Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

POHJANTUULI

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Silver ♀
Vanhemmat Light Of Northern Skies ♀ †, Wanderer ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Tuomas Holopainen – A Lifetime Of Adventure

 

Ulkonäkö

Pohjantuuli on melko korkea ja karaistunut kolli. Sen lavat ja käpälät ovat jäntevät ja kestävät pitkiäkin juoksumatkoja. Pohjantuuli ei ole mitenkään kovin suurikokoinen kolli vaan melko normaali. Sen selkä on hieman korkeutta pitempi. Pohjantuulen turkki on silkkistä ja hyvin tiivistä. Se pitää hyvin vettä ja suojaa kollia kylmältä pakkaselta ja tuulelta. Vaikka turkki on lyhyttä, se on hyvin tiheää ja siinä on paksu pohjavilla. Pohjantuulen turkki on karkeampaa selän päältä ja korvien välistä. Pohjantuulen häntä on normaalinmittainen, pyöreä kärjestään ja hieman muuta turkkia tuuheampi. Pohjantuulen turkki on väriltään vaalean harmaa. Turkin seassa kulkee melko huomaamattomia harmaanruskeita juovia, lukuun ottamatta häntää. Pohjantuulen rinnassa karva on pidempää ja valkoista, valkoinen alue ulottuu puoleenväliin vatsan alle. Rinnassa kaikkein pisimpien karvojen kärjet ovat mustat. Pohjantuulen lavat ovat hyvin silmiinpistävän jäntevät ja kollin ’kyynärtaipeissa’ on mustaa karvaa. Pohjantuulen tassut ovat melko suuret ja niillä on hyvä loikkia vaikeassakin maastossa. Tassut liukuvat kärkiä kohti valkoisiksi. Pohjantuulen kynnet ovat valkoiset ja terävät. Kollin polkuanturat ovat harmaat ja koviksi karaistuneet. Ne eivät repeä edes pitkästä kivikolla kävelystä. Pohjantuulen pää on melko suippo ja kuono on musta. Kuonon päällystä on siniharmaa. Pohjantuulen silmissä on vahvat, ohuet mustat rajaukset. Silmät ovat ovaalin muotoiset, vasen silmä on hailakan sininen ja oikea kullan keltainen. Pohjantuulen korvat ovat suipot kolmiot ja ne ovat päältä mustat. Sisältä korvat ovat valkoiset ja niiden päissä on mustat tupsut. Pohjantuulen selässä kulkee musta siima. Kollin viikset ovat harmaansävyiset.

 

Luonne

Pohjantuuli on hyvin utelias ja seikkailunhaluinen. Hän ei viihdy kauaa aloillaan ja pitää matkaamisesta. Hän on erityisen kiinnostunut kaksijalkojen kiiltävistä esineistä, muun muassa kivestä jota kullaksi kutsutaan. Pohjantuuli on äärimmäisen rohkea ja saattaa olla joskus jopa hieman uhkarohkea. Hän ei peräänny minkäänlaisen vaaran edessä. Pohjantuuli on oikeudenmukainen mutta joskus myös hieman kärttyinen sille päälle sattuessaan. Pohjantuuli ei juurikaan pidä siitä että talvisin joutuu syömään viimeisien joukossa mutta on sopeutunut siihen. Pohjantuuli on uskollinen soturi mutta kaipailee joskus takaisin vuorille ja erämaahan joista on kotoisin. Pohjantuulesta pahinta mitä voi tapahtua on rakkaan menetys ja sen mielestä hirvein kohtalo olisi jäädä yksin kun muut olisivat kuolleet. Pohjantuuli ei pelkää kaksijalkoja ja on melko ystävällisissä väleissä muiden klaanien kanssa, paitsi ehkä Taivasklaanin josta ei pidä ihan niin paljoa. Kolli on suvaitsevainen kulkukissoja, erakoita ja kotikisuja kohtaan. Pohjantuuli ei koskaan tapa muta turhaan mutta tekee niin jos on pakko. Pohjantuuli ei ole kovin puhelias eikä viihdy hirveän suuressa porukassa. Se kutenkin juttelee läheisilleen. Pohjantuuleen iskee aina välillä kova vapauden kaipuu ja halu lähteä klaanista, jonka se kuitenkin tukahduttaa kuljeskelemalla hetken reviirin syrjäisemmissä osissa. Pohjantuuli rakastaa tähtiä ja niiden loistetta ja nukkuu mielellään kaikki yönsä taivasalla säästä riippumatta.

