Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KASTETÄHTI

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Hiilitassu ♂ †, Usvapentu ♀ †
Vanhemmat Katsekyynel ♀ †, Myrskytuhka ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Mutatassu
Henget 8 / 9
Soundtrack Epica - Canvas Of Life

 

Ulkonäkö

Kastetähti on melko pienikokoinen naaras. Sen keho on hyvin siro ja solakka ja jalat normaalin mittaiset. Naaraalla on sirot pienet teräväkärkiset korvat ja siro pää. Sen turkki on väriltään hailakan harmaa, jossa on tummemman harmaita raitoja. Kastetähden rinta on valkoinen, samoin tassut. Etujaloissa ja toisessa takajalassa on selvät valkoiset sukat, vasemmassa takajalassa vain varpaat ovat valkoiset. Kastetähden karva on tiheää ja samettista. Karva on lyhyttä lukuun ottamatta valkoista rintaa, jossa karvat ovat hieman pidempiä, samoin huiskumaisessa, harmaassa hännässä, joka on kokonaan raidaton ja keskimittainen. Naaraalla on puhtaanvalkoiset, hennosti kaartuvat kynnet ja aina puhtaaksi suittu turkki. Kastetähden kuono on sekoitus harmaata ja vaaleanpunaista, samoin polkuanturat. Naaraan viikset ovat valkoiset, mutta vivahtavat kärjistä harmaaseen. Naaraalla on kirkkaat siniset silmät, jotka ovat suuret, pyöreät ja kirkkaat. Iiriksen reunoilla näkyy aavistus harmaata. Kastetähdellä on hyvin pienet käpälät. Naaras ei ole kovin lihaksikas eikä pärjää voimalla taistelussa, mutta on sitäkin nopeampi ja ketterä. Kuiskelaulun keho on pienestä koostaan huolimatta kestävä. Naaras on hyvin sievä, vaikkei sitä mieltä itse ehkä olekaan. Kastetähden kaulassa on yksi ohut poikittainen arpi tulosta taistelusta kettuja vastaan.

 

Luonne

Kastetähti on lempeä ja empaattinen. Naaras ottaa huomioon kaikki klaanin kissat ja pitää seuraa mielellään kenelle tahansa. Joskus pentuna Kastetähti haaveili tulevansa parantajaksi, mutta huomasi itsekin että sitä ei oltu luotu siihen tehtävään. Kastetähti on kuuliainen ja uskollinen klaanilleen. Naaras on myös aina luottanut vahvasti tähtiklaaniin. Naaras joutuu helposti hämilleen epämukavissa tilanteissa ja suree usein melko mitättömistäkin asioista. Kastetähti piilottaa kuitenkin surunsa sisälleen ja asettaa klaanin tarpeet etusijalle. Sen mielestä muiden huolet ovat paljon omiaan tärkeämmät. Naaras on usein epäitsekäs ja valmis uhrautumaan muiden puolesta. Kastetähti on myös hyvä kuuntelija ja hyvä pitämään salaisuuksia. Naaraasta saakin uskollisen ystävän, eikä sen luottamusta ole vaikea saavuttaa. Jos Kastetähden luottamuksen kuitenkin pettää se on pitkään loukkaantunut ja etsii monesti vikaa itsestään niin kuin moniin muihinkin tilanteisiin. Kastetähti antaa helposti uuden tilaisuuden ja on joskus jopa hieman sinisilmäinen muiden suhteen. Vaikka Kastetähti piilottaakin omat tunteensa usein sisälleen sen suuret silmät kavaltavat sen helposti ja jos vastapuoli yhtään sitä tuntee huomaa tuo toinen milloin naaras on alakuloinen tai huolissaan. Kastetähti on hyvin kärsivällinen kaikissa tilanteissa, juuri se muun muassa tekee siitä erinomaisen saalistajan. Kastetähti on myös nopea ja ketterä, molempia ominaisuuksia se hyödyntää sekä metsästyksessä että taisteluissa. Kastetähti ei epäröi puolustaa klaaniaan muttei koskaan surmaa toista kissaan kuin äärimmäisen pakon edessä. Naaraalta riittää myötätuntoa myös muille klaaneille samoin kotikisuille ja erakoille. Kastetähti haaveilee salaa löytävänsä itselleen joskus kumppanin, muttei omasta mielestään ole lainkaan viehättävä ja pelkää jäävänsä yksin vaikkei tuosta koskaan hiiskukaan kenellekään. Naaras on mahdollisen ihastuksensa seurassa epävarma ja jopa ujo ja usein kollin on tehtävä aloite. Kastetähti haaveilee myös joskus omista pennuista ja pikkuiset saavatkin naaraan aina hyvälle tuulelle. Tällä hetkellä Kuiskelaulu asettaa kuitenkin soturin tehtävät etusijalle. Kuiskelaulu on luotettava ja hoitaa sille uskotut tehtävät tunnollisesti.

