Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SIRPPIPENTU

vartalokuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Oksapentu ♂ †, Tähtiyönpentu ♀, Täpläpentu ♀ †, Haavepentu ♀
Vanhemmat Pähkinäsydän ♀ †, Harmaavarjo ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ei tarvitse vielä
Soundtrack Tuomas Holopainen – To Be Rich

 

Ulkonäkö

Sirppipentu on suurikokoinen ja jäntevä kolli. Sen luusto on jämäkkä ja antaa kollille karkeapiirteisen ulkonäön. Sirppipennun turkki on hieman normaalia pidempää ja karheaa, ei kuitenkaan paljon. Muuta turkkia pidempää karvaa on niskassa, rinnassa ja tuuheassa pitkässä hännässä. Sirppipennun turkki on harmaata ja siinä kulkee mustia paksuja juovia melko tiheässä lukuun ottamatta rintaa joka on raidaton. Sirppipennulla on vahvat ja pitkät jalat. Kolli on kokonsa takia melko hidas liikkuja vaikkakin voimakas. Sirppipennun vasemman etutassun varpaat ovat valkoiset samoin kaarevat kynnet. Muissa tassuissa, erityisen pitkät ja terävät, kynnet ovat tumman harmaat kuten kollin turkki. Sirppipennun polkuanturat ovat harmaat, paitsi vasemmassa etukäpälässä jossa ne ovat valkoiset. Sirppipennun kasvojen luusto on hyvin raskastekoinen ja sen kuono on melko suippo. Sirppipennun kuonon ympärys ja kuonon päällystä ovat valkoiset. Viikset ovat pitkät ja harmaat. Kollin kuono on hiilenmusta kuten sen raidoitus. Sirppipennun silmät ovat mantelinmuotoiset ja väriltään tumman kultaiset tai syvän keltaiset. Silmien väri on tummempi reunoilta, kolli on perinyt silmien värin isältään. Sirppipennun korvat ovat terävät ja kohtalaisen leveät. Niiden päällystä on musta ja sisäosa valkoinen. Sirppipennun häntä on erityisen tuuhea ja se on kauttaaltaan raidallinen. Hännänpää on musta.

 

Luonne

Sirppipentu on hyvin ailahtelevainen persoona. Sen mieliala saattaa muuttua nopeasti. Välillä kolli on hyvinkin kärsivällinen ja välillä se taas suuttuu todella herkästi. Sirppipentu tuntee itsensä yksinäiseksi mikä saattaa olla sen omaa syytä sillä se ei ole kovin puhelias ja vetäytyy yksin johonkin. Sirppipentu kaipaakin itselleen kumppania joka välittäisi siitä. Kolli on monesti jopa tahallaan etsimässä vaikeuksia ja venyttää rajoja jopa turhakin pitkälle. Joskus se on jopa käynyt seikkailulla muiden klaanien reviireillä mistä se on saanut aina satikutia. Sirppipentu nauttii reviirillä yksinkuljeskelusta. Kolli on ystävällinen kaikkein lähimmilleen ja pitää sisaruksistaan vaikka saattaakin helposti aloittaa riidan. Kolli onkin hyvin temperamenttinen ja suuttuu helposti. Se ei myöskään ole hyvä selvittämään riitoja puhumalla vaan käy mieluummin kimppuun. Sirppipentu näyttää leppyvän nopeasti mutta kantaa kaunaa pitkään ja saattaa olla hyvin kostonhaluinen. Sirppipentu ei arastele taisteluita eikä jopa tarvittaessa tappaa toista puolustaessaan klaaniaan, välttää kuitenkin tekemästä niin turhaan. Sirppipentu sanoo olevansa hyvin uskollinen klaanilleen mutta sen uskollisuuskäsite on hieman hämärtynyt. Kolli on hyvin seikkailunhaluinen ja se näkyykin usein levottomuutena. Sirppipentu on hyvin suvaitsevainen muita klaaneja ja jopa kotikisuja sekö kulkukissoja kohtaan. Sen mielestä kaikkien on saatava liittyä klaaniin jos tahtoo ja sen mielestä olisi hyödyllisempää jos klaanit yhdistyisivät. Sirppipentu ei kuitenkaan itse haikaile parempaan asemaan eikä ole mitenkään kunnianhimoinen vaan joskus jopa laiska. Sirppipentu ei oikeastaan usko Tähtiklaaniin.

 

Menneisyys

Sirppipentu syntyi Suuren Tuhon alla Pähkinäsydämelle ja Taivasklaanin varapäällikölle Harmaavarjolle. Sirppipentu oli pentueensa toisiksi vanhin. Sirppipennun sisaruksia olivat Kaarnapentu, Tähtiyönpentu, Täpläpentu ja Haavepentu.

 

Muuta

  • On taitava rikkomaan sääntöjä. Ihastunut toisen klaanin kissaan (myöhemmin).
     
  • Sirppipentu on hyvä taistelija voimansa takia mutta häviää nopeudessa pienemmille kissoille.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Sirppipentu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com