Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PIIKKIPAATSAMA

kuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Mäyrätassu ♂ †, Kanervakirjo ♀
Vanhemmat Hämäräkukka ♀ †, Harakkasulka ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Revamp – Fast Forward

 

Ulkonäkö

Piikkipaatsaman selkä on verrattain lyhyt mikä tekee hänen rakenteestaan neliömäisen. Kollin jalat ovat normaalin pituiset ja soveltuvat hyvin pitkien matkojen juoksuun. Piikkipaatsaman turkki on pitkää ja karheaa ja karvat liimautuvat yhteen niin että pennun turkki näyttää piikkiseltä. Sama vaivaantuuko hän sukimaan turkkiaan vai ei se näyttää aina samalta, suittuna jopa pahemmalta. Kollin turkki ei takkuunnu. Piikkipaatsaman turkki on väriltään pehmeää keskiruskeaa. Karvojen kärjet ovat tummanruskeat ja kollin turkissa kulkee sysimustia raitoja. Piikkipaatsaman selässä kulkee musta juova joka muuttuu alaselässä siniharmaaksi. Kollin häntä on lyhyt, tuuhea ja sen kärki on musta. Piikkipaatsaman tassuissa on valkoiset sukat ja jokaisen sukan ’alussa’ on musta raita. Kollin rinta on valkoinen. Piikkipaatsaman pää on kolmion muotoinen, kuono on suippo ja korvat pään takaosassa. Korvat ovat leveät, verrattain suuret ja niiden päässä on mustat tupsut. Korvien päällystät ovat tummanruskeat. Kollin kuononympärys ja posket ovat mustat. Myös kollin kuono ja pitkät alaspäin kaartuvat viikset ovat väriltään mustat. Piikkipaatsaman silmät ovat suuret ja pyöreät ja väriltään siniset. Vasen silmä on tummansininen ja oikea keskisininen. Kolli ei ole kovin lihaksikas mutta sen keho on jäntevä. Piikkipaatsaman kynnet ovat kiiltävän mustat ja sirppimäiset, sekä melko pitkät. Sen polkuanturat ovat sekoitus vaaleanpunaista ja mustaa ja ne ovat kovaksi karaistuneet ja kestävät hyvin juoksemista.

 

Luonne

Piikkipaatsama on hyvin vilkas. Se inhoaa paikallaan pysymistä ja odottamista, eikä kärsivällisyys kuulu kollin parhaisiin puoliin. Kolli suuttuu hyvin nopeasti ja on myös pitkävihainen. Piikkipaatsamalla on tapana nurista pienistäkin asioista ja kolli on usein mukavuudenhaluinen. Se osaa olla myös hieman kunnianhimoinen ja hoitaa kaikki sille uskotut tehtävät tunnollisesti, vaikkakin monesti nuristen. Kolli ei tahdo mitään muuta niin kovasti kuin olla uskollinen ja mahdollisimman hyvä soturi. Piikkipaatsama yrittääkin usein todistaa muille kuinka hyvä on ja tekee kaikkensa osoittaakseen kykynsä. Kolli on ahkera harjoittelija ja uskollinen ystävä. Huonona tapana hän joskus latelee valheita yrittäessään päästä jostain tilanteesta pois tai uskoessaan olevansa oikeassa, joskus kollin vaistot kuitenkin erehtyvät. Piikkipaatsama on monesti kiivasluonteinen ja sillä on tapana tiuskia muiden klaanien kissoille, mutta tuuliklaanilaisille on yleensä aina ystävällinen. Kolli ei oikein perusta kotikisuista ja erakoista, se vain antaa niiden olla jos ne eivät eksy Tuuliklaanin reviirille. Piikkipaatsama uskoo vahvasti kostoon ja pyrkiikin aina kostamaan sille tai lähipiirilleen tapahtuneen vääryyden. Piikkipaatsama ei välttämättä osaa olla kaikkein oikeudenmukaisin sillä antaa tunteidensa hämärtää arvostelukykynsä, siksi kolli ei sovellu korkeampiin tehtäviin vaikka onkin kuuliainen soturi. Piikkipaatsama saattaa olla monesti epäluuloinen eikä sen suhde Tähtiklaaniin ole kaikkein vahvin. Kolli kyllä uskoo soturiesi-isiin, muttei kovin vahvasti. Piikkipaatsama kunnioittaa soturilakia, muttei pelkää tarvittaessa kierrellä tai taivuttaa sitä jos katsoo sen oikeaksi. Kiintyy vahvasti läheisiinsä.

 

Menneisyys

Piikkipentu syntyi viherlehden aikaan Hämäräkukan ja Harakkasulan pentueeseen toisiksi vanhimpana. Hänen sisaruksiaan ovat Mäyräpentu ja Kanervapentu. Harakkasulka, silloinen klaanin varapäällikkö, löytyi kuolleena järven rannasta, kun Piikkipentu oli vielä hyvin nuori. Pennut eivät ehtineet nähdä isäänsä.

Piikkipentu oli kova seikkailemaan ja saattoikin aiheuttaa hieman päänvaivaa nuorelle soturille nimeltä Hernepiikki. Piikkitassu oli hyvin iloinen kun sai kyseisen kollin mestarikseen.

Oppilaana ollessaan hän tutustui sievään oppilaaseen nimeltä Tuiketassu. Tuiketassun loukkaannuttua Suuren Tuhon aikaan Piikkitassu pysy uskollisesti naaraan rinnalla. Vasta vähän tapahtuneen jälkeen, kun kaikki klaanit olivat Kuulammella, Piikkitassu suostui myöntämään itselleen olevansa ihastunut naaraaseen. Kolli oli usein ollut kateellinen Susihampaalle, joka vaikutti myöskin olevan kiinnostunut Tuiketassusta.

 

Muuta

  • Hämäräkukan ja Harakkasulan toisiksi vanhin pentu. Ihastunut Tuiketuuleen.
     
  • Piikkipaatsama ei ole kaikista nopein mutta kestävä pitkänmatkan juoksija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Piikkipaatsama | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com