Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PISARAKYYNEL

kuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Loistepentu ♂ †, Punapentu ♀ †, Vilupentu ♂ †
Vanhemmat Pisarakukka ♀ †, Mustaviiksi ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Pisarakyynelen keho on siro ja notkea. Turkki on lyhyttä, mutta paksua ja suojaa hyvin kylmältä. Se on väriltään kauniin kullanruskeaa. Tassuissa, kasvoissa ja hännässä on mustia juovia. Ovaalin muotoiset silmät ovat väriltään jäänsiniset. Kuono on polkuanturoiden tapaan hiilenharmaa. Sirppimäiset kynnet ovat pitkät ja terävät. Hampaat taas ovat kynsien vastakohta. Ne eivät ole yhtä pitkät saati sitten terävät. Kuonossa ja lavassa on arpia ja vasen silmä melkein kokonaan sokea.

 

Luonne

Tämä kissa ei pidä siitä jos häntä käsketään. Tykkää kuitenkin käskyttää muita. Helposti suuttuva eikä yleensä voi hallita tunteitaan. Pisarakyynel on aika hiljainen, mutta kertoo aina oman mielipiteensä kaikesta. Tähän oppilaaseen on vaikea tutustua. Ei oikein pidä muista kissoista. Pisarakyynel saa melkeinpä aina syyt niskoilleen kaikesta, vaikkei olisi edes tehnyt mitään. Oppilas kuuntelee kyllä ohjeet, mutta ei välttämättä tee niin kuin pitää. Vihaan liittyy usein myös surua. Pisarakyynel on usein äkkipikainen ja levoton.

 

Menneisyys

Pisarakyynel eli tuolloin Pisarapentu syntyi Varjoklaaniin Pisarakukka nimiselle naaraalle. Pisarapennulla oli kolme sisarusta; Loistepentu, Punapentu ja Vilupentu. Heidän isänsä, Mustaviiksi oli Taivasklaanista. Loistepennulle ja Punapennulle tuli kuitenkin viheryskä ja he menehtyivät. Pisarakukka oli murheenmurtama. Hän vannoi suojelevansa Pisarapentua ja Vilupentua. Eräänä päivänä Mustaviiksi tuli kuitenkin hakemaan omansa. Pisarakukka kieltäytyi antamasta pentujaan hänelle. Mustaviiksi suuttui ja tappoi Pisarakukan. Hän otti Vilupennun ja Pisarapennun mukaansa Taivasklaaniin. Juuri ennen kuin pennuista olisi tullut oppilaita eräs kissa tappoi Vilupennun. Mustaviiksi suojeli Pisarapentua. Ja sai itse surmansa. Pisarapentu nimitettiin oppilaaksi heti seuraavana päivänä. Hän sai nimekseen Pisaratassu. Pisaratassu ei pitänyt isästään, mutta lupasi kuitenkin kostaa hänen puolestaan.

 

Muuta

  • Kovan sydämen alla piilee lempeä ja iloinen oppilas. Jos yrittää kovasti voi saada tämän oppilaan hyvät puolet esille.
     
  • Taitava taistelija. Pisarakyynel osaa loikkia korkealle sekä pitkälle.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Pisarakyynel | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com