viljakuono ja Ruiskaunokki lupasivat tulla heidän mukaansa melkein joka päivä leiriin tai sen ulkopuolelle. Nuo pitivät pentuja aina silmällä, kunnes heistä tuli oppilaita. Tuikepennun tosin piti odottaa vielä kuukausi, että hänetkin nimitettäisiin. Ruiskaunokin neljä pentua saivat oppilasnimensä ja mestarinsa. Oppilaat leikkivät sillointällöin Tuikepennun kanssa, mutta silti hän tunsi olonsa yksinäiseksi. Naaras sai typerän päähänpiston ja ajatteli karata. Hän oli niin vihainen kaikille klaanilaisilleen ja pentu halusi nähdä huomaisivatko nuo edes hänen poissaoloaan. Hän odotti oivaa tilaisuutta karata, kun kukaan ei olisi näkemässä ja silloin hän karkasi pentutarhan seinämän pienestä reijästä ulos. Pentu juoksi ja juoksi aina Myrskyklaanin rajalle saakka ja hänen sydämestään rupesi ottamaan. Tuikepentu lysähti maahan haukkomaan henkeään ja toivomaan, ettei koko sydän repeäisi irti rinnasta, koska se tuntui varmaan yhtä kivuliaalta. Hän ei kestänyt kauaa rasitusta ja pökertyi kiroten mielessään omaa typeryyttään, ennenkuin kaikki pimeni.

Naaraan raottaessa silmiään hän huomasi makaavansa sammalien päällä parantajanpesässä. Pentu oli haljeta ilosta, mutta ei jaksanut juurikaan liikkua. Oli yö, eikä ketään ollut lähellä. Vaikka naaras olikin nyt yksin, niin hän tiesi, että häntä oltiin kaivattu ja hänet oltiin etsitty. Se oli kaikki, mikä sillä hetkellä merkitsi. Seuraavana aamuna kaikki hänen läheisensä tulivat katsomaan, miten Tuikepentu pärjäsi ja hänelle muistutettiin, että ei olisi montakaan viikkoa enää, kun hänestä tulisi oppilas. Naaras lupasi olla tekemättä enää typeryyksiä, että hänestä voisi olla ylpeä.

Parin viikon kuluttua hänestä sitten tulikin oppilas, Tuiketassu. Naaras sai mestarikseen Kärppäviillon ja hän oli tuon ensimmäinen oppilas. Kolli ei selvästikkään ollut kovinkaan perillä siitä, miten oppilaita koulutettiin, mutta he pääsivät oppitunneille. Molemmat pitivät varsinkin metsästämisestä ja joskus he menivät harjoitustuokiolle toistenkin oppilaiden ja mestarien kanssa.

 

Muuta

  • Pihlajanoksan serkku, koska tuo on hänen tätinsä pentu. Naaraalla on pieni sydänvika. Jos hän rasittaa sitä liikaa, niin yleensä saa hengenahdistusken ja pyörtyy. Pahimmassa tapauksessa sydän saattaa jopa pysähtyä.
     
  • Naaras on hyvä jäljittämään tarkkojen aistiensa avulla ja hän kuulee suurilla korvillaan myös pienimmänkin rasahduksen. On taitava myös uimaan, vaikkei olekkaan mitään sukua Jokiklaanille.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Tuiketuuli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com