Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OKAVIILTO

kuva | kokovartalokuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Taivalpentu ♀ , Lumimyrsky ♀
Vanhemmat Pitkäloikka ♀, Jalavahäntä ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Okaviilto on ensikatseelta keveän oloinen kolli. Hän omistaa jokseenkin atleettisen, hoikan kehon. Pää on pyöreäkulmainen. Hoikat korvat nousevat pään sivuilta ylös, jossa ne liikkuvat jokaisen äänen mukaisesti. Kuono on tukeva ja sisältää vahvat hampaat. Nenä ja anturat ovat tummat. Silmät ovat suuret ja sinivihreät. Viikset ovat pitkät ja valkeat. Hänellä on vahvat jalat, jotka ovat selvästi loikkaamiseen luotu. Hänen tassunsa ovat pienet ja osuvat tarkasti aina maaliinsa. Jalkavoimien ansiosta hän kykenee antamaan aika ikäviä iskuja. Häntä on normaalipituinen ja auttaa pitämään tasapainon tasolla kun tasolla. Kynnet ovat vaaleat ja vahvat, joilla pystyy pitämään kiinni tiukasti. Häntä voisi kuvailla komeaksi, mutta tietenkin se on aina katsojan silmässä. Okaviilto pitää usein suutaan raolla, koska se helpottaa hänen hengitystään.
Turkki laadultaan karheaa ja keksipitkää. Se eristää vettä mainiosti, sekä suojaa rankoilta olosuhteilta. Turkki on pohjaltaan oranssinpunainen. Kasvoissa hänellä on juovia otsallaan ja poskillaan, sekä tummat korvanselät. Hänellä kulkee niskasta hännäntyveen asti tumma raita, josta lähtee tiikerimäisiä juovia. Hännässä on tasaisiesti paksuja raitoja, jotka kulkevat aina hännäntyveen asti. Varpaat ovat tummat ja niistä lähtee nilkkoihin lisää tiikerimäisiä juovia. Hänen kuononsa, korvien sisäpuoli ja rintansa vatsaan asti ovat vaaleampaa savyä. Kuono ja rinnassa on vielä sitäkin vaaleampi laikku, muistuttaen tulen oranssia.

 

Luonne

Okaviillosta on vaikea saada suoraa käsitystä, ellei ole tuntenut tätä jo kauemmin. Hän vaikuttaa sosiaaliselta ja huumorintajuiselta, mutta tämä kaikki on vain kuorta. Hän on taitava näyttelijä eikä kovinkaan moni tiedä, minkälainen hän oikeasti on. Kolli esittää niin montaa persoonaa muille, että menee välillä itsekin sekaisin, mikä niistä on totta. Hän on kaksinaamainen, saattaen luvata uskollisuutensa sinulle, mutta puukottaakin selkään heti seuraavassa tilanteessa. Hän pyrkii aina ajamaan omia tavoitteitaan ja tekee mitä vain tavoittaakseen ne. Hän kerää toisista tietoa omiin tarkoituksiinsa, eikä epäröi kiristää muita, jos tarpeen. Hän yllyttää toisia pikku hiljaa toimimaan toivomaansa suuntaan, neuvomalla ja juoruilla. Hän voi yrittää flirttailla toisille, jotta kykenisi luomaan syvempiä suhteita, tai jos nauttii vain näiden kiusoittelusta. Okaviillon kanssa saattaisi olla melko hankalaa aloittaa romanssia, sillä tuskin monikaan pitäisi siitä, miten hän esittää eri persoonaa kun mitä todella on, eiikä avaudu kovin helposti. Hän on ahkera ja usein tahtoo olla aina mukana kaikessa tapahtumissa, kuten partioissa ja kokoontumisissa. Hän on kova juoruilija, olkoon sitten totta tai täysin päästä keksittyjä. Hän pyrkii kehittämään itselleen ystäviä muista klaanilaisistaan ja harvoissa tilanteissa saattaisi oikeastikin pitää näistä. Hän saattaisi valita ehkä yksi kaksi henkilöä, jotka olisivat hänelle oikeasti tärkeitä. Mutta hän tykkää pitää yllä käsitystä, että hän on kaikkien klaanilaistensa toveri. Hän ei voi sietää muita klaaneja, kulkukissoja, kotikisuja ja muita Taivasklaaniin kuulumattomia. Hän on täysin sataprosenttisesti Taivasklaaninainen ja ylpeä siitä. Hän tukee klaaniaan tiukkoina aikoina, joilloin voi havaita hänen totaalisen uskollisuuden klaaniaan kohtaan. Hän kunnioittaa klaaniaan, mutta ei nostaisi tassuakaan auttamaan ulkopuolisia, jos ei itse hyödy siitä.  Hän usein tarkkailee tilanteet tarkasti läpi ja ajattelee läpi, voisiko käyttää tilannetta hyväkseen. Hän on rohkea, joten ei peräänny minkäänlaisen haasteen edessä. Jos hänet pettää, hän on henkilölle hyvin pitkään katkera ja vihainen. Mutta koska hän harvoin antaa kokonaan luottamustaan toisille, ei tätä useinkaan tapahdu. Hän ei oikeastaan usko Tähtiklaaniin, sillä ei ole saanut todellista vihiä näiden olemassa olosta ja koska nämä eivät tuntuneet koskaan olevan auttamassa heitä kun tarvitsisi.

