Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VILLILOIKKA

kuva | yhteiskuva | pääkuva | parikuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Loimutuli ♂, Unenliekki ♀, Pikkutuuli ♂ †
Vanhemmat Lehtipuro ♀, Liekkihämärä ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Henget Ei ole saanut henkiään
Ääni Simba /
Matthew Broderick
Soundtrack Les Friction - Firewall

 

Ulkonäkö

Villitähti on todella kätevän näköinen pakkaus kaikessa sopusuhtaisuudessaan. Sen rakenne on vahva ja pitkäjalkainen, selvästi hyppäämään tarkoitettu, mutta silti tarpeeksi kevyt lennokkaita loikkia varten. Edelleenkin kolli on suurehko, matalaryhtinen ja korkeaotsainen tapaus, jonka ranka on pitkä aina hännänpäähän saakka. Villitähden saattaa usein nähdä hiippailevan pää alla hartiatason, mutta ollessaan jonkun kanssa kasvokkain se on hyvinkin suoraryhtinen ja huoliteltu, koska se tahtoo antaa itsestään aikuismaisen, johtamaan kykenevän kuvan.

Kollin korkealle päälaelle sijoittuu kaksi kolmiomaista, normaalikokoista korvaa, jotka kääntyilevät suorastaan tutkamaisesti ääniä sieppaillen. Villitähti on edelleen komea nuoruudestaan johtuen, vaikka se ei ole se silmiinpistävin ja eniten joukosta erottuva kissa. Taivasklaanilainen omistaa myös yläreunastaan hieman painuneet, kulmistaan terävöityneet silmät, jotka ovat väriltään kirkasta sinistä.

Kollin turkki on tasaisen lyhyttä, kaksikerroksista ja kylmältä kohtalaisen hyvin suojaavaa, vaikka se kesäksi pudottaakin yllättävän paljon karvaa säästyäkseen kuumuudelta. Villitähden karvan laatu on pehmeää, ei kuitenkaan untuvamaista, mutta siihen on mukavaa painaa päänsä ja nauttia hetkinen lämmöstä. Mutta minkä värinen mahtaa kolli olla? Sen päävärinä toimii lähes puhtain mahdollinen valkoinen, mutta kaiken sen tyylikkään puhtauden rikkoo oranssi kuviointi ympäri kehoa. Oranssi väri on lähes tasaista, mutta koska siinä esiintyy kevyttä raidoitusta, on karvoituksessa muutamia vaaleampia korostuksia. Oranssia Villitähdeltä löytyy enimmäkseen korvista sekä päälaelta ja takaraivosta, mutta sitä on myös kahtena rangan päälle asettuvana laikkuna selässä sekä hieman vasemman etukäpälän sisäsyrjällä. Kollin häntä on kokonaan oranssi ja selvimmin raidoittunut, mikä saa sen pään muuttumaan hitusen normaalia oranssia vaaleammaksi. Villitähdellä on myös kuonossaan ja sen vasemmalla poskella oranssi laikku, joka ylettää värjäämään leuankin.

Kollin nenä ja polkuanturat ovat vaaleahkot, eivät täysin vaaleanpunaiset, ja sen kuonon molemmille puolille asettuvat viikset ovat pitkät ja valkoiset. Käpälien suojista löytyy kaarevat, siistin valkeat kynnet, jotka jo nuorella iällä pitävät varman otteen vastustajasta. Villitähdellä ei tällä hetkellä ole arpia, vaikka se ei ole selvinnyt ilman taisteluita.

 

Luonne

Villitähti ei ole ehkä yksinkertaisin tapaus nuoruudestaan johtuen, mikä saa sen päätöksistä puuttumaan suunnitelmallisuutta sekä kaukokatseisuutta. Se kuitenkin yrittää parhaansa, luottaa kokeneempien kissojen ohjeistukseen ja kokeilee vielä paljon rajojaan siitäkin huolimatta, että se on saanut klaanistaan suuren vastuun. Villitähti kuitenkin ottaa tehtävänsä hyvinkin vakavasti, vaikka se ei näytä sitä täysin suoraan, ja se stressaakin Taivasklaanin hyvinvoinnista paljon.

Kolli on kova puhumaan ja se nauttii muiden kanssa käydyistä keskusteluista - olivat ne nyt sitten vaikka Taivasklaanin hyvinvoinnista, Tähtiklaanista tai vain metsästysretkistä. Villitähdellä on kuitenkin vaikeuksia luottaa Taivasklaanin ulkopuolisiin kissoihin ja se onkin kehittänyt hyvin halveksivan suhteen muihin klaaneihin noiden hylättyä Taivasklaani noin vain järvelle. Kolli on myös kohtalaisen tyytymätön, ei niinkään uskoton, taivailla vaeltavia esi-isiään kohtaan, eikä se millään tavalla ole noille kiitollinen. Katkeruus paistaa Villitähdestä useinkin sen joutuessa käymään läpi muita klaaneja tai Tähtiklaania, eikä se todellakaan ole antamassa anteeksi kovinkaan pian kenellekään syyllisistä. Villitähti on pitkävihainen, helposti turhautuva ja anteeksiantamaton, vaikka poikkeustilanteita myös löytyy.