 

Menneisyys

Kastetähti syntyi Tuuliklaaniin vaikean lehtikadon aikaan yhdessä kahden sisarensa kanssa. Emo nimesi heidät Kuiskepennuksi, Usvapennuksi ja Hiilipennuksi. Kastetähden sisko Usvapentu kuoli pian syntymänsä jälkeen leirissä riehuneeseen viheryskään. Koska Kastetähti oli pentueensa vanhin, hänelle on jäänyt voimakas tarve suojella läheisiään.

Kastetähti ja Hiilitassu nimitettiin yhtä aikaa oppilaiksi. Tuolloin Kastetähti haaveili pääsevänsä parantajaksi mutta huomasi nopeasti ettei sillä ollut vaadittavia kykyjä. Myöhemmin Kastetähti myös käsitti, ettei olisi ikinä voinut saada kumppania ja pentuja ja on jo nykyään onnellinen siitä ettei naaraasta koskaan tullut parantajaa.
Kastetähti seurasi tunnollisesti mestarinsa oppeja ja vain vähän ennen hänen nimittämistään soturiksi Hiilitassu kuoli rajakahakassa. Kastetähti oli murheen murtama ja koki olevansa vastuussa veljensä kuolemasta kun ei ollut ilmoittautunut tuohon partioon.
Kastetähti vastaanotti soturinnimensä veljensä kuoleman jälkeen.
Seuraava lehtikadon aika toi mukanaan lisää murhetta Kastetähden emon menehtyessä synnytykseen. Myös Kastetähden nuoremmat sisaret kuolivat.

Vain vähän aikaa näiden tapahtumien jälkeen kulkukissat hyökkäsivät klaanien väliseen kokoontumiseen. Suuressa Sodassa myös Kastetähden isä menehtyi ja naaras tunsi jääneensä täysin yksin. Nähtyään isänsä kaatuvan Kuiskelaulu oli valmis kostamaan tämän puolesta. Myrskyklaanin soturi Tiikeriraita kuitenkin surmasi Saw’n, ja Kastetähti kokee sisimmässään olevansa velassa vieraan klaanin soturille. Kastetähdeltä kesti aikaa päästä yli menetyksistään, mutta nuo kasvattivat sen vahvemmaksi ja se oppi iän myötä vastuunkantoa ja kärsivällisyyttä toisia kohtaan. Kuiskelaulu on myös päättänyt olla aina mahdollisimman oikeudenmukainen muita kohtaan.

Kastetähti ystävystyi Helmililjan ja Kastepisaran kanssa ja kutsui heitä leikkisästi tehotiimiksi.

Ollessaan yhdessä Hernetassun kanssa metsällä kaksikko löysi järkytyksekseen Tuuliklaanin varapäällikön Harakkasulan kuolleena. He veivät kollin ruumiin leiriin. Kastetähden yllätykseksi Havutähti nimitti hänestä seuraavan varapäällikön ja samalla myös Hernetassun uuden mestarin. Kastetähti ei tiennyt miten selviäisi uudesta asemastaan mutta teki parhaansa.