 

Menneisyys

Okaviilto on täysin, sataprosenttisesti Taivasklaanin kissa. Hänen emonsa oli Pitkäloikka ja isä Jalavahäntä, kumpikin täysin Taivasklaanin kissoja. Hän syntyi kolmen pennun pentueeseen, jossa hänen lisäkseen oli kaksi naarasta. Hän oli kolmikosta villein ja energisin, joten hänestä oli usein päänvaivaa vanhemmilleen. Hän rakasti tutkia leiriä ja sen asukkeja, liittyä toisten seuraan kutsumatta ja yrittää salakuunnella soturien supinoita. Hänet talutettiin takaisin pentutarhaan useammin kun jaksaisi edes uskoa. Usein temmellyksissä oli mukana hänen siskonsa Taivalpentu. Kolmas pentu, Lumipentu, oli ujompi ja pysyi mielummin heidän emonsa vierellä heidän kahden seikkaillessa.

Eräänä aamuna, varhain auringon vasta noustessa, Okapentu ja Taivalpentu heräsivät ennen emoaan ja päättivät lähteä tutkimusmatkalle. He löysivät tien ulos leiristä ja päättivät mennä katselemaan muuta reviiriä. He matkasivat pidemmälle kun oli tarkoitus ja huomatessaan tämän he olivat jo hukassa. He matkasivat aamuhämärässä puiden siimeksessä, kun tipahtivat jyrkkää alamäkeä alas. Kaksikon virkenessä huomasivat he olevansa suoraan ahmanpesän edessä. Taivalpentu oli tipahtanut suoraan pesän eteen, kun Okapentu oli ylempänä puskassa, piilossa ahman katseelta. Ahma kävi heti Taivalpennun kimppuun. Okapentu katseli kauhuissaan kun peto raateli hänen siskoaan, mutta ei kohmettumiseltaan kykenyt tekemään liikettäkään auttaakseen. Viimein hän sai itsensä kerättyä ja pakeni paikalta niin kovaa kun vain kykeni. Taivalpentu kuoli ahman hampaisiin. Okapentu törmäsi aamupartioon juostessaan ja nämä auttoivat järkyttyneen pennun takaisin leiriin, muiden mennessä katsomaan hänen tulosuuntaansa.

