Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOHDUNTASSU

kuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Lohdunpentu ♂
Vanhemmat Tähtituike ♀, Silmäpuoli ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Susihammas

Soundtrack Doctor Who - Doomsday Theme

 

Ulkonäkö

Tähtiaurinko muistuttaa rakenteeltaan melko paljon emoaan Tähtituiketta. Naaras on siro, sievä ja solakka. Vaikka naaraan käpälät ovat melko pitkät, se on silti pieni kissa. Tähtiauringon turkki on lyhyttä, silkkisen pehmeää ja pitää hyvin lämpöä. Turkki myös hengittää kuumalla kelillä hyvin. Turkki on väriltään oranssi ja siinä kulkee hyvin ohuita valkoisia raitoja. Punaraitaisen naaraan rinta ja vatsanalus ovat puhtaanvalkoiset. Tähtiauringon käpälät ovat pitkät ja sirot ja niissä on valkoiset sukat. Naaraan tassut ovat pyöreät ja polkuanturat ovat pehmeät ja väriltään vaaleanpunaiset. Naaraan tassut vuotavatkin helposti verta. Tähtiauringon kynnet ovat sirpeiksi kaartuvat ja väriltään läpikuultavan valkeat. Tähtiauringon häntä on verrattain pitkä, lyhytkarvainen ja kärjestä pyöreä. Tähtiauringon kasvot ovat sirot ja naarasmaiset. Hän on melko sievä, mutta vahvat poskien linjat ja hieman vinot ovaalin muotoiset silmät, antavat naaraalle omalaatuisen, mutta silti kauniin ilmeen. Tähtiauringon poskityynyt ovat pyöreät ja viikset väriltään valkoiset. Naraan kuono on vaaleanpunainen. Tähtiauringon silmät ovat kauniin meripihkan keltaiset ja tuntuvat aina suorastaan hehkuvan. Naaraan korvat ovat melko pienet ja sirot ja niiden sisällä kasvaa valkeaa karvaa.

 

Luonne

Tähtiaurinko on hyvin empaattinen kissa. Naaras ei ole ujo ja tekee tuttavuutta monien kanssa. Naaras puhuu yleensä melko rauhallisesti mutta innostuessaan sen kyllä huomaa naaraan äänestä ja hehkuvista silmistä. Toisin kuin voisi luulla, Tähtiaurinko ei ole mitenkään ylivilkas tai ylipirteä, ennemminkin sillä on vain tapana etsiä jotain positiivista kaikista. Tähtiaurinko pitääkin usein seuraa niille jotka ovat muuten vähän hyljeksittyjä tai eivät ole itse yleensä kaikista miellyttävintä seuraa. Tähtiaurinko ei tuppaannu väkisin seuraan jos siitä näyttää, ettei sitä kaivata. Naaras on ystävällinen ja monesti melko puhelias, siitä saakin hyvän juttutoverin. Naaras on myös uskollinen ystävilleen ja ystävystyy helposti myös tuntemattomien kissojen kanssa. Tähtiaurinko on oikeudenmukainen kissa, eikä tapa ketään turhaan. Se ei mielellään tapa ketään. Tähtiaurinko näyttää ulospäin rohkealta ja vahvalta, mutta sisimmässään naaras saattaa kuitenkin olla usein peloissaan. Tähtiaurinko rakastaa vahvasti lähimmäisiään ja suree paljon jos menettää jonkun noista. Naaras on hyvin uskollinen klaanilleen, muttei pelkää kuunnella sydämensä ääntä, tai tehdä sitä minkä katsoo oikeaksi. Se ei jättäisi toisen klaanin kissaa tai erakkoakaan ilman apua. Tähtiaurinko on kuitenkin sen verran uteliasta tyyppiä, että se mielellään kulkee ja ottaa osaa klaanin tehtäviin. Tähtiaurinko ei mahda sille mitään että sen rakkaus saattaa leimahtaa vähän vääränlaisiinkin kissoihin, se kun ei voi olla säälimättä noita. Tähtiaurinko on sitä mieltä, että kaikissa on jotain hyvää. Naaras uskoo Tähtiklaaniin siinä missä muutkin ja noudattaa Soturilakia.

 

Menneisyys

Tähtipentu syntyi yhdessä vanhemman veljensä Lohdunpennun kanssa Suuren Tuhon alla Tuuliklaanin kuningattarelle Tähtituikkeelle ja soturille nimeltä Silmäpuoli. Heidän emonsa oli entinen kulkukissa Twinkle Star, ja tuo katosi jonkin aikaa pentujen syntymän jälkeen, ja vaikka Silmäpuoli yritti kovasti löytää naaraan, etsinnät eivät tuottaneet tulosta. Silmäpuoli nimesi heidät itse ja antoi heidät toiselle kuningattarelle kasvatettavaksi.

Silmäpuoli kuitenkin lähti eräänä päivänä kävelylle ja päätyi kahakkaan luopiokollin, Rautasydämen kanssa, pelastaessaan Varjoklaanilaisen pennun, Tuikepennun, tuolta. Silmäpuoli sai surmansa ja Tulikaste toi hänet leiriin. Lohdunpentu ja Tähtipentu ovat olleet kaksin siitä lähtien.

 

Muuta

  • Tähtiauringolla on serkku Tuuliklaanissa: Tulikaste.
     
  • Tähtiaurinko on hyvä puhuja ja kuuntelija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Tähtitassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com