Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

IKUISUUSYÖ

kuva

Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Kuulilja ♀ †, Tähdenlento ♀ †
Vanhemmat Loistehehku ♀ †, Pimeäkuu ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Veritassu
Soundtrack Assassin's Creed IV: Black Flag - The Ends of the Earth

 

Ulkonäkö

Ikuisuusyö tunnetaan pitkästä, hyvin ilmavasta ja kevyestä turkistaan, joka suorastaan lainehtii silkin tavoin pienessäkin tuulessa. Kollin turkki on väriltään mustaa, tähdettömän yön väristä samettia sekä laadultaan yhtä arvostettua kuin moinen ihmisten markkinoilla olisi. Ikuisuusyöllä on kuitenkin mustan turkin värin rikkova valkoinen pilkku keskellä otsaa. Ikuisuusyöllä ei niinkään ole tapana puhua siitä, mutta sisimmässään se pitää valkoista väriä jonakin merkkinä, joka kielii sille suurta kohtaloa. Tämän näkeekin hyvin sen sanattomasta tavasta liikehtiä ja kantaa itseään arvokkaasti.

Silmät Ikuisuusyöllä ovat aavistuksen kulmikkaat, teräväilmeiset sekä väriltään turkoosit. Ne hohtavat jokseenkin epäilyttävästi mustan turkin suojista luoden kollista juuri sellaisen kuvan, kuin mikä se oikeastikin pinnan alla on. Useat saattavat kokea pelkän keskustelun aikana kylmiä väreitä, mutta eivät suinkaan positiivisessa mielessä, vaikka soturikolli ei täysin karmiva olekaan. Sillä on ihan tahallaan tapana porata jäätävä katseensa toisten nahkaan vaikka leirin toiselta puolelta saakka ja tullessaan huomatuksi se saattaa virnistää ja vain jatkaa häiritsevää käytöstään.

Ikuisuusyö on solakasta ruumiinrakenteestaan huolimatta myös suurikokoinen, eikä sitä heti ensisilmäyksellä uskoisi tuuliklaanilaiseksi. Kolli ei silti ole niin huomattavan lihaksikas kuten voisi kyseisen tiedon pohjalta olettaa. Ikuisuusyöllä on hieman tavallista pitkänomaisempi keho, mikä tekee siitä notkean ja kohtuullisen virtaviivaisen, tyylikkään ja arvokkaan näköisen. Ikuisuusyölle ei kaiken glitteröintinsä takia jää kamalasti tilaa raa'an voiman muokkaamille piirteille, eikä siitä siksi olekaan kummoiseksi vastukseksi rakenteensa puolesta.

Ikuisuusyöllä on pitkä kokonaan musta häntä, joka on muusta turkista vielä pitkäkarvaisempi. Hännän karvoitus ei kuitenkaan ole pörröistä, vaan pikemminkin naavamaisesti roikkuvaa ja muun turkin tapaan hyvin ilmanvan näköistä. Kollilla on myös pidempää karvaa käpälissä sekä kyynärvarsissa. Se liehuu aina tuulen mukana ja saa Ikuisuusyön näyttämään hieman maagiselta. Joskus sen kuvittelisikin kuuluvan täysin toisenlaiseen tarinaan kuin missä se onkaan mukana.

Tuuliklaanin soturin korvat ovat normaalikokoiset, mutta ne kääntyvät kuitenkin erityisen paljon. Tämä tehostaa Ikuisuusyön koskemattomuutta, se on vaikea yllättää helposti jatkuvan luotaamisen takia. Vaikka kolli näyttääkin keskittyvän paljon itsensä esittelyyn ja kantamiseen, niin se suo siinä sivussa huomaamattoman paljon huomiota ympäristölleen ja sen sisällölle.

Pitkät viikset ovat väriltään mustat ja ne ovat hieman tavallista pidemmät. Nenä ja polkuanturat ovat myös mustat. Kollin terävät, sirppimäisesti kaartuvat kynnet ovat piilossa pehmeiltä näyttävien käpälien suojissa. Kynnet ovat väriltään pikimustat ja ne uppoavat vastustajan lihaan kivuliaasti. Tämän vuoksi Ikuisuusyötä ei kannata päästää kosketusetäisyydelle edes vahingossa. Hampaat ovat valkoiset ja ne loistavat mustan turkin suojista luoden kollista pelottavan kuvan, kun soturi puhuu tai virnistää. Hampaat ovat myös siinä ja siinä hieman liian pitkät. Ne haittaavat jonkin verran Ikuisuusyön elämää, mutta vastapainona ne toimivat hyvänä puolustuskeinona.