Okapentu lopetti puhumisen tämän jälkeen. Hän ei koskaan kertonut kenellekkään, että ei ollut tehnyt elettäkään auttaakseen sisartaan, joka oli hänelle hyvin rakas. Hän puhui ensimmäisen kerran tämän jälkeen vasta ollessaan oppilas. Hän oli paljon viileämpi persoona tällöin, eikä oikein ollut kenenkään kanssa läheinen. Hän aloitti näyttelemään eri tavalla jokaista kohtaan, esittäen ystävällistä ja julmaa ja kieroa ja kaikkea siltä väliltä. Hän varttui mestarinsa Pilviviiksen ohjeistuksella kunnon soturiksi. Vaikka hän ei oikein ystävynytkään kenenkään kanssa näinä aikoina, oli hän uskollinen Taivasklaanille. Hän ei oikestaan jutellut pikkusisarensa Lumimyrskyn kanssa. Tämä muistutti häntä liikaa Taivalpennusta, joka oli aina ollut hänelle se läheisempi, parempi sisko.

Okaviilto ymmärsi vasta soturina, miten tärkeää oli että omisti jonkinlaisia tovereita klaanissaan. Nämä tukisivat häntä ja suojaisivat häntä kesken taistelun. Hän tarvitsi joitakuita, joiden kanssa viettää aikaa, vaikka kukaan heistä ei löytänyt tietään aivan Okaviillon sydämmeen asti. Taistelussa kulkukissoja vastaan hän taisteli klaaninsa rinnalla urheasti, vaikka he monia menettivätkin.

Suuren Tuhon iskiessä Okaviilto tunsi kauheaa paniikkia. Hän oli ollut metsästämässä tämän tapahtuessa. Palava kivi oli tipahtanut taivaalta aivan hänen lähelleen ja paineaalto oli lennättänyt hänet alas mäkeä. Hän oli tipahtanut suoraan pieneen kanjonii, joka oli täyttynyt savusta. Hän hengitti savua liikaa sisäänsä kiivetessään ulos sieltä ja tuupertui. Savu vaurioitti vakavasti hänen keuhkojaan ja aiheutti pysyviä vahinkoja. Hänet kuitenkin pelasti pikkusisarensa Lumimyrsky, joka oli tullut etsimään häntä kaiken tuhon keskellä. Sisar auttoi hänet pystyyn ja yhessä he pakenivat Kuulammelle, minne jokainen oli paennut. Okaviillon välit hänen sisarensa kanssa lämpenivät huomattavasti tämän kokemuksen jälkeen.
Kaikkien yllätykseksi ja kauhuksi heidän päällikkönsä Häivähdystähti jätti heidät. Sen sijaan Harhasielu asettui johtoon ja auttoi koko klaania eteenpäin. Muut klaanit jättivät heidät aivan yllättäen, lähtien etsimään uutta reviiriä. He eivät huolehtineet ollenkaan Taivasklaanin kohtalosta, vaan lähtivät pelastaakseen oman nahkansa. Okaviilto vihaa heitä tästä syystä aivan sietämättömästi. Harhasielu johdatti heidät takaisin reviirilleen ja ryhtyi päälliköksi. Mutta he eivät saaneet rauhaa, kun kulkukissat hyökkäsivät jälleen. He selvisivät taistelusta, mutta heidän päällikkönsä Harhatähti oli kadonnut kuulumattomiin.

 

Muuta

 • Okaviillolla on huonot keuhkot. Hän hengitti liikaa savua Suuren Tuhon aikaan ja sai pysyvästi äänihuuli salpauksen ja astman. Tämän takia hän ei kykene juoksemaan kovinkaan paljoa. Hänen hengityksensä pihisee silloin tällöin ja katkeilee.
   
 • Pitkäloikan ja Jalavahännän pentu, Taivalpennun pikkuveli ja Lumimyrskyn isoveli.
   
 • Hänellä on hieman heikko hajuaisti, mutta tarkka kuulo
   
 • Okaviilto on Panseksuaalinen, eli tuntee enemmän vetoa henkilön persoonaan kuin sukupuoleen
   
 • Erinomainen tasapainottelija ja loikkaja. Taitava taistelija.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Okaviilto | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com