Kastetähti oli hyvin ylpeä, kun Hernepiikki lopulta sai soturinimensä.
Eräänä päivänä he olivat jälleen metsällä Kastepisaran ja Helmilijan kanssa lähellä Myrskyklaanin rajaa. He päättivät hajaantua saadakseen paremmin saalista. Kastetähti kuuli Kastepisaran tuskanhuudon ja rynnisti paikalle. Myrskyklaanin soturi Aavekuiske oli kiinni vahingossa metsästäessään rajan ylittäneen Kastepisaran kurkussa. Kastetähti ajoi kollisoturin pakosalle ja kääntyi Kastepisaran puoleen. Vaikka naaras teki kaikkensa, oli jo liian myöhäistä ja hyvästit sanottuaan Kastepisara liittyi Tähtiklaaniin. Kastetähti oli surun murtama ja täynnä raivoa. Hän lupasi että kostaisi Kastepisaran kuoleman.
Hänelle ei kuitenkaan jäänyt aikaa surra, kun Sacran johtama kulkukissajoukko lähti viemään hyökkäystä Taivasklaaniin Tuuliklaanin reviirin poikki. Kastetähti rynnisti varoittamaan Tuuliklaania ja törmäsi matkalla Kuurakuuhun, Pohjantuuleen, Tulikasteeseen ja entiseen oppilaaseensa Hernepiikkiin. He joutuivat kahakkaan kulkukissajoukon kanssa tietämättöminä noiden määränpäästä. Lopulta he pääsivät leiriin varoittamaan muita. Kastetähti olisi tahtonut viedä apujoukkoja Taivasklaaniin, mutta Havutähti ei suostunut siihen vanhojen kaunojen tähden. Kastetähti pyysi kuitenkin Pohjantuulta juoksemaan viestin Jokiklaaniin ja kertomaan Taivasklaanin kohtaamista vaikeuksista sekä hakemaan Kastepisaran ruumiin. Suruissaan hän ajautui lopulta hyvin itselleen vastaisesti riitaan Myrskyhengen kanssa. Kun hän lopulta pyysi kollilta anteeksi kiivastumistaan purskahtaen itkuun kertoessaan Kastepisaran kuolemasta kiivasluonteinen kolli päätyi lohduttamaan häntä.

Tämän jälkeen he juttelivat usein ja vaikka toisiaan ärsyttivätkin, Kastetähti ei suostunut myöntämään olevansa rakastunut kolliin.
Jokiklaanin parantaja Harhakuva saattoi Tähtiklaanin ilmoittaman uuden parantajan, Illankajon, leiriin ja tämän kysyessä Kastepisarasta Kastetähti kertoi surullisesti naaraan kuolemasta.

Suuren Tuhon alkaessa Kastetähti oli partiossa Myrskyhengen kanssa. Meteoriitit satoivat maahan ja sytyttivät nummen palamaan. Kaksikko kiirehti leiriin ja Kastetähti lähti opastamaan klaania kohti Kuulampea ja turvaa. Hän kantoi selässään Hernepiikkiä, joka oli haavoittunut paineaallossa. Hetken kuluttua he yhyttivät Varjoklaanin ja saapuivat yhdessä Kuulammelle. Pian muutkin klaanit saapuivat ja kaikkien suureksi suruksi Myrskyklaanin pitkäaikainen päällikkö Kuutamotähti menehtyi vammoihinsa. Kastetähti oli myös surun murtama Myrskyhengen menehtyessä häkämyrkytykseen ja tunnusti vasta silloin itselleen rakastaneensa kollia.

 

Muuta

  • Oli Hernepiikin mestari. Nimi vaihtui Kuiskelaulusta Kastetähdeksi Kastepisaran muiston kunniaksi.
     
  • Kastetähti on ketterä ja nopea. Se on tyypillinen Tuuliklaanin soturi ja käyttää nopeuttaan taistellessaan enemmän kuin voimaa. Naaras on hyvä metsästäjä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Kastetähti | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com