Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

UNENTASSU

vartalokuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Loimutuli ♂, Villiloikka ♂, Pikkutuuli ♂ †
Vanhemmat Lehtipuro ♀, Liekkihämärä ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Herukkaviiksi
Soundtrack Nightwish – Dark Chest Of Wonders

 

Ulkonäkö

Unentassu on hyvin pienikokoinen jopa naaraaksi. Se on rakenteeltaan hyvin siro, melkein hauras. Unentassun jalat ovat pitkät ja selkä melko lyhyt. Unentassun turkki on hyvin pitkää ja pehmoista, se ei ole kuitenkaan tiivisti vaan hyvin ohutta, eikä naaras omista kunnollista pohjavillaa. Turkki pitää erittäin huonosti kylmää ja tuulta, vettä hylkii jonkin verran. Unentassu vilustuukin turkkinsa ohuuden takia helposti. Unentassun turkki on väriltään hyvin tummanharmaa ja siinä kulkee ohuita tummempia, miltei mustia raitoja. Naaraan turkissa on paikoitellen suuria oranssiraitaisia läiskiä, kyljissä, selässä ja lavoissa. Myös naaraan päälaella on oranssiraitainen läiskä joka peittää myös sen vasemman korvan. Unentassun pää on pyöreä ja kuono suippo. Naaraan nenä on väriltään vaaleanpunainen. Viikset ovat erityisen pitkät ja harmaat. Unentassun korvat ovat paljon normaalia pidemmät ja taipuisammat, minkä vuoksi hänellä on hyvä kuulo. Unentassun silmät ovat suuret, ovaalinmuotoiset ja sumeat. Unentassun vasen silmä on väriltään hailakan sininen ja sokea. Oikea silmä on väriltään myrskynsininen ja siinä on huono kaukonäkö, mutta muuten pentu näkee sillä normaalisti. Unentassun kynnet ovat sirppimäiset ja harmaat. Naaraan polkuanturat ovat nekin harmaat ja pehmeät, mikä on melko huono ominaisuus Taivasklaanin kissalle.

 

Luonne

Unentassu on rauhallinen ja lempeä. Naaras ei tahdo satuttaa ketään ja kiintyy lähimmäisiinsä syvästi. Rakkaan menetys on aina Unentassulle raskas isku eikä se toivu siitä helposti. Naaras on haaveilija luonne ja on usein ajatuksissaan. Se ei ole kaikkein puheliain ja on monesti ujo. Unentassu nolostuu helposti. Naaras väheksyy usein itseään eikä ajattele olevansa hyvä missään. Unentassu pitää lämpimästä kelistä ja jostain syystä myös vedestä, ja naaras onkin epätavallisen hyvä uimari. Unentassu aistii maailmaa usein värein ja sen mieleen nousee erilaisia värejä, mielialasta riippuen. Unentassu säikkyy helposti ja inhoaa taisteluita. Unentassu on ystävällinen kaikille kissoille, joskus jopa liiankin. Naaras uskoo kaikista hyvää ja on monesti sinisilmäinen. Unentassulla on erityisen läheinen ja vahva suhde Tähtiklaaniin, hän on pienestä asti nähnyt joskus ennen unia ja erityisen usein auringonlaskupaikasta. Unentassu on usein hyvin tunteikas ja nauttii reviirillä kuljeskelusta. Unentassu suree pitkään eikä suutu helposti. Naaras inhoaa taisteluita mutta pitää metsästyksestä.

 

Menneisyys

Unentassu syntyi hiirenkorvan aikaan Lehtipurolle ja Liekkihämärälle. Hänellä on kolme sisarta: Loimutuli, Villiloikka ja Pikkutuuli. Jo nuoresta pitäen hiljainen ja hieman syrjäänvetäytyvä Unenpentu näki usein unia, joissa Tähtiklaanin kissat vierailivat hänen luonaan.

Unentassu oli yhdessä Loimupennun kanssa mukana kun hänen isänsä joutui mäyrän hyökkäyksen kohteeksi. Tulilintu, Tulenkipinä, Tulivaahtera ja Jääkide kuitenkin juoksivat Liekkihämärän avuksi ja kaikki heistä selvisivät kahakasta. Liekkihämärän oppilas Pisaratassu oli myös mukana taistelussa ja piti huolen Loimutassusta. Pian tapahtuneen jälkeen kulkukissat hyökkäsivät leiriin ja valtasivat sen. Unenpentu selvisi vammoitta ja kun kissat Sefin kuoltua hajaantuivat. Taivasklaani oli jälleen turvassa, vaan ei kauaa. Suuren Tuhon alkaessa Unentassu nukkui ja näki unen jossa hän seisoi meren rannalla ja Tähtiklaanin soturi kertoi hänelle, että hänelle oli valittu polku ja ettei hänen tulisi pelätä. Kun Unentassu heräsi, hän sai nähdä että Taivasklaanin metsä oli tulessa ja kaikki klaanit pakenivat Kuulammelle. Unentassulla oli kuitenkin edelleen vahva usko Tähtiklaaniin, ja oli varma että soturiesi-isät suojelisivat heitä kaikelta pahalta.

Kun he olivat Kuulammella, Unentassu katseli lammen tyyntä vettä ja hiiltyneen lehden pudotessa veden pintaan, naaras kuuli korvissaan äänen: "Tuli polttaa lumen läpi jäljelle jää pelkkää tuhkaa.” Hän päätti mennä kysymään Taivasklaanin parantajalta, tiesikö tuo, mitä ennustus mahtoi tarkoittaa. Herukkaviiksellä oli kuitenkin hänelläkin asiaa Unentassulle. Hän oli saanut merkin Tähtiklaanilta ja mikäli Unentassu haluaisi, hänestä tulisi Herukkaviiksen oppilas. Unenpentu suostui ilomielin ja hänestä tuli Unentassu. Kuitenkaan kumpikaan, Herukkaviiksi tai Häivähdystähti, ei ollut kykenevä kertomaan mitä Unentassun saama ennustus mahtoi tarkoittaa.

Käydessään seuraavana iltana nukkumaan Unentassu näki uuden unen. Kaikkialla oli pimeää. Pimeys tuntui työntyvän vasten hänen suutaan ja silmiään estäen häntä hengittämästä. Pakokauhu yltyi. Unentassu sätki pimeässä kykenemättä näkemään ja hiljaisuus painoi vasten korvia. "Tähtiklaani, auta!" Unentassu huusi hädissään. Äkisti hän näki hopeaisen turkin välähdykset ja sanat kuin jyrinänä taivaalta. "Juuret ovat liian vahvat ja hopeainen tähdenlento seuraa mennyttään, sen häivähdyksen hiivuttua harha ottaa vallan." Unentassu säpsähti hereille kauhuissaan. Naaras ei uskaltanut kertoa kenellekään ennustuksesta sillä pelkäsi, mitä se mahtoi tarkoittaa.

 

Muuta

  • Lehtipuron ja Liekkihämärän toisiksi nuorin pentu.
     
  • Unentassulla on erityisen vahva yhteys Tähtiklaaniin ja hän on jo nuoresta iästään huolimatta nähnyt usein unia ja enteitä soturiesi-isiltä.
     
  • Unentassulla on erityisen hyvä kuulo ja hän on ketterä.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Unentassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com