Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TULILINTU

kuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Tulenkipinä ♂
Vanhemmat Liekkipilvi ♀ †, Punamulta ♂
Kumppani Sumutuuli ♂ †
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Within Temptation - Shot In The Dark

 

Ulkonäkö

Tulilintu on hyvin solakka ja jäntevä naaras. Sen rakenne on hyvin kevyt mikä auttaa sitä oksilla tasapainoilussa. Tulilinnun jalat ovat vahvat ja pitkät ja niillä kykenee loikkimaan vaikka puusta puuhun. Naaraan turkki on lyhyttä ja väriltään liekehtivän oranssi. Väri on tummempaa jaloissa sekä selässä. Tulilinnun turkki on laadultaan silkkistä ja tiheää. Naaraalla on rinnassa ja niskassa pitempiä, noenmustia karvoja jotka tuovat hieman mieleen leijonan harjan, mutta ovat harvemmassa. Tulilinnun häntä on normaalia pidempi ja taipuisampi. Hännässä on lyhyttä karvaa muuten mutta hännän päässä on pitempikarvainen tupsu. Naaraan selkä on pitkä ja hän on siroudestaan huolimatta verrattain suuri naaraaksi, pitkän selkänsä ansioista. Tulilintu on kohtalaisen lihaksikas mutta lihakset eivät ole näkyvissä muuten kuin silloin kun naaras liikkuu. Tulilinnun pää on siro ja kuono melko pitkä. Naaraan korvat ovat terävän kolmion malliset ja hieman normaalia suuremmat, mutteivat merkittävästi. Naaraalla on kapea noenmusta kuono ja kuonon päällystä on harmahtava. Naaraan viikset ovat mustat ja pitkät. Tulilinnun silmät ovat suuret, ovaalin muotoiset ja silmän reunat ovat hyvin mustat. Silmien ympärillä kulkee valkoinen rajaus. Tulilinnun silmät ovat tulen väriset ja jotain tumman keltaisen ja oranssin väliltä. Naaraan käpälät ovat pikimustat ja tassujen kannuksissa on töyhtö pitkää oranssia karvaa. Tulilinnun kynnet ovat kiiltävän mustat ja sirppimäiset, polkuanturat ovat myöskin mustat ja koviksi karaistuneet. Tulilintu on hyvin sievä naaras, vaikkei sitä itse pysähdykään miettimään.

 

Luonne

Tulilintu on ystävällinen naaras. Tulilinnun suurin ongelma on sen vahva temperamentti, se suuttuu herkästi ja aloittaa helposti tappelun. Tulilintu yrittää pitää temperamenttinsa kurissa mutta usein se ei onnistu. Naaras inhoaa kaikista eniten sitä kun sitä pomottaan tai käskytetään turhaan. Tulilintu ei voi sietää kollien (tai muidenkaan) vähättelyä itsestään ja on aina valmis todistamaan kykynsä. Tulilintu on äärimmäisen pitkävihainen ja kestää kauan ennen kuin se leppyy. Tulilintu leppyy nopeammin läheisilleen. Tulilintu ei tahdo missään tilanteessa näyttää heikolta ja saattaa ulkopuolisen silmiin näyttää jopa hieman kylmäkiskoiselta. Tulilintu on klaanilaisilleen ystävällinen ja pitää esitystä yllä lähinnä muille kissoille. Se puolustaisi Taivasklaania vaikka hengellään eikä juurikaan pidä muista klaaneista. Tulilintu on äkkipikainen kissa eikä kulkukissoille ja kotikisuille todennäköisesti käy hyvin jos ne harhautuvat sen tielle. Tulilintu piikittelee usein muita eikä välttämättä osaa pitää suutaan kiinni oikeaan aikaan. Tulilintu aloittaa usein tappeluita ja saattaa sen takia aiheuttaa päänvaivaa muille mutta noudattaa kyllä käskyjä kuuliaisesti. Tulilinnulla on oikeudentajua mutta naaraan tulinen luonne joskus hämärtää sitä. Tulilintu on uskollinen soturi ja kuolisi klaaninsa puolesta. Tulilintu viettää mielellään aikaa yksin, usein korkealla puussa ja omistautuu vain pienelle joukolle kissoja joiden kanssa enimmäkseen viihtyy. Epävarma suhteestaan Tähtiklaaniin.

 

Menneisyys

Tulilintu syntyi nuorimpana pentuna Liekkipilvelle ja Punamullalle. Tulilinnulla on vanhempi veli nimeltä Tulenkipinä. Liekkipilvi ja Punamulta olivat molemmat hyvin ylpeitä kahdesta pennustaan. He eivät kuitenkaan osanneet valita pennuilleen nimiä ja lopulta he sopivat että molemmat heistä saisivat nimetä toisen pennun. Liekkipilvi lupasi, ettei puuttuisi Punamullan nimivalintaa ja Punamulta lupasi, ettei sekaantuisi Liekkipilven. Liekkipilvi tahtoi nimetä esikoisensa. Hän mietti aikansa ja tuli siihen tulokseen että pennun liekehtivän oranssin turkin ansioista valinta olisi selvä: Pennusta tulisi Tulenpentu. Sillä välin Punamulta mietti nimeä nuorelle naaraspennulle. Hän totesi että koska pennulla oli niin liekehtivän oranssi turkki, siitä tulisi Tulipentu.

