Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOHDUNTASSU

kuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Tähtipentu ♀
Vanhemmat Tähtituike ♀, Silmäpuoli ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Tulikaste

Soundtrack Lohtu

 

Ulkonäkö

Lohdunkantaja on melko vankkarakenteinen kolli, tästä huolimatta se ei ole mitenkään raskas. Lohdunkantajan selkä on melko lyhyt ja käpälät erityisen pitkät, mikä tekee sen rakenteesta melko neliömäisen. Lohdunkantajan turkki on pitkää, tuuheaa ja pörröistä, ja laadultaan melko silkkistä. Turkki on väriltään tummanoranssi, joka on samaa sävyä kuin sen isän turkki, mutta siinä ei ole lainkaan raitoja. Turkki pitää tuulen hyvin loitolla, mutta kolli kastuu sateella aivan läpimäräksi, eikä kuivu helpolla. Lohdunkantajan häntä on kohtuullisen lyhyt ja siinä karva on yhtä tuuheaa kuin muuallakin kehossa. Lohdunkantajan jalat ovat pitkät ja vahvat, ja luodut juoksemiseen. Niissä karva on astetta lyhempää, kuin muualla kehossa, ja lihakset erottuvat selkeästi. Lohdunkantajan tassut ovat erityisen leveät ja suuret, kollin tasapaino onkin hyvä. Kollin kynnet ovat valkoiset ja pehmeät polkuanturat vaaleanpunaiset. Kollin pää on melko vahvarakenteinen, ja komeaksikin sen kasvonpiirteitä voisi kutsua. Lohdunkantajan poskien luut ovat selkeästi erottuvat, mutta kuono on kapeampi. Oikeastaan kollin pää on hieman pyöreähkö. Kuono, on väriltään vaaleanpunainen. Lohdunkantajan viikset ovat erityisen pitkät ja väriltään valkoiset. Sen korvat ovat leveät, tylppäkärkiset ja hieman muuta kehoa tummemman oranssit, niiden sisältä kasvaa valkoista karvaa. Korvat ovat erityisen taipuisat. Lohdunkantajan silmät ovat suuret, pyöreät ja hieman sumeakatseiset. Väriltään ne ovat kauniin kirkkaan siniset.

 

Luonne

Lohdunkantaja on hyvin ystävällinen kolli. Se pitää lähes kaikista, eikä mielellään aiheuta riitaa. Kolli on hiljainen, eikä yleensä ole kokoaikaa äänessä. Jos Lohdunkantajaa jaksaa kuunnella, sen suusta voi kuulla yllättävänkin viisaita neuvoja niin nuoreksi kissaksi. Lohdunkantaja on kärsivällinen, ymmärtäväinen ja empaattinen. Se on myös päätöksiä tehdessään oikeudenmukainen, eikä koskaan voisi tappaa ketään. Lohdunkantaja ei vain kykene siihen, se on joskus hieman liiankin kiltti. Kun kolli puhuu sillä saattaa mennä joskus kauan vastata sillä se miettii aina vastaustaan huolella. Lohdunkantaja uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, ja sen mielestä muita klaaneja, klaanien ulkopuolisia ja kotikissoja ei pitäisi millään lailla väheksyä. Se mielestä ne ovat kaikki samanarvoisia. Lohdunkantaja ei voi sietää pettureita ja murhaajia, mikään ei kollista ole pahempi rikos kuin tappaa toinen suotta. Lohdunkantajan uskoo naiivisti että maailma voisi olla parempi paikka, ja on joskus jopa hiukan sinisilmäinen muiden suhteen. Lohdunkantajalla on taipumus luottaa helposti kaikkiin ja jos sen luottamuksen pettää, se on kauan hyvin surullinen asiasta. Lohdunkantaja yrittää yleensä auttaa muita ennen itseään, ja tarjoaakin puhetoveria monille, kun nuo ovat surullisia. Lohdunkantaja noudattaa soturilakia, mutta tekee yleensä sen, minkä sydämessään tietää oikeaksi. Lohdunkantaja on äärimmäisen lojaali ystävä ja kaikin tavoin hyvin luotettava kissa, se ei oikeastaan suutu koskaan, ja suuttuessaankin se ei huuda vaan menee hiljaiseksi. Lohdunkantaja rakastuu helposti ja on rakastuessaan uskollinen kumppanilleen. Kolliin menetykset vaikuttavat hyvin vahvasti ja se on huono peittelemään tunteitaan ollessaan surullinen. Lohdunkantajan kasvoilla on melkein aina pieni, ystävällinen hymy.

 

Menneisyys

Lohdunpentu syntyi yhdessä sisarensa Tähtipennun kanssa Suuren Tuhon alla Tuuliklaanin kuningattarelle Tähtituikkeelle ja soturille nimeltä Silmäpuoli. Heidän emonsa oli entinen kulkukissa Twinkle Star, ja tuo katosi jonkin aikaa pentujen syntymän jälkeen, ja vaikka Silmäpuoli yritti kovasti löytää naaraan, etsinnät eivät tuottaneet tulosta. Silmäpuoli nimesi heidät itse ja antoi heidät toiselle kuningattarelle kasvatettavaksi.
Silmäpuoli kuitenkin lähti eräänä päivänä kävelylle ja päätyi kahakkaan luopiokollin, Rautasydämen kanssa, pelastaessaan Varjoklaanilaisen pennun, Tuikepennun, tuolta. Silmäpuoli sai surmansa ja Tulikaste toi hänet leiriin. Lohdunpentu ja Tähtipentu ovat olleet kaksin siitä lähtien.

 

Muuta

  • Lohdunkantajalla on serkku Tuuliklaanissa: Tulikaste.
     
  • Lohdunkantaja on hyvä kuuntelija ja nopea juoksija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Lohduntassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com