Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PIHLAJANOKSA

kuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Minttutassu ♀, Ukkostassu ♂, Viljatassu ♂
Vanhemmat Ruiskaunokki ♀, Lee ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Homestuck - Serenade

 

Ulkonäkö

Kolli on pienikokoinen, mutta häneltä löytyy jänteyttä ja notkeutta. Jalat ovat pitkät ja muuta ruumista lihaksikkaamaat. Varsinkin takajalat ja sen myös huomaa. Laadultaan turkki on tasaista ja pehmeää. Juuressa on myös nukkamaista villaa, joka pitää Pihlajanoksan lämpimänä lehtikadonkin aikaan. Vesi pääsee turkista kuitenkin helposti läpi ja sen kuivamisessa kestää kauan aikaa. Turkki on pähkinänruskea, mutta niskan, selän, kylkien, takajalkojen ja huiskamaisen hännän alueella on erivärisiä laikkuja. Läikkiä on tummista punertavanruskeista aina vaaleanruskeaan sävyyn asti. Myös vasemman korvan päällä on pari oranssihtavaa laikkua. Korvat ovat muodoltaan kolmiomaiset ja korvien sisällä oleva pehmeä karva on pojaväriä vaaleampaa. Korvien tyvessä takana on tuuheaa karvaa, kuten myös tassuissa. Suuret silmät ovat väriltään tasaisen tummanvihreät ja varautuneet. Pitkänmallisen kuonon pää taas on sävyltään tummanruskea, kuten myös polkuanturat, mutta normaalimittaiset viikset ovat mustat. Kynnet ja hampaat ovat luunvalkoiset, mutta kynnet ovat läpikuultavammat. Vasemman silmän sisäkulman vierestä kulkee pieni, mutta näkyvä arpi, jonka orava hänelle aiheutti eräällä metsästysreissulla. Kolli on suorastaan söpö ja sen takia hänestä on pidetty. Muuten hän ei vedä naaraita puoleensa, muutakuin ystävänä.

 

Luonne

Pihlajanoksa on aika hiljainen persoona, mutta silti ulospäin suuntautuva. Hän kertoo mielellään kuulumisiaan toisille, jos noita oikeasti kiinnostaa. Kuitenkin halveksuu itseään sen verran, ettei usko kenenkään esim. ihastuvan häneen tai olevan ylpeä hänestä mistään. Jos hän on tyytyväinen johonkin tekemäänsä, niin hehkuttaa asiasta aika kauan ja saattaa saada toiset jopa ärsyyntymään. Ei keksi usein mitään sanottavaa, eikä hänen sanavarastonsa ole laaja. Antaa siis toisten puhua ja saattaa itsekkin ottaa osaa keskusteluun. Jos joku pilkkaa häntä, niin menee aikansa, ennenkuin hän keksii jotain osuvia sanoja puolustukseksi. Vaikka kollia voisi luulla hidasälyiseksi, niin aina ei kuitenkaan ole niin. Epäilevän luonteensa takia huomaa helposti, jos joku valehtelee tai salailee jotain. Hän ei kuitenkaan ole etevä keksimään stradegioita tai vastaavaa. Jos keksisi, niin tuskin mainitsisi siitä edes ääneen. Hänelle riittää pari läheistä ystävää ja noiden seurassa yleensä jakaa kaikki ajatuksensa. Ei pidä tappeluista, koska kivun aiheuttaminen toiselle on hänen mielestään kamalaa, eikä missään nimessä halua raakalaisen mainetta. Jos on kyse toverin tai hänen klaanilaisensa hengestä, niin on valmiina puolustamaan noita. Aina on kuitenkin pelokas käyttämään kynsiään ja hampaitaan pahaan tarkoitukseen.

 

Menneisyys

Kolli ja tuon kolme muuta sisarusta syntyivät Tuuliklaaniin kahdelle huolehtivaiselle vanhemmalleen. Emo Ruiskaunokki ja isä Lee. Kuten isän nimestäkin voi päätellä, niin tuo oli kulkukissa. Kun pennut olivat kuukauden vanhoja, niin Ruiskaunokille tuotiin uusi pentu, mistä pitää huolta. Tuo oli emonsa ja sisarensa menettänyt Tuiketassu, joka oli myös sattumoisin Pihlajapennun ja hänen sisaruksiensa serkku. Pentu oli vielä sen verran pieni, ettei voinut leikkiä muiden pentujen kanssa hetkeen. Lee pääsi pari kertaa katsomaan salaa pentujaan, mutta kolmannella kerralla Tuuliklaanin partio sai tuon kiinni. Nuo kamppailivat Leen kanssa ja hääsivät sitten haavoittuneen kollin tiehensä tietämättä, että tuo oli Ruiskaunokin kumppani. Kuningatar ei uskaltanut siitä koskaan mainitakkaan, eivätkä pennutkaan enää muista kunnolla isäänsä.

Serkukset leikkivät monesti keskenään ja noilla oli tapana karata pentutarhasta, kunnes Tuikepennun isä ja Ruiskaunokki päättivät viedä pentuja säännöllisesti katsomaan ulkomaailmaa pitääkseen heidät tyytyväisinä. Pian koitti se aika, kun Ruiskaunokin pennuista julistettiin oppilaita. Oppilaat olivat niin tohkeissaan, etteivät enää humioineet Tuikepentua ja tuo syrjäytyi omiin oloihinsa vailla leikkikavereita. Pihlajatassu sai mestarikseen erään aika vanhan naaraan, Ikiroudan ja tuo siirtyi jo kahden kuukauden päästä klaaninvanhimpiin. Kun Tuikepentu jäi yksin tuo päätti hetken mielijohteesta karata leiristä siintäen tiensä Myrskyklaanin rajalle. Pitkän matkan juoksemisesta tulleen rasituksen takia tuo sai lievän sydänkohtauksen ja pökertyi. Kun naarasta ei näkynyt leirissä pariin tuntii, niin kaikki rupesivat huolestumaan. Osa klaanilaisista menivät etsimään pentua ja yksi oppilas löysi tuon makaamassa tajuttomana Myrskyklaanin reviirin lähellä. Tuiketassu tuotiin leiriin ja parantaja sanoi tekevän parhaansa tuon eteen. Vasta seuraavana aamuna Tuiketassu heräsi ja oltiin huojentuneita siitä, ettei tuo kuollut. Sen jälkeen naaras lupasi olla kunnolla ja parin viikon päästä tuo nimitettiin oppilaaksi. Tuiketassu sai mestarikseen Kärppäviillon.

 

Muuta

  • Puoliksi kulkukissa. Tuiketassun serkku, koska tuo on hänen setänsä pentu. Hänellä on myös kolme muuta sisarusta.
     
  • Oli Pohjantuulen oppilas.
     
  • Hän on taitava väistelemään ja nopea juoksija. Lisäksi jalkojen lihakset ovat hyvät, joten niissä on paljon ponnistusvoimaa.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Pihlajanoksa | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com