Pian Liekkipilvi ja Punamulta kertoivat toisilleen valitsemansa nimet. Heitä huvitti kovasti nimien samankaltaisuus mutta he antoivat niiden olla, kuten olivat luvanneet.

Tulipentu ja Tulenpentu kasvoivat ja heidät nimitettiin oppilaiksi. Tulitassu joutui monesti hankaluuksiin kun uhmasi mestarinsa käskyjä ja joutui toistuvasti tappeluihin. Tulitassu kuitenkin oppi kuuliaisuutta ja vaikka hän yhä tappeluihin onnistui joutumaan, hän noudatti pian kaikkia mestariltaan saamiaan käskyjä.
Jonkin ajan kuluttua he ansaitsivat soturinimensä. Tulitassusta tuli Tulilintu sillä hän oli ketterä puissa loikkija ja kevyt kuin lintu. Tulentassusta puolestaan tuli Tulenkipinä, kunnioituksena hänen silmilleen jotka muistuttivat kipinöitä.

Tulilintu oli hyvin ylpeä nimestään ja tahtoi osoittaa pätevyytensä. Hän oli taistelussa kettua vastaan, samaisessa jossa Punamulta menetti henkensä. Tulilinnulta kesti kauan päästä yli isänsä kuolemasta sillä he olivat läheisiä ja Tulilintu kaipaa tätä edelleen. Sisarusten emo kuoli jäädessään suruissaan hirviön alle.
Vähän ennen kuin Sacran johtama kulkukissajoukko hyökkäsi Taivasklaanin kimppuun, Tulilintu oli metsästämässä, kun hän törmäsi Varjoklaanin kolliin nimeltä Sumutuuli. Ensin heillä oli pieni tappelu saaliista mutta lopulta Sumutuuli antoi Tulilinnun syödä sen. Naaras ei itsekään tiennyt miksi hän alkoi jutella Varjoklaanilaisen kanssa, ja miksi lähtiessään paluumatkalle lupasi tavata kollin uudestaan.

Leiriin päästyään kulkukissa joukko hyökkäsi ja otti koko Taivasklaanin panttivangikseen. Tilanne ratkesi vasta kun Sef kuoli ja joukko hajaantui. Tulilintu istui pitkän vahdin veljensä jälkeen loukkaantuneen Häivähdystähden vierellä.

Vaaran oltua ohi Tulilintu lähti tapaamaan Sumutuulta uudestaan. He alkoivatkin tapailla toisiaan useammin, eikä naaras oikein osannut sanoa miksi harmaa kolli veti häntä niin kovin puoleensa.

Suuri Tuho alkoi kun meteoriitit syöksyivät taivaalta ja sytyttivät suuren osan klaanien reviireistä tuleen. Tulilintu oli yksin metsällä tuhon alkaessa ja yritti loikkia puusta puuhun tulta pakoon, mutta tippui lopulta alas palavaan metsikön saartamaksi. Hän huusi viimeisillä voimillaan Sumutuulta apuun ja paikalle sattunut kolli kuuli hänen huutonsa ja pelasti naaraan liekeistä. Tulilintu kertoi Sumutuulelle rakastavansa kollia ja oli onnellinen kun kolli kertoi tuntevansa samoin. Naaras menetti tajuntansa ja heräsi järven rannalta, jonne Sumutuuli oli kantanut hänet turvaan. Tulilintu oli polttanut kylkensä pahasti. He tapasivat Tuuliklaanin pakenevan joukon ja liittyivät näiden matkaan. Piikkitassu–niminen oppilas kantoi Tulilintua hetken ennen kuin Sumutuuli otti rakkaansa kannettavakseen.

Kuulammella Tulilinnulta meni hetki toipua palovammoistaan ja pian he päätyivät Sumutuulen kanssa viettämään kaksikeskeistä aikaa läheiseen metsikköön. Tulilintu tuli tiineeksi mutta naaraan tiineys keskeytyi melkein saman tien, ennen kuin hän ehti edes saada varmistusta asiasta. Sillä heidän ollessaan Naavaleuan kanssa metsällä kettu hyökkäsi heidän kimppuunsa ja haavoitti naaraan vatsaa pahasti, mikä aiheutti myös sisäistä verenvuotoa ja keskenmenon.

Naavaleuka auttoi Tulilinnun takaisin Kuulammelle ja sillä välin kun kolli lähti hakemaan Illankajoa, Tulilinnun oli aika sanoa Sumutuulelle hyvästit. Häivähdystähti aikoi johtaa Taivasklaanin pois eikä Tulilintu tiennyt näkisikö rakastaan enää koskaan.

 

Muuta

  • Tulilintu on hyvä kiipeilemään ja ketterä loikkaamaan keveästi jopa puusta puuhun. Naaras on hyvä taistelija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Tulilintu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com