Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KÄRPPÄVIILTO

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Naaliturkki ♀ † Värisilmä ♀,
Vanhemmat Pumpuliuntuva ♀, Ruskolehti ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas
Ei ole
Soundtrack Ed Sheeran - The Fault in Our Stars / All of the Stars

 

Ulkonäkö

Soturi on ruumiinrakeenteeltaan jäntevä ja notkea. Hänen ulkomuotonsa muistuttaa kaukaisesti kärppää, sillä se on virtaviivainen ja pitkähkö. Kehoa peittää tumma suklaanruskea ja paksu turkki. Tummassa suklaanruskeassa pohjavärissä on paljon vitivalkoisia raitoja ja ne kapenevat mahaa kohti mentäessä. Kuonon päältä aina hännänpäähän asti kulkee vaaleanruskea raita, joka näyttää vitivalkoisen ja tumman suklaanruskean sekoitukselta. Selässä ja pitkässä hännässä olevat raidat näyttävät lähtevän tästä vaaleanruskeasta raidasta. Poskissa molemmin puolin kaksi raitaa ja korvien päät valkoiset, kuten myös käpälissä olevat lyhyet sukat. Korvissa ja käpälissä valkoinen väri näyttää liukuvärjätyltä tummaan turkkiin. Vaaleat viikset taittuvat maata kohti päistä. Kuono ja koviksi karaistuneet polkuanturat vaaleanruskeat. Silmät Kärppäviillolla ovat mudan ruskeat ja pupillin ympärillä väri on vaaleampaa. Kynnet ja hampaat valkoiset ja puhtaat. Kollin kynsiin kylläkin kertyy helposti ja nopeasti likaa, jonka takia niitä on vaikeaa pitää aina täysin puhtaina. Kollilla on yksi riekaleinen arpi oikeassa lonkassa, johon ei ole kasvanut turkkia takaisin, ainakaan kunnolla. Arpi on aikalailla riekaleisen ympyrän muotoinen, mutta epämuodostuneempi.

 

Luonne

Kärppäviillolla riittää energiaa, eikä hän väsy helposti. Yleensä myös nukkuu pitkin päivää, mistä hänen energiamääränsä saattaa osin myöskin johtua. Jos kolli kieltäytyy jostain tehtävästä, partioon- tai metsästysretkelle lähdöstä, niin silloin tällä on luultavasti jokin vialla, koska tuo on aina halukas olla tapahtumissa mukana. Erityisesti kavereidensa kanssa hän yrittää olla paljon, koska ei halua menettää siteitään noihin. Auttaa kaikkia mielellään missä tahansa tilanteessa, eikä tuota koskaan haittaa olla juttukaveriksi. Toisten klaanien kissoja ja kulkukissoja ei kyllä mielellään auta varovaisen luonteensa takia. Lisäksi hänellä on pahoja muistoja kulkukissoista. Loukkaantuu herkästi ja menee sen jälkeen yleensä hiljaiseksi. Kärppäviiltoa näkee vain harvoin agressiivisena, mikä on vain hyvä asia. Jännittää, jos tuon pitää sanoa jotain ison porukan edessä, mutta yleensä selviää pelkällä säikähdyksellä. Toisten tuki myös on hänelle tärkeä, lähes korvaamaton. Luotettava ja uskollinen ystävä, joka ei pelkää suojella ketään henkensä edestä. Hän ei todellakaan ole mikään riitapukari, vaikkakin pitää taisteluista. Kolli ihastuu aika herkästi naaraisiin, muttei ole löytänyt vielä sitä oikeaa.

 

Menneisyys

Kärppäviilto on puhdasta Tuuliklaanin verta. Hänen emonsa oli nimeltään Pumpuliuntuva ja isä Ruskolehti. Kollille syntyi myös pikkusisko Naalipentu ja heillä oli myös kaksi vuotta vanhenpi isosisko, Värisilmä.
Pentuajat kuluivat ihan tavalliseen malliin. Pennut tekivät mitä yleensäkkin. Leikkivät ja karkailivat. Kun heidät nimitettiin oppilaiksi, niin tavalliseen malliin he saivat oppilasnimensä. Kärppätassu sai mestarikseen heidän isosiskonsa, Värisilmän ja Naalipentu sai heidän isänsä, Ruskolehden.

Jälleen kaikki meni ihan tavallisesti. Harjoittelua ja harjoittelua. Niihin aikoihin, kun Kärppäviilto ja hänen siskonsa nimitettiin sotureiksi syttyi Suuri Sota, jonka aloittivat kulkukissat. Kärppäviilto ja Naaliturkki lähtivät myös sotaan mukaan, vaikka heidän emonsa kielsi. Kaksikko vain halusi löytää sodassa mukana olevan isänsä, koska he olivat tuosta huolissaan. Päästessään melkein järvelle asti eräs musta kulkukissa nimeltään Aronia, hyökkäsi heidän kimppuunsa. Tuo aiheutti Kärppäviillolle arven, mikä koristaa hänen lonkkaansa vielä tänäkin päivänä. Seuraavana Naaliturkki hyökkäsi kulkukissan kimppuun, mutta saikin surmansa. Kärppäviilto yritti estää kollia repimästä hänen siskonsa kurkkua auki, mutta pari muuta kulkukissaa hyökkäsivät hänen kimppuunsa pitäen Kärppäviillon kiireisenä. Pumpuliuntuva ja Värisilmä juoksivat paikalle ja kolmikko sai Naaliturkin turvaan. Kuitenkin oli jo liian myöhäistä ja naaras kuoli verenhukkaan. Naaraan ruumis kannettiin leiriin samantien, minne oli tuotu myös joitain muitakin kuolleita. Vaikka sota oli vieläkin meneillään, niin Kärppäviilto ei halunnut ottaa siihen enää osaa kokemuksensa jälkeen. Sodan loputtua taistelussa olleet Tuuliklaanilaiset palasivat leiriin, mutta noiden mukana ei kuitenkaan näkynyt Ruskolehteä ja kollin läheisin ystävä kertoi heidän isänsä kaatuneen taistelussa. Heidän perheensä menetti kaksi jäsentä suurensodan aikana, eikä tästä syystä haluttu, että sama asia toistuisi. Eihän kukaan halunnut, että kukaan kuolisi, mutta perheenjäsenen menettäminen oli se kauhein asia.

Taas aika kului ja melkein vuosi eteenpäin, niin kolli sai ikioman oppilaansa, Tuiketassun.

 

Muuta

  • Kaikkien tuuliklaanilaisten tavoin nopea juoksemaan. Lisäksi myös osaa taistella, vaikkei käytäkkään siinä yleensä voimaa.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Kärppäviilto | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com