Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TÄHTIYÖNPENTU

kuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Oksapentu ♂ †, Sirppipentu ♂, Täpläpentu ♀ †, Haavepentu ♀
Vanhemmat Harmaavarjo ♂, Pähkinäsydän ♀ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ei tarvitse vielä
Ääni Iina Kuustonen
Soundtrack Jónsi - Where No One Goes

 

Ulkonäkö

Tähtiyönpennun nimestä päätellen voi sanoa, ettei naaraskissa ole mikään yönmusta, tai täplikäs. Hän on yksivärinen Lukuunottamatta naaraan mustia korvia. Tähtiyönpennulla keho on hoikka, mutta lihaksikas. Samalla hyvin notkea. Tähtiyönpennulla on pitkä, mutta hyvin samettinen ja sileä turkki, joka kiiltää auringossa, tai kuunvalossa. Se tekee Tähtiyönpennusta hyvin halutun kollien keskuudessa. Naaraalla on tarkat aistit, varsinkin kuulo. Se kai johtuu siitä, kun naaraalla on kolmiomaiset isommat korvat. Tähtiyönpentu on muuten normaalin naaraskissan kokoinen. Naaraan viikset ovat lyhyet, mutta väriltään ne ovat mustat. Tähtiyönpennulla on myös taivaan siniset silmät joissa on rauhallinen pilke. Naaraalla on vaaleanpunainen nenä, joka on todella pehmeä, ja se haavoittuu todella nopeasti. Ei tietenkään kosketuksesta. Anturatkin ovat vaaleanpunaiset mutta jossakin tassussa voi havaita tummempia ”läiskiä”. Ne ovat vain oikeassa takajalassa. Tähtiyönpentu pitää sitä syntymämerkkinä. Naaraalla on muuten lumenvalkoinen, hyvin kiiltävä turkki. Naaraan kynnet ovat mustat, ja häntä pitkä ja tuuhea.

 

Luonne

Tähtiyönloisteen tapauksessa sievä ulkonäkö saattaa todellakin pettää, jos luulee olettavansa naaraan persoonallisuuden vain sen perusteella. Hän on erityisen poikamainen yksilö; energinen, rääväsuinen ja välillä myös aika itsekäs tietyissä tapauksissa. Hän osaa pitää puoliaan, jos sellaiseen on tarve ja eikä yleensä ole ensimmäisiä, joka on luovuttamassa jonkin asian suhteen. Joskus kumminkin Tähtiyönloiste ei nää asioita nokkaansa pidämmälle tai tajua loukkanneensa jotakuta esimerkiksi sanomisillaan tai teoillaan, vaikka ajatteleekin tarkoittaneensa hyvää olemalla suorasanainen. Mutta jos hän huomaa loukkanneensa jotakuta, hän ei yleensä sano mitään asiasta ääneen, vaikka pahasta hänestä saattaa tuntuakin. Naaras osaa tosin olla hiljaakin, kun siihen on tarve, mutta kyllä enimmäkseen häntä nähdään puhumassa muiden kanssa sosiaalisoitumisen merkeissä kuin kökkimässä yksin nurkassa. Se vasta olisikin outo näky Tähtiyönloisteen tapauksessa.

Vaikka hänestä saattaakin saada ensivaikutelmalta huonon kuvan noiden aiemmin mainittujen piirteiden takia, Tähtiyönloiste osaa olla kuitenkin mukavakin. Häneltä löytyy tuota empatiaa, vaikka sitä ei aluksi uskoikikaan, mutta naaras harvoin tekee sen eteen mitään, että näyttäisi sen muille. Hän tekee asioita enemmän teoin kuin sanoin, jos hänen tulisi lohduttaa jotakin. Tähtiyönloiste ei ole kovinkaan sitoutuvaista sorttia, eikä siksi ole aktiivisesti miettimässä kumppanin hankkimista. Hän ei myöskään pidä pennuista, ajattelen noita rasittavina ja vaan ylimääräisinä suina ruokittavaksi klaanissa. Pentuna hän vielä jollakin tasolla uskoi Tähtiklaaniin, mutta sen jälkeen, mitä Taivasklaanille tapahtui, uskonsa esi-isiinsä heikkeni huomattavasti. Soturilakia on tottelee useinmiten, vaikka ajatteleekin sen olevan epäreilu tietyistä kohdista, joten häntä saatetaan välillä nähdä rikkomassa sitä.

 

Menneisyys

Tähtiyönpentu syntyi Suuren tuhon aikaan Taivasklaanin varapäällikkö Harmaavarjolle ja tuon kumppani Pähkinäsydämelle. Naaraalla on 4 sisarusta: Oksapentu, Sirppipentu, Täpläpentu ja Haavepentu. Naaras on kolmanneksi vanhin.

 

Muuta

  • Tähtiyönpentu on hyvä taistelija.

 

Copyright

Ender

©2019 Tähtiyönpentu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com