Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HOPEANKIILTO

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Harmaasielu ♂ †, Hengenääni ♂
Vanhemmat Hopeanviilto ♀ †, Harmaaääni ♂ †
Kumppani Soundwave ♂
Pennut Henkitassu ♂, Spirit ♀, Tappo ♂, Tuomio ♀, (tuntematon)
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hopeankiilto on hyvin kaunis hopeanvärinen naaras, jota helposti pimeässä saattaa luulla Tähtiklaanin soturiksi. Hän saattaa helposti hurmata jonkun pelkästään ulkonäkönsä takia. Hänellä on tummempia juovia turkissaan ja kuviointi jatkuu hännän puoleenväliin asti. Naaraalla on lempeät tummansiniset silmät. Tuon turkki on silkin pehmeää ja paksuhkoa joka pitää hänet lämpimänä. Hän on siro, ketterä, mutta lihaksikas ja pitkäjalkainen, joten osaa juosta, kuten tuuliklaanilaiset osaavatkin. Korvat ovat isommat kuin useimmilla ja niiden päät ovat pyöreähköt. Tuon tassut ovat tavallisen kokoiset, mutta niissä on hyvin pitkät neulan terävät kynnet. Hänellä on pienehköt valkoiset terävät hampaat. Pitkä piiskamainen häntä jonka pää on pyöreä.

 

Luonne

Naaras on lyhyesti kuvailtuna lempeä, ystävällinen ja rakastaa perhettään yli kaiken. Tuo myös osaa olla tulinen ja vihainen kun sille päälle sattuu. Naaras on puhelias, mutta osaa pitää salaisuudet. Tuo on myös hyvin salaperäinen eikä aina näytä tunteitaan, tai mitään muutakaan. Naaras uskoo vahvasti Tähtiklaaniin ja yrittää noudattaa tiettyjä soturilain kohtia siitä huolimatta, että lähti klaanista. Tuo myös rakastaa tähtiä ja saattaa istua pitkäänkin ulkona juttelemassa Tähtiklaanin soturien kanssa, joskus koko yön. Hän on urhea ja viisas kissa joka selvittää useimmiten asiat puhumalla. Hän ei myöskään epäröi puolustaa ystäviään ja tekeekin kaikkensa. Tuo saattaa joskus olla ilkikurinen ystävilleen ja tehdä pieniä kepposia. Tuo asettaa usein läheisensä edelleen ja tekee asiat usein, miten he tahtovat, jos vain on mahdollista. Naaraasta saa myös mukavan ja luotettavan ystävän. Uusia kohtaan hän saattaa olla ensin hieman varautunut.

 

Menneisyys

Hopeankiilto syntyi Tuuliklaaniin Hopeanviillolle ja Harmaaäänelle. Sisaruksiksi hän sai kaksi muuta, Harmaapennun ja Hengenpennun. He kasvoivat rauhassa ja heidän vanhempansa rakastivat heitä. Joskus ennen oppilasaikaa nuo livahtivat leiristä ulos. Vanhempien huoli oli suuri. Hopeapentu oli innokas ja juoksi aina kahden muun pennun edellä. Eräänä iltana kun he lähtivät leiristä jälleen kerran salaa, leiriaukiolla Hopeapentu pysähtyi, kun tuon edessä seisoi läpikuultava valkoisena hohtava kissa jonka turkki loisti ja silmät tuikkivat kuin tähdet. "Vaara vaanii ulkona." kissa oli sanonut pennulle ja haihtunut sitten tuulen mukana. Hopeapentu ei tietenkään ollut tajunnut ja he jatkoivat innokkaina ulos leiristä. Ulos leiristä päästyään Hengenpentu loikkasi hänen päälleen ja he kierivät tapellen kauemmas leiristä. Yllättäen pentujen kuonoon tunkeutui kummallinen pistävä tuoksu. Nuo nousivat ylös tappelun tuoksinnasta ja katselivat kauhuissaan kun ketun kuono ilmestyi pienestä puskasta. Se murisi ja päästeli kummallisia ääniä. Ilmeisesti se oli herätetty uniltaan. Hopeapentu kiljaisi ja lähti Hengenpentu ja Harmaapentu kannoillaan kohti leiriä. Leirin lähellä Harmaaääni oli loikannut sähisten ketun kimppuun ja onnistunut häätämään sen muutaman muun soturin avulla, maksaen kuitenkin hengellään. Pennut olivat olleet hyvin surullisia, samoin Hopeanviilto.

