Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TULENKIPINÄ

vartalokuva

Ikä 4 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Tulilintu ♀
Vanhemmat Liekkipilvi ♀ †, Punamulta ♂ †
Kumppani Tulivaahtera ♀
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Epica - Omen - The Ghoulish Malady

 

Ulkonäkö

Tulenkipinä on melko lihaksikas ja jäntevä. Sillä on hieman korkeutta lyhempi selkä ja solakka keho. Tulenkipinä ei ole mitenkään normaalia suurikokoisempi. Tulenkipinä on kohtalaisen komea kolli. Kollilla on jäntevät ja vahvat jalat. Tulenkipinän turkki on tulenoranssi ja näyttää liekehtivältä aina kun tuuli osuu siihen. Tulenkipinän turkki on karheaa ja lyhyttä, alhaalta se on samettisempaa. Tulenkipinän häntä on normaalin mittainen ja muuta turkkia tuuheampi. Hännän pää liukuu asteittain valkoiseksi. Tulenkipinän rinnassa on pitempää karvaa, joka on tiheämpää kuin sen siskolla. Rinnassa karva on samettista. Tulenkipinän niskassa on töyhtö pidempää karvaa jota on kuitenkin vähemmän kuin Tulilinnulla. Kollin rinta on valkoinen samoin kuin merkki sen kuonon päästä hieman ylöspäin. Tulenkipinän tassut ovat leveät ja niissä on hitaasti valkoisiksi liukuvat sukat. Tassuissa on myös kannuksissa valkoiset töyhdöt, lukuun ottamatta takajalkoja. Vasen takajalka poikkeaa muista sillä siinä sukka on väriltään noen musta. Kollin kynnet ovat kiiltävän mustat ja normaalin mittaiset. Tulenkipinän polkuanturat ovat tiilenpunaiset paitsi vasemmassa takajalassa jossa se on musta. Tulenkipinän pää on melko suippo ja sen kuono on väriltään valkoinen. Kollin korvat ovat terävät kolmiot ja niiden sisustat ovat mustat. Sen viikset ovat noen mustat. Tulenkipinän silmät ovat ovaalin muotoiset ja niiden ympärillä on valkoiset rajaukset. Kollin silmät ovat väriltään jotain tumman oranssin ja punaisen väliltä ja ne muistuttavat kipinöitä. Punertavat silmät eivät kuitenkaan tee kollista pelottavaa sillä hänen katseensa on lähes aina ystävällinen ja pupillit suuret. Tulenkipinällä on kolme ohutta naarmua oikeassa kyljessä, jotka ovat tulosta taistelusta mäyrää vastaan.

 

Luonne

Tulenkipinä on hyvin sosiaalinen kolli. Se viihtyy hyvin muiden seurassa mutta kaipaa myös toisaalta joskus omaa aikaa. Tulenkipinä pyrkii aina olemaan oikeudenmukainen ja miettimään rationaalisesti asioita ennen kuin toimii. Kolli on hyvin vauhdikas persoona ja saattaa joskus työskennellä jopa liikaa, kun ei osaa ryhtyä lepäämään. Tulenkipinä ei pidä paikallaan olosta ja ilmoittautuu usein vapaaehtoiseksi partioihin. Kolli tulee hyvin toimeen lähes kaikkien kanssa eikä ole montakaan kissaa joista se ei pitäisi, tai ainakin sietäisi. Tulenkipinä noudattaa soturilakia ja kollilla on voimakas käsitys siitä mikä on oikein ja mikä väärin. Se tekee valintoja kuunnellen sydäntään. Tulenkipinän huonoin puoli on se että se saattaa suuttua herkästi. Tulenkipinän viha kuitenkin laantuu yhtä nopeasti kun leimahtaakin eikä kolli ole pitkävihainen. Eniten kolli vihaa kaksijalkoja eikä voisi kuvitella mitään pahempaa kuin joutua vangiksi niiden pesään. Kolli ei ole vihamielinen kotikisuja kohtaan, muttei pysty ymmärtämään miten ne voivat elää kaksijalkojen kanssa. Tulenkipinä kohtelee erakkoja, kotikisuja ja kulkukissoja oikeudenmukaisesti, mutta jos ne harhautuvat Taivasklaanin reviirille kolli on valmis ajamaan ne tiehensä. Ei ole myöskään vihamielinen muille klaaneille mutta häätää ne epäilemättä pois reviiriltä. Tulenkipinä on taitava puhuja ja yleensä hyvä ratkaisemaan ongelmatilanteita puhumalla. Jos puhuminen ei kuitenkaan auta kolli on myös valmis taistelemaan. Tulenkipinä on rohkea ja lojaali soturi. Se myös uhrautuisi milloin tahansa klaanitovereidensa puolesta, erityisesti rakkaidensa. Tulenkipinä on hyvä kuuntelija ja kärsivällinen ellei sitä suututeta. Tulenkipinä rakastaa puissa kiipeilyä ja kolli saattaakin valvoa öisin tunteja puussa istuen.