 

Luonne

Ikuisuusyö on kissa, jota vältellään jopa tietoisesti, koska se useimmiten tuppaa näyttämään jatkuvan tyytymättömyytensä muita kohtaan torjuen seuran ja lähestymisyritykset. Kolli on täten myös tottunut ja valinnut yksin elämisen, mistä johtunee myös sen pitäminen omituisena hiipparina, joka ei koskaan puhua pukahda muille mitään. Todellisuus ei ole olettamuksesta kovinkaan kaukana, sillä Ikuisuusyö seurailee paljon erilaisia tilanteita, oppii niistä ja luo itselleen ajatushaaroja, joita käyttää myöhemmin hyväkseen. Sillä on juuri tämän piirteen pohjustamana tapana hyökätä muiden heikoimpaan kohtaan ja yrittää manipuoloida noita jollakin tavalla itselleen hyödyllisiksi.

Mustaturkkista kollia ei välttämättä tarvitse edes yllyttää suuttumaan sen umpiaggressiivisen käyttäytymismallin takia. Joskus se vain napsahtaa ilman sen parempaa syytä ajaen muut pakosalle tai aiheuttaen jopa kitkanhiertämiä tappeluita. Useimmiten se kuitenkin pyrkii järkyttämään muiden kissojen rauhaa ja luomaan klaanilaistensa välillä kipinöitä - eikä niinkään hyvällä tavalla. Useimmat eivät tätä piirrettä edes huomaa, mutta jos asiasta on tietoinen, niin varmasti pysyy soturikollista kaukana. Se ei turhaan yritä luoda itsestään luotettavaa kuvaa, sillä miksi suotta? Sillä on hauskempaa ilman!

Ikuisuusyö ei niinkään välitä käskyistä tai itsensä käskyttämisestä ja se usein periyttääkin tätä piirrettä läheisille kissoilleen. Sitä ei kamalasti kiinnosta selvästi vähempiarvoisten tai muuten vain sen mielestä päästään vajaiden marmatus, kun se itse saa asiat omalla tyylillään paremmin hoidettua ja pois päiväjärjestyksestä. Vastavuoroisesti kolli ei kuitenkaan siedä sitä, jos sen käskyjä ei kuunnella ja se onkin syy, miksi sillä menee hermot etenkin oppilaisiin ja pentuihin, jotka ovat juuri siinä iässä, että mikään käsky ei noiden korvia kamalasti tavoita. Ikuisuusyö on siksi varautunutkin kovempiin otteisiin, eikä se väkivallan moraalittomuudesta huolimatta kamalasti välitä, jos jonkun oppilaan turkki nyt vähän pöllähtääkin.

Mutta onko kollissa hellää puolta ollenkaan? Voi, voi... Vaikea kyllä sanoa. Se ei ainakaan näytä minkäänlaisia totuudenmukaisia piirteitä surusta, ystävällisyydestä tai rakkaudesta. On siis loppujen lopuksi vaikea sanoa, että onko se tosissaan vai leikitteleekö vain, kerjääkö se säälipisteitä. Siksi Ikuisuusyön seurassa kannattaa pyrkiä näkemään esityksen läpi tai muuten sen kohdalla alkaa elätellä turhaa toivoa.

 

Menneisyys

Tulossa pian.

 

Muuta

  • Ikuisuusyö tahtoo nousta päälliköksi, tavalla tai toisella. Se kokee kaikkien klaanilaistensa, etenkin päällikön ja varapäällikön, olevan tavoitteensa tiellä, mikä taas johtaa siihen, että kolli ei pidä muista kissoista.
     
  • Ikuisuusyö ei ole niinkään vahva, mutta sen hieman ylipitkien hampaiden takia on vaarallista päätyä mustan kollin leukojen väliin. Sillä onkin tapana purra kokonaan kiinni päästämättä vastustajaa otteestaan.

 

Copyright

Luke

©2019 Ikuisuusyö | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com