Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MYRSKYTUULI

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Hopeasiipi ♀, Viimatassu ♂ †
Vanhemmat Tuikesydän ♀ ?, Karhunkynsi ♂ ?
Kumppani Pyryturkki ♀ ?
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Myrskytuuli on suuri kolli, jolla on pitkät jalat ja atleettinen keho. Hänen korvansa ovat päänsä sivulla ja terävät. Kuono on vahva ja hampaat valkeat. Kulmahampaat ovat pitkät ja terävät. Hänen turkkinsa on keskipitkää, mutta pidempää kaulalla ja hännästä. Turkki hylkii vettä, mutta takkuuntuu helposti. Hänen viiksensä ovat tuuheat ja vaaleat. Turkki on pohjalta kerman värinen. Hänen jalkansa, häntänsä, korvansa ja kasvot ovat tummanruskeat. Rinnalla on valkoinen laikku. Myrskytuulen kasvoilla on usein tuima ilme, joka saa hänet näyttämään ilkeältä. Hänen silmänsä ovat usein siristyneet. Silmät ovat vahvat siniset. Kynnet ovat tummat ja terävät.

 

Luonne

Myrkytuuli näyttää perusilmeeltään hyvin ilkeältä ja tuimalta, mutta hän on oikeastaan aika huumorintajuinen kolli. Hän laukoo vitsejä missä tilanteessa vain, sillä yrittää peitellä muita tunteitaan tai keventää tunnelmaa. Myrskytuuli lausuu mielipiteensä, vaikka toinen ei sitä kysyisikään. Hän ei peittele totuutta, vaan kertoo usein asiat juuri niin kuin ne ovat. Tämä kylläkin riippuu henkilöstä, kenelle hän puhuu. Myrskytuuli on melko rento kolli, joka nauttii metsästää jäniksiä tai suuria petolintuja. Ne saavat hänet innostumaan kunnolla. Myrskytuuli on sarkastinen ja on kuin ei välittäisi toisten ongelmista. Tosissaan hän yrittää auttaa kaikkia, mutta tekee sen mielummin salaa. Hän ei voisi ikinä jättää avutonta puolustamaan itseään vaaran keskellä. Hän on oikeasti oikea pehmo sisältä. Läheisilleen hän näyttää suojelevaa ja ystävällistä puoltaan, jota peittelee muin elein. Myrskytuuli kunnioittaa suuresti klaaninsa päällikköä ja on valmis puolustamaan tätä milloin vain. Ennen Suurta tuhoa Myrskyturkilla oli kumppani Pyryturkki. Naaras oli hänen elämänsä rakkaus. Myrskyturkki ei tule oikeastaan toimeen pentujen kanssa, mutta oli valmis antamaan kumppanilleen perheen, mistä toinen unelmoi. Tämä kaikki kuitenkin jäi, kun Suuren tuhon aikaan hän huomasi pikkuveljensä kuolevan tulen keskelle. Hänen vanhempansa ja kumppaninsa katosivat jäljettömiin. Tämä sai hänet hyvin suojelevaksi siskoaan Hopeasiipeä kohtaan. Hän suojelee siskoaan miltä tahansa, sillä tämä on tärkeintä hänelle. Hän yrittää tuoda siskossaan hauskempaa puolta esille omalla huumorillaan. Jos todella tahtoo läheiseksi Myrskytuulen kanssa, siihen on tehtävä töitä. Hän on avoin ystäville ja viihtyy toisten seurassa aivan yhtä hyvin kuin yksinkin. Mutta jos todella tahtoo läheiseksi hänen kanssaan, on ansaittava hänen luottamuksensa. Myrskytuuli ei koskaan unohda entistä kumppaniaan Pyryturkkia, mutta ei roiku enää menneisyydessä. Jos joku onnistuu löytämään tiensä hänen sydämeensä, suojelee Myrskytuuli häntä hengellään. Myrskytuuli kunnioittaa Tähtiklaania, mutta ei ole varma onko tämä todella olemassa. Kuitenkin ajatus siitä, että edemenneet lähimmäiset edelleen katselivat heidän jälkeensä valoo häneen toivoa.

 

Menneisyys

Myrskytassu syntyi Tuikesydämmelle ja Karhunkynnelle ainoana pentuna. Hän sai rakkaat vanhemmat ja kasvoi onnellisesti klaaninsa keskuudessa. Hän oli vilkas, hieman uhkarohkea pentu, joka tutki mielellään paikkoja vähän turhankin pitkältä.