Kului kuu ja pennuista tuli oppilaita. He olivat muuttuneet hyvin paljon pentuajoista. Hengentassu oli viisas saalistaja ja oli usein kauankin saalistamassa yksinään. Harmaatassu oli samanlainen kuin isänsä. Viisas harmaa kissa joka oli kyllä hiukan hiljainen. Hopeatassu taas oli sellainen joka öisin kieriskeli pedillään nähden unia Tähtiklaanista. Hän luuli ensin, että se oli kutsumus parantajaksi. Hän kuitenkaan tuskin muisti, mihin hämähäkinseittiä käytettiin. Hopeatassu päätti ottaa selvää asiasta ja keskusteli klaanin parantajan kanssa. He päätyivät siihen tulokseen, että Hopeatassulla oli taito keskustella Tähtiklaanin kanssa silloin tällöin ja mahdollisesti saada ennustuksia.

Kului muutama kuu. Kolmesta oppilaasta tuli sotureita. Hengentassusta Hengenääni, Harmaatassusta Harmaasielu ja Hopeatassusta Hopeankiilto. Kaikki kolme vartioivat yön leirissä. Se oli tarpeen, sillä keskellä yötä leiriin tunkeutui sama kettu, joka oli jahdannut heitä joskus pentuaikoina. Se oli nälkäinen ja vanhemman näköinen. Ilmeisesti se oli hyvin pitkään ollut nälkäinen. Harmaasielu ulvahti varoituksen ja kollit kävivät sen kimppuun. Hopeankiilto jäi paikoilleen painaen kyntensä mutaan. Hopeanviilto juoksi ensimmäisenä sotureiden pesästä päin kettua perässään muutama muu. Kettu saatiin jälleen häädettyä, tällä kertaa se sai pahemmat haavat kuin ennen. Hopeanviilto sai surmansa ketun iskettyä hänet päin kiveä. Hopeankiilto oli raivoissaan. Sama kettu oli tappanut hänen kummatkin vanhempansa. Tuo lähti seuraavana aamuna jäljittämään kettua yrittäen kostaa sille. Hajujälki vei hänet Tuuliklaanin reviirin laitaan ja ketun hajujälki jatkui pois klaanien reviiriltä. Hopeankiilto palasi takaisin turhautuneena.

Kului jälleen noin kuu ja tuo sai ketun hajujäljen, mitä oli odottanutkin. Tuo seurasi sitä jälleen reviirin laidalle, hevospaikan luo. Siellä hän kohtasi mustan, violetti silmäisen kissan, joka esittäytyi Soundwaveksi. Hopeankiillon sydän pamahti kurkkuun ja tuon turkkia kihelmöi. Naaras alkoi salaa tapailla tuota, ja pari kuuta myöhemmin sitten sai tietää odottavansa pentuja. Tuo oli ollut innoissaan ja kertonut melkein heti siitä samantien kuitenkin vakavoituen. Luultavasti niistä osa olisi mustia, eikä hän pitäisi siitä, sillä kaikki tulisivat heti uteliaiksi. Tuo päätti siis piilotella pennut mahdollisimman hyvin ja synnytti ne salassa reviirin laidalla. Sieltä hän kumppaninsa avustuksella sitten vei pennut muihin klaaneihin, jättäen yhden Tuuliklaaniin.

Hopeankiilto oli hetken ajan ollut surun murtama mutta lohduttautui siten, että näkisi kaikki luultavasti vielä joskus. Tuo lähti jäljittämään kettua, jonka valjun hajujäljen oli löytänyt ja lähtenyt seuraamaan sitä. Naaras oli kulkenut kauas järveltä ja löysi itsensä muutama kuu myöhemmin muualta, toiselta järveltä. Samalla hän löysi ketun, muttei kyennyt tappamaan sitä. Hän tajusi siten olevansa ketun kanssa samanlainen. Hän jäi aloilleen pitkäksi aikaa, mutta päätti sitten palata järvelle. Hänen palattuaan tuhoutunut näkymä oli vallinnut edessä. Hänen sydämensä oli jättänyt lyönnin välistä. Olisivatko hänen pentunsa ja klaanit kunnossa?

 

Muuta

  • Hopeankiillolla on kyky silloin tällöin puhua Tähtiklaanin kanssa ja ottaa vastaan pieniä ennustuksia.
     
  • Osaa pitää salaisuudet ja on nopea sekä ketterä kissa.

 

Copyright

Storm

©2019 Hopeankiilto | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com