Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HOPEASIIPI

kuva | yhteiskuva

Ikä 1 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Myrskytuuli ♂, Viimatassu ♂ †
Vanhemmat Tuikesydän ♀ ?, Karhunkynsi ♂ ?
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hopeasiipi on hyvin pieni, kaunis naaras. Keho on siro, mutta lihakset on tehty juoksemaan. Hänen turkkinsa on ilmavaa ja silkkistä, miksi se jää helposti kiinni oksiin. Turkki on pituudeltaan keskipitkää ja häntä on höyhenmäinen. Tassut ovat pienet. Kynnet ovat vaaleat ja terävät. Hopeasiiven turkki on pohjalta valkoinen, mutta hänellä on vaalea hopeinen maski, korvat, selkä, häntä sekä etujalat. Etujalkojen varpaat ovat valkoiset. Hopeasiiven otsassa on muutama harmaata juovaa. Hännän päällä kulkee myös tummempi raita. Silmät ovat siniset ja kirkkaat. Viikeset ovat pitkät ja vaaleat. Hopeasiipi on puoliksi ragdoll-rotua emonsa kautta.

 

Luonne

Hopeasiipi on hyvin ujo, rauhallinen ja hellä kissa. Hän vetäytyy todella helposti itseensä, eikä tahdo nousta uhkaamaan ketään. Hän pelkää kamalasti luokkaavansa jotakuta ja valitsee usein sanansa tarkasti. Hopeasiipi on ystävällinen jokaista kohtaan, eikä tuomitse ketään huhujen kautta. Hän on uskollinen klaanilleen ja perheelleen, tahtoen pitää heidät mahdollisimman turvassa. Ystävien seurassa hänestä paljastuu huumorintajuisemi ja innokkaampi puoli, jota hänen veljensä yrittää saada enemmän esille.  Hän ei taistele mielellään, mutta yrittää sen sijaan puhua tilanteen läpi. Hänellä on todella epävarma itsestään, eikä luota taitoihinsa. Hän pitää pennuista, pitäen niitä suloisina. Hän ei ole varma tahtooko omia pentuja, mutta tietää että tahtoo jonkun, josta pitää huolta. Tällä hetkellä hän yrittää parhaansa mukaan huolehtia vanhemmasta veljestään Myrskytuulesta. Vihaisena hänestä tulee kärttyinen, jolloin on uskottavampaa että möläyttelee tiukkoja sanoja. Hopeasiipi ei välitä, vaikka joku ei olisi klaanisyntyinen tai on erakko/kulkukissa, hän on kaikille aivan yhtä kohtelias. Hän on sille päälle sattuessa hyvä sanoissaan ja on onnistunut vaihtamaan vakavissakin tilanteissa toisen mielipiteen, tai saanut toisen rauhoittumaan hellällä olemuksellaan

 

Menneisyys

Hopeasiipi syntyi Tuikesydämmelle ja Karhunkynnelle Tuuliklaanin vanhassa leirissä, juuri ennen suurta tuhoa. Hänen lisäkseen syntyi Viimapentu, hänen veljensä. Heillä oli yksi vanhempi veli, Myrskytuuli, joka oli jo soturi. Hopeapentu oli innokas nuorukainen, joka tuolloin paini aina veljensä kanssa. Hän rakasti suuresti perhettään ja suorastaan palvoi vanhempiaan ja isoveljeään Myrskytuulta. He lähtivät monesti luvatta ulos Kuningattaren pesästä ja seikkailivat muualle leiriin, josta sitten saivat aina satikutia emoltaan.

Aika vierähti. Suuri tuho iski, kun Hopeatassu oli torkkunut oppilaiden pesässä, hänen veljensä seikkaillessa muualla leirissä. Yhtäkkiä suuri jysähdys tärisytti maata ja kuumuus iski joka puolelta. Hopeatassu pakeni juuri ja juuri palavasta oppilaiden pesästä, josta hänen isoveljensä Myrskytuuli pelasti hänet ja auttoi ulos leiristä. He pakenivat yhdessä muun Tuuliklaanin mukana turvaan, jossa suru iski kaikkia. He olivat menettäneet monia tovereita, eikä Hopeatassu löytänyt Viimatassua, Tuikesydäntä tai Karhunkynttä mistään. Murheen murtamana Hopeatassu tukeutui täysin veljeensä, joka lohdutti häntä kaiken murheen keskellä, salaten täysin oman tuskansa.

 

Muuta

  • Hopeasiipi on Viimatassun sisko. Tuikesydän ja Karhunkynsi ovat hänen vanhempansa. Myrskytuuli on hänen veljensä aiemmasta pentueesta, jota Hopeasiipi rakastaa suuresti.
     
  • Hopeasiipi on todella vikkelä liikkeissään, taipuen tuonne ja tänne nopeammin kuin uskoisi. Hän on todella nopea juoksija niin pieneksi kissaksi. Hän on sille päälle sattuessa hyvä sanoissaan ja vaihtamaan toisten mielipidettä.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Hopeasiipi | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com