Oppilasaikoinaan hän oli hyvinkin omapäinen. Hän kiisteli usein mestarinsa kanssa, mutta oppi tältä myös niin paljon. Hän alkoi rauhoittumaan omapäisyydestään ja alkoi viisastumaan pikku hiljaa. Myrskytassu kunnioitti mestariaan suuresti. Mestari opetti hänelle olla aina klaanille uskollinen ja kuunnella heidän päällikkönsä sanoja, sillä hän tuntee parhaiten klaanin parhaan. Myrskytassu ihastui suuresti oppilastoveriinsa Pyryturkkiin. Hän ihaili naaraan rohkeutta ja kuitenkin ystävällistä persoonallisuutta.

Myrskytassu sai soturinimensä Myrskytuulen. Hän on ylpeä kasvustaan ja oli ikionnellinen kun oppilastoverinsa Pyryturkki nimitettiin soturiksi hänen kanssaan samaan aikaan. Eikä aikaakaan, kun muutama kuu tämän jälkeen, heistä tuli kumppaneita. Kaksikko oli täysin rakastuneita toisiinsa ja olivat valmiina olla Tähtiklaaniin asti yhdessä.

Myrskytuulen pikkusisarukset syntyivät silloin. Hän oli utelias tapaamaan pikkuiset. Hän kävi jatkuvasti tapaamassa pikkuisia ja onnistui voittamaan pentujen ihailun itsellensä. Eikä aikaakaan, kun Myrskytuulen oma kumppani tapasi hänen sisaruksensa. Pyryturkki suorastaan ihastui pentuihin ja oli siitä lähtien unelmoinut omasta pentueesta. Tämä kertoi unelmansa Myrskytuulelle, joka oli vastahakoinen. Myrskytuuli ei oikeastaan tule toimeen pentujen kanssa, mutta hän oli valmis yrittämään rakkaansa puolesta.

Silloin Suuri tuho iski. Kaikki syttyi liekkeihin ja maa tärisi suurten kivien laskeutuessa. Myrskytuuli oli kauhuissaan. Hän oli ollut metsästämässä sen tapahtuessa. Hän kiiruhti äkkiä takaisin leiriin ja huomasi sen olevan liekkimeren peitossa. Hän kuuli sisarensa kauhunhuudot ja sen enempää ajattelematta kiiruhti auttamaan. Hopeatassu oli hyvin pieni naaras ja Myrskytuuli sai helposti vedettyä siskon pois palavasta oppilaiden pesästä. Hän oli lähtemässä etsimään Pyryturkkia ja muuta perhettään, kun liekit yltyivät yltymistään. Myrskytuulella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin paeta siskonsa kanssa. Hän kiireesti lähti ohjaamaan Hopeatassua ulos, kun huomasi leirin sisäänkäynnillä tumman kehon. Hänen pikkuveljensä Viimatassu oli joutunut liekkien keskelle ja jäänyt loukkuun. Se oli viimeinen kerta kun Myrskytuuli enää näki vanhempiaan ja Pyrytuulta. Sen jälkeen alkoi rankka matka uuden kodin etsimiseen, mutta Myrskytuuli ei koskaan kyennyt karkottamaan mielestään Viimatassun käristynyttä ruumista ja sitä tyhjyyttä hänen sydämmessään, johon hänen Pyryturkkinsa kuului.

Hän on tehnyt elämäntehtäväkseen suojella pikkusiskoaan Hopeasiipeä ja olla mahdollisimman hyödyllinen klaanilleen, suojellen lähimmäisiään vaikka hengellään.

 

Muuta

  • Myrskytuuli on Hopeasiiven ja Viimatassun isoveli toisesta pentueesta. Hänen vanhempansa ovat Tuikesydän ja Karhunkynsi.
     
  • Hänen kadonnut kumppaninsa oli Pyryturkki, mutta hän on alkanut päästä kumppaninsa katoamisen ylitse. Jos joku onnistuu kaivautumaan jälleen hänen sydämmeensä Pyryturkin paikalle, suojelee Myrskyturkki häntä hengellään.
     
  • Myrskytuuli on todella taitava taistelija. Hänellä on vahva keho, joka auttaa painamaan vastustajan taka-alalle. Kykenee loikkaamaan hyvin korkealle.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Myrskytuuli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com