Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

LOIMUTULI

vartalokuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Villiloikka ♂, Unentassu ♀, Pikkutuuli ♂ †
Vanhemmat Lehtipuro ♀, Liekkihämärä ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Nightwish – Bless the Child

 

Ulkonäkö

Loimutuli on hieman normaalia korkeampi kissa. Kollin turkki on pitkää ja pörröistä, se aaltoilee tuulessa lieskojen tavoin. Turkki on paksua ja suojaa hyvin kylmältä. Turkki on pitempää eturuumiissa mikä antaa kollin kehosta hieman eriparisen vaikutelman, sillä hieman lyhempikarvainen takaruumis näyttää sirommalta kuin kollin muu keho. Kolli on solakka ja jäntevä, ei ehkä kovin lihaksikas. Loimutulen jalat ovat normaalia pidemmät ja vahvat. Tämä ominaisuus tekee kollista erinomaisen kiipeilijän. Kollin pää on kohtalaisen leveä, samoin teräväkärkiset korvat. Loimutulen kuono on raudanharmaa ja kuononpäältä lähtee musta alue, joka peittää päälaen ’huppuna’, samoin korvien päällystät. Musta alue jatkuu selän yli ja jättää myös erittäin pörröisen ja pitkän hännän mustaksi. Myös kollin rintakehä ja vatsanalus ovat mustat, lukuun ottamatta valkoista ohutta laikkua rinnassa, joka lähtee leuan alta. Loimutulen kyljet, jalat ja pää ovat keskiharmaat ja niissä kulkee mustia ohuita raitoja, jotka lähtevät selän mustasta ’satulasta’. Kolli omaa vahvat ja keskisuuret tassut. Etutassut ovat valkoiset ja takatassut mustat. Puolet kollin sirppimäisesti kaartuvista kynsistä ovat mustia ja puolet valkoisia. Loimutulen polkuanturat ovat kovaksi karaistuneet ja raudanharmaat. Kollin pitkät viikset ovat kermanväriset ja alaspäin kaartuvat. Loimutulen silmät ovat suuret, ovaalinmuotoiset, sumeat ja väriltään myrskynsiniset. Loimutulen korvat ovat leveät ja teräväkärkiset.

 

Luonne

Loimutuli on rauhallinen ja empaattinen kolli. Se hoitaa asiat mieluummin puhumalla kuin taistelemalla. Loimutuli pelkää eniten läheisiensä menettämistä. Kolli on monesti hiljainen ja ajatuksissaan. Se on hyvin ystävällinen ja huomioiva muita kohtaan ja viihtyy usein seurassa. Kaipaa kuitenkin välillä omaa rauhaa. Ei suutu helposti. Haluaa puhua riidat halki, ei pidä yleensä kovin äkkipikaisista persoonista. Loimutuli on haaveilijaluonne, hän kuljeskelee mielellään reviirillä yksikseen tai seurassa ja nauttii kaikista vuodenajoista. Kolli on hyvin huomaava myös naaraille, mistä nämä usein pitävät. Huomaavaisuus tulee kollilta luonnostaan eikä hän sorru liiallisuuksiin. Loimutuli ei tarkoituksellisesti haikaile naaraiden perään. Loimutuli ei pidä hirveästi taisteluista eikä ole noissa kovinkaan hyvä. Kolli inhoaa tassujensa likaamista turhaan vereen eikä koskaan tapa jos se ei ole aivan välttämätöntä. Loimutuli on kärsivällinen ja se on hyödyksi mm metsästäessä. Loimutuli puhuu aina hiljaa ja rauhallisesti, ja se korottaa harvoin ääntään. Kollilla on erityisen läheinen suhde Tähtiklaaniin, ei samassa mielessä kuin parantajilla mutta uskoo soturiesi-isiin vahvasti. On uskollinen klaanilleen mutta kiertää tarvittaessa sääntöjä, jos katsoo sen oikeaksi. Kuuntelee aina sydäntään. Loimutuli on usein ikäistään älykkäämpi ja pohtiessaan sen kasvot painuvat ryppyyn. Loimutuli on hyvin lämmin kissa.

 

Menneisyys

Kolli syntyi esikoisena Liekkihämärän ja Lehtipuron pentueeseen hiirenkorvan aikaan. Tuon sisaruksia olivat Villipentu, Unenpentu ja Pikkupentu. Loimupentu oli aina hiljainen ja kuuliainen ja yritti kovasti miellyttää vanhempiaan. Hän kuitenkin piti kovasti Pisaratassu-nimisen oppilaan seurasta, mistä kollin emo, Lehtipuro, ei ollut kovinkaan iloinen. Loimupentu ei voinut ymmärtää, miksei emo tahtonut tuon olevan Pisartassun seurassa. Kolli häpesi emoaan tämän riidellessä pahasti oppilaan kanssa. Jopa Häivähdystähti joutui puuttumaan asiaan. Loimupentu etääntyi hivenen emostaan sen jälkeen, hän rakastaa edelleen tätä yhtä paljon, muttei enää ole tälle niin avoin. Loimupentu joutui kahakkaan mäyrän kanssa juostessaan isänsä Liekkihämärän avuksi. Pisaratassu pelasti hänet yhdessä Tulenkipinän, Tulilinnun, Tulivaahteran ja Jääkiteen kanssa. Kolli ei kuitenkaan saanut mitään vammoja, mitä nyt menetti tajuntansa. Pian sen jälkeen kulkukissat hyökkäsivät Taivasklaanin leiriin. Loimupentu antoi muiden sisartensa olla emonsa kanssa ja meni itse nukkumaan tyhjään oppilaspesään Pisaratassun kanssa. Lehtipuro oli tästä vähän vihainen myöhemmin, mutta Loimupentu ei jaksanut välittää.

Klaanien reviirit tuhoutuivat hyvin pian sen jälkeen pahoin meteoriittien syöksyessä maahan. Paljon reviirejä paloi. Loimupentu oli näreissään kun ei itse saanut juosta turvaan vaan häntä kannettiin kuin pentua, vaikka hön oli jo lähes kuuden kuun ikäinen. Loimupentu pääsi kuitenkin turvaan yhdessä sisartensa kanssa. Hän sai mestarikseen Tulenkipinän.

 

Muuta

  • Pentueensa vanhin.
     
  • Tulivaahtera on kollin täti.
     
  • Ihastunut Pisarakyyneleeseen.
     
  • Loimutuli on älykäs ja hyvä metsästämään. Kolli on ketterä ja erityisen taitava puissa kiipeilijä. Maan päällä ja erityisesti taistelutilanteissa kolli on jopa hieman kömpelö. Suhteellisen nopea juoksija.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Loimutuli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com