Sen mielipiteet ovat todella kärjistettyjä, jos kyse on jostakin Taivasklaania koskevasta ja usein se voikin joutua kahden tulen väliin suurehkon suunsa kanssa. Joka tapauksessa kolli on klaanilleen sekä läheisilleen enemmänkin ystävän ja auttajan asemassa kuin päällikkö, sillä se ei tahdo nostaa itseään perheensä yläpuolelle. Silti se odottaa tietynlaista tottelevaisuutta mitä sen päätöksiin tulee, vaikka se ottaa vastaan myös protestit ja yrittää selvittää täten asiat ensin puhumalla. Puhuminen ei joskus kuitenkaan tunnut tarpeelliselta, ja tällöin on hyvä hetki tehdä tuttavuutta punavalkean kollin raivon kanssa. Villitähti ei ole koskaan ollut kuuluisa kyvystään suuttua, mutta joka tapauksessa sen tulta ja tappuraa olevaa mielentilaa kannattaa vältellä. Villitähti sattuu myöskin olemaan tilanteista vakavimmissa hyvinkin kostonhaluinen ja tällöin se saattaa tehdä jotain harkitsematonta. Joku voisi kokea tarvetta pitää kollia käpälästä kiinni, mutta todellisuudessa Villitähti vihaa suoranaista kaitsemista, vaikka se neuvoja yleisesti ottaen kuunteleekin. Suoralla vahtimisella ja neuvomisella on selvä ero, mutta koska jotkut eivät ymmärrä sitä, on vaarassa joutua Villitähden huonommalle puolelle.

 

Menneisyys

Villitähti syntyi Lehtipuro-nimiselle naaraalle ja tuon kumppanille Liekkihämärälle Taivasklaaniin. Kollin pentuajoissa ei ollut mitään kovinkaan ihmeellistä, sillä se syntyi vasta sen jälkeen, kun Taivasklaani oli löytänyt muiden klaanien luokse Varjoklaanin Loistesydämen johdattamana. Villitähden loppuelämä tähän mennessä on mennyt aika paljon alamäkeen. Isänsä nuoressa iässä menetettyään se ei loppujen lopuksi oppinut tuntemaan tuota ollenkaan. Täten Villitähti ei myöskään omista minkäänlaista muistikuvaa Liekkihämärästä. Sisarusten kanssa käydyt leikit jäivät vähiin jo nuorella iällä ja täten Villiloikka oppi nopeasti pitämään huolta itsestään ja kasvamaan paremmille tavoille lähinnä yksikseen. Se ei kamalasti pidä kontaktia perheeseensä, vaikka se ei olekaan noiden kanssa huonoissa väleissä. Vähän liikaa neutralisoituneissa vain.

Kollin oppilasajat olivat kohtalaisen normaalit. Ainakin siihen saakka, kun Tähtiklaanin ennustama meteorimyrsky päätti iskeytyä maahan ja tuhota klaanien reviirit. Kukaan ei aluksi tiennyt ratkaisua ongelmalle, mutta jotakin olisi tehtävä, kun reviireiltä ei löytynyt enää riistaa tai suojaa. Taivasklaani joutui myös taistelemaan edelleen vihoittelevia kulkukissoja vastaan, mikä nosti jo ennestään korkeita panoksia. Niinpä klaanit yhteistuumin kokoontuivat Kuulammelle lähteäkseen vähintään kuukausiksi jonnekin kauas vain voidakseen palata myöhemmin toipuneille reviireille ja jatkaa elämäänsä kotonaan. Oli kuitenkin selvää, että Tähtiklaani hiljentyi kovasti meteoriittien jälkeen, mikä sai klaanit huomiomaan myös Pimeän metsän aktiivistumisen. Se huoletti Villitähteä jo alusta alkaen, mutta suurin osa sivuutti henget kun suurempiakin ongelmia oli käsillä. Häivähdystähti lähti klaanista vieden osan Harhasielun hengistä mukanaan, mikä ajoi uuden päällikön huonompaan asemaan kuin oli tarkoitettu. Villitähti halveksi syvästi Victoriksi muuttunutta päällikköään, sillä tuo pakeni juuri pahimmalla hetkellä.

Kun koitti aika lähteä asiat eivät menneet Taivasklaanin kohdalla ollenkaan suunnitelmien mukaan. Muut klaanit eivät odottaneet rutkasti pienentynyttä Taivasklaania mukaansa, mikä jätti Taivasklaanin hetkeksi täysin hämmentyneeksi. Harhatähti päätti johtaa klaaninsa takaisin vanhaan leiriin ja nimitti uudeksi varapäällikökseen Harmaavarjon, joka kuitenkin myöhemmin katosi tuokin. Ennen sitä kulkukissat kuitenkin ottivat vielä kerran Taivasklaanin kanssa yhteen saatuaan kaikki muut klaanit pois jaloistaan. Puussa elävät kissat olivat ainoat noiden tiellä, mutta vähämpä klaanilaiset tiesivät Heavy Rainin liittyessä mukaan taisteluun ja ajaessa koko klaanin erilleen. Tämän taistelun tuoksinnassa myös Harhatähti katosi, eikä tuosta ole sen koommin kuulunut Taivasklaanin keskuudessa.

 

Muuta

  • Oli kadonneen Harhatähden oppilas.
     
  • Villitähti on biseksuaali, vaikka se uskaltaa näyttää paljon enemmän kiinnostusta naaraita kohtaan. Se ei ole kollienkaan seurassa ujo, mutta pidättyväisempi - jos se nyt sattuu kyseisestä kissasta pitämään. Soturinimi oli Villiloikka.
     
  • Yksinkertaisesti sanottuna Villitähden hyppyvoimilla ei ole rajoja. Kolli on ketterä ja nopealiikkeinen, eikä sitä helposti päihitä taivasklaanilainenkaan, jos hyppäämisestä on kyse.

 

Copyright

Luke

yhteiskuva © Butterfly
pääkuva © Ender
parikuva © Srhwonea

©2019 Villitähti | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com