 

Menneisyys

Tulenkipinä syntyi esikoisena Liekkipilvelle ja Punamullalle. Hänellä on myös nuorempi sisar Tulilintu. Liekkipilvi ja Punamulta olivat hyvin ylpeitä kahdesta pennustaan. He eivät kuitenkaan osanneet valita pennuilleen nimiä ja lopulta he sopivat että molemmat heistä saisivat nimetä toisen pennun. Liekkipilvi lupasi, ettei puuttuisi Punamullan nimivalintaa ja Punamulta lupasi, ettei sekaantuisi Liekkipilven. Liekkipilvi tahtoi nimetä esikoisensa. Hän mietti aikansa ja tuli siihen tulokseen että pennun liekehtivän oranssin turkin ansioista valinta olisi selvä: pennusta tulisi Tulenpentu.

Sillä välin Punamulta mietti nimeä nuorelle naaraspennulle. Hän totesi että koska pennulla oli niin liekehtivän oranssi turkki, siitä tulisi Tulipentu.

Pian Liekkipilvi ja Punamulta kertoivat toisilleen valitsemansa nimet. Heitä huvitti kovasti nimien samankaltaisuus mutta he antoivat niiden olla, kuten olivat luvanneet.

Tulenpentu ja Tulipentu kasvoivat ja heidät nimitettiin oppilaiksi. Tulentassu, oli sisartaan Tulitassua maltillisempi vaikka hän suuttuikin monesti helposti, hän onnistui silti puhumalla välttämään tappelut, joihin hänen sisarensa tapasi joutua.

Jonkin ajan kuluttua he ansaitsivat soturinimensä. Tulentassusta tuli Tulenkipinä, kunnioituksena hänen silmilleen jotka muistuttivat kipinöitä, ja hänen siskostaan tuli Tulilintu, sillä hän oli ketterä puissa loikkija ja kevyt kuin lintu.

Tulenkipinä oli tyytyväinen asemaansa ja kun heidän isänsä Punamulta kuoli ketun hampaisiin, Tulenkipinä oli jonkin aikaa surullinen mutta pääsi siitä ystäviensä tuella yli. Sisarusten emo kuoli jäädessään suruissaan hirviön alle.

Tulenkipinä eli elämäänsä normaaliin tapaan ja erään mäyrää vastaan käydyn kamppailun jälkeen Tulenkipinä alkoi huomata toivovansa Tulivaahtera –nimiseltä naaraalta muutakin kuin ystävyyttä. Kolli ei kuitenkaan sanonut mitään sillä tahtoi varmistua tunteidensa olevan aitoja.

Sitten tuli se hetki kun Sacran johtamat kulkukissajoukot hyökkäsivät Taivasklaanin leiriin. Tulenkipinä puolusti uskollisesti Häivähdystähteä Harhasielulle, joka oli tuolloin epäileväinen päällikköä kohtaan. Häivähdystähden pudottua Sefin kanssa kolli vartioi pitkään päällikkönsä vierellä ennen kuin lähti Naavaleuan ja Harhasielun kanssa etsimään Sacraa, tuloksetta. Kulkukissat olivat hajaantuneet Sefin kuoleman jälkeen.

Rauhaa ei kestänyt kauaakaan kun Suuri Tuho alkoi. Meteoriitit syöksyivät järvelle ja paetessaan liekkejä kolli viimein tunnusti Tulivaahteralle tunteensa naarasta kohtaan. Hänen ilokseen naaras tunsi samoin mutta he sopivat keskustelevansa asiasta lisää selvittyään kuolemanvaarasta. Päästyään perille Kuulammelle kaksikko jutteli pitkän tovin tulevaisuudestaan, huoli kadonneesta Tulilinnusta kuitenkin piinasi häntä. Tulenkipinä sai kuitenkin huokaista helpotuksesta kun sisar palasi suhteellisen kunnossa Kuulammelle.

 

Muuta

  • Kolli on hyvä kiipeilijä ja myös hyvä taistelija. Tulenkipinä on hyvä neuvottelija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Tulenkipinä | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com