 

Menneisyys

Pohjantuuli syntyi lehtisateen aikaan kaukana klaanikissojen reviirien ulottumattomissa. Hän syntyi pohjoisilla vuorilla joilla yksikään klaanikissa ei ollut käynyt eikä niistä siellä tiedetty.

Pohjantuuli, silloinen North syntyi kaksijalkojen omistamalle kissanaaraalle nimeltä Light. Kaksijalat olivat kullankaivajia korkealla vuoristossa ja asuivat pienessä mökissä luonnon armoilla. Northin isä oli kulkukissa jota hän ei koskaan tavannut. Northilla oli myös nuorempi sisar Silver. Kaksikko kasvoi ja vietti päivänsä ulkona vuoristossa ja laaksoissa emon opissa. Emo opetti heistä hyviä saalistajia ja taistelijoita. Kaksijalat pitivät heistä huolen ja vastineeksi heidän tehtävänsä oli pyytää rotat niitten talosta. North oli kaksikosta seikkailunhaluisempi ja kävi välillä pitkilläkin retkillä palaten kuitenkin aina takaisin.

Pian ollessaan melkein vuoden vanha North lähti pitkälle retkelle ja saapui toiseen solaan. Hän otti sen asuinpaikakseen ja asui siellä jonkin aikaa yksinäisyydestä nauttien. Pian solaan kuitenkin saapui eräs kulkukissa joka alkoi varastaa Northin riistaa. North sai naaraan kuitenkin kiinni ja tämä kertoi olevansa nimeltään Coldheart. North antoi Coldheartin jäädä asumaan laaksoon sillä ehdolla että hän opettelisi metsästämään oman riistansa. North opetti tulista naarasta ja heidän välinsä lähenivät ja he tutustuivat vielä yhteen kulkukissaan nimeltä Rust. Rustista ja Northista tuli hyvät ystävät. Erään kerran North ja Coldheart riitelivät pahasti ja North suivaantuneena päätti palata kotiin ja sanoi hyvästit Rustille. Hän lähti palaamaan kotiin. North ei kuitenkaan tiennyt että Coldheart oli rakastunut häneen ja pyysi Rustia kertomaan kollille että Coldheart pyysi tätä palaamaan takaisin. Naaras aikoi tunnustaa rakastavansa kollia. Rust juoksikin Northin kiinni mutta kolli ei suostunut palaamaan takaisin ekä saanut tietää naaraan tunteista.
Hän palasi kotiinsa ja sai kauhukseen huomata että Light ja Silver eivät enää asuneet siellä. Kaksijalat olivat muuttaneet pois ja mökki oli autio. North oli surun murtama sillä hän ei ollut saanut edes tilaisuutta sanoa hyvästejä. North asui jonkin aikaa yksin autiolla mökillä.

Sitten kolli lähti lehtikadon taittuessa hiirenkorvaksi ylittämään vuoria. Hän vaelsi kauan ja lehtisateen saavuttua saapui klaanikissojen reviireille. Hän pyysi että pääsisi liittymään Tuuliklaaniin ollessaan vähän yli yksi ja puoli vuotias. Hänet lopulta hyväksyttiin mukaan ja hän sai uuden nimen: Pohjantuuli. Kolli oli tyytyväinen uuteen elämäänsä mutta kaipailee vieläkin välillä vapautta jolloin hän mielellään kuljeskelee reviirillä itsekseen.
Pohjantuuli oli eräänä päivänä metsällä Kuurakuun ja Tulikasteen kanssa kun Sacra marssitti joukkonsa Tuuliklaanin reviirin halki kohti Taivasklaanin leiriä. Tuuliklaanilaiset eivät tienneet, ettei kyseessä ollut hyökkäys Tuuliklaania kohtaan ja Pohjantuuli juoksi nopeana varoittamaan leiriä. Kulkukissat eivät kuitenkaan kajonneet Tuuliklaaniin vaan katosivat Taivasklaanin reviirille.
Kuiskelaulu lähetti Pohjantuulen noutamaan metsästyspartiossa surmatun Kastepisaran ruumiin.

Pian Suuri Tuho alkoi ja meteoriitteja putoili taivaalta järvireviireille sytyttäen osan reviireistä tuleen, mukaan lukien Tuuliklaanin nummet. Pohjantuuli pakeni yhdessä klaaninsa rinnalla Kuulammelle.

 

Muuta

  • Pohjantuuli on entinen kulkukissa nimeltä North. Hän oli Pihlajanoksan mestari.
     
  • Pohjantuuli on nopea ja kestävä juoksija. Kolli on myös hyvä taistelija ja taitava selviytymään luonnossa.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Pohjantuuli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com