Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ILLANKAJO

kuva

Ikä 3½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Mustikka ♂, Hämärä ♂, Kuu ♀
Vanhemmat Kermaviiksi ♀ †, Tumma ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Illankajo on rodultaa maine coon. Hän on hiukan normaalia pienempi, mutta silti isokokoinen. Naaraalla on tavallisestikkin lihaksikas ja leveärintainen vartalo. Tuolla on etäällä toisistaan olevat vihertävät silmät, joissa on vivahdus ruskeaa tai meripihkan väriä. Hänellä on myös pitkä, tylppäpäinen häntä, joka on päästä leveä ja sen karva on aaltoilevaa. Pää on pyöreähkö ja kuono tylpähkö. Hiukan isommat korvat kuin muilla. Turkki on tumman harmaa ja 'sininen'. Valkoinen kuono ja rinta, jolle menee tuon harmaasininen turkki raidallisesti. Tuon jalat ovat pitkähköt ja niissä on tiikerimäiset raidat. Naama on harmaa ja otsassa on tummanharmaan siniset juovat. Viikset ovat valkoiset ja pitkät. Osa niistä on valkoisten sijaan mustia. Tuon käpälät ovat leveät. Kynnet ovat kiiltävän valkoiset ja paksuhkot. Turkki menee takkuun jotenkuten helposti, joten tuo puhdistaa sen useasti.

 

Luonne

Naaras on säyseä, tyyni ja älykäs kissa. Tuon kehräys on hiljaista ja lempeää. Uskollinen klaanilleen ja mukava seuralainen. Naaras on myös kärsivällinen pentujen kanssa. Hän tykkää myös saalistaa eikä pelkää tai karta vettä ja on taitava uimari. Hän etsii nukkumapaikakseen yleensä mielellään pienen ja ahtaan tilan. Se voi johtua siitä, että maine cooneja käytettiin joskus laivakissoina. Yleisesti naaras on lempeä ja auttaa muita. Tuo viihtyy oikeastaan kaikkien seurassa ja saa ulkonäöltään hurmattua joitakin. Hän hakeutuu yleensä seuraan ja osaa auttaa mielellään, jos on tapahtunut jotain.

 

Menneisyys

Illankajo syntyi kaksijalkojen luona. Tuo kasvoi sisarustensa, emonsa ja isänsä kanssa yhdessä, kunnes pennut vieroitettiin. Tuo sai nimekseen Ilta, turkkinsa takia. Myöhemmin kaksijalan pennut alkoivat kutsua tuota myös Kajoksi, koska tuo istui joka ilta pihalla kivellä katsomassa kun kuu nousi ja aurinko laski. Naaras eli elämäänsä rauhassa, kunnes eräänä yönä alkoi nähdä unia kissoista. Ne alkoivat häiritä tuota, kunnes eräänä yönä tuon luokse tuli joku tuntematon, kuollut, kissa joka kertoi klaaneista ja miten ne elivät. Naaras epäröi, mutta päätti sitten lähteä matkaan.

Matkalla tuo auttoi pienehköä pentua, joka oli astunut piikkiin. Pentu oli ensin ollut kauhuissaan nähtyään valtavan naaraan, mutta alkoi sitten luottaa tähän kun tuo puhui lempeällä äänellä. Naaras otti sitten tikun pois, kuin tottunein ottein vaikkei tuo koskaan ollut niin tehnytkään. Naaras asetti vielä pienen hämähäkin seitin ja neuvoi pentua kuinka haava paranisi nopeasti.

Myöhemmin tuo saapui klaanejen reviirille Kuulammen kautta.

 

Muuta

  • Rodultaan maine coon. Entinen kotikisu.
     
  • Saalistaminen, uiminen ja parantaminen. Uimisessa tuo on todella hyvä, joten tuota ei välttämärrä kannata haastaa uimakilpailuun, vaikka hänellä onkin paksu turkki, se ei hidasta naaraan menoa.

 

Copyright

Storm

©2019 Illankajo | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com