Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HORROSPENTU

kuva

Ikä 5 kuukautta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset 6 kadonnutta veljeä
Vanhemmat Tuuliheinä ♀ †, Harhatähti ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ei tarvitse vielä
Soundtrack Opeth - Death Whispered a Lullaby

 

Ulkonäkö

Horroskehrääjä on isänsä ja vanhemman veljensä tapaan rakenteeltaan solakka ja jäntevä, enemmän kulmikas kuin pyöreä. Kolli ei ole kuitenkaan yhtä isokokoinen kuin vanhempi veljensä, muttei merkittävän pienikään, kokoeroa tuskin huomaa elleivät he ole vierekkäin. Horroskehrääjä on notkeudestaan huolimatta hyvin luiseva ja saattaa näyttää emonsa tavoin jopa hauraalta. Hauras kolli ei kuitenkaan missään nimessä ole, vaikkei ole kovin lihaksikaskaan. Rakenteensa takia kolli on kuitenkin hyvin kevyt, mikä sopii puissa kiipeilyyn ja puusta puuhun loikkimiseen mainiosti. Horroskehrääjän turkki on mustaa, mutta sitä vaalentaa emolta peritty vaaleampi sävy, eikä väri sen tähden ole yhtä musta kuin heidän isällään. Kirkkaassa valossa turkissa erottuu emolta perittyjä haaleita raitoja, jotka ovat yhtä mustia kuin Harhatähden turkki. Horroskehrääjän käpälät ovat erityisen pitkät ja solakat. Niiden avulla kolli kykenee loikkaamaan pitkälle ja on myös ketterä liikkeissään. Kollin häntä on pitkä, lyhytkarvainen ja musta. Kollin käpälät ovat melko kapeat kollille ja hänen kyntensä ovat mustat ja terävät. Syntymävian takia oikeasta etutassusta puuttuu yksi kynsi. Horroskehrääjän pää on kiilamainen ja poskiluut hyvin selvästi korostuneet ja terävät, joskin turkki peittää niitä osin alleen, eikä ominaisuutta huomaa kuin aivan läheltä. Horroskehrääjän korvat ovat hieman normaalia pidemmät ja taipuisat. Sen tähden kolli kuulee hyvin. Kollin korvien kärjissä kasvaa pienet tupsut karvaa. Horroskehrääjä muistuttaa hyvin paljon veljeään, ja heidät on sen tähden helppo sekoittaa toisiinsa, varsinkin jos heidät näkee erikseen. Horroskehrääjällä on kuitenkin yksi merkittävä ero veljeensä: hänen vasemman silmänsä alla on kolme pientä pallon muotoista länttiä, joiden karva on kollin emon, Tuuliheinän, turkin tapaan kermaisen vaaleaa, lähes valkoista. Sivulta kolli on kuitenkin helppo sekoittaa veljeensä. Horroskehrääjän kuono, samoin kuin koviksi karaistuneet ja äänettömät polkuanturat, ovat mustat. Kollin viikset ovat pitkät, mustat, ja kaartuvat kärjistä alaspäin. Horroskehrääjän silmät ovat hyvin hailakan keltaiset, ja kolli pitää silmiään lähes aina hieman sirrillään, mikä luo kollin ilmeeseen hieman ylenkatseellisen ja kyllästyneen vaikutelman. Samaa aiheuttaa hänen tapansa kulkea pää hieman ylpeästi pystyssä, tapa on melko sama kuin hänen emollaan. Kollin silmistä harvemmin pystyy päättelemään hänen ajatuksiaan.

 

Luonne

Horroskehrääjä on loppujen lopuksi melko hiljainen kolli. Hän tarkkailee paljon ympäristöään ja tekee siitä havaintoja. Monelle tuleekin yllätyksenä kuinka puhelias kolli todellisuudessa on, kunhan hänellä on jotain sanottavaa. Horroskehrääjä ei suinkaan ole rupattelija tyyppiä ja hänen puheliaisuutensa koskeekin erinäisiä ympäristöstä, tai muista, tekemiään havaintoja, jotka hän jakaa muille joko tehdäkseen muihin vaikutuksen tai vähentääkseen omaa tylsistymistään. Kolli tylsistyykin erittäin helposti ja vaatisi itselleen koko ajan tekemistä. Hassua kyllä hän omaa samalla hyvinkin kärsivällisen puolen, ja mikäli hän tahtoo jotakin, hän on valmis odottamaan kauan sen saavuttamista. Horroskehrääjä on älykäs kolli ja häntä on vaikea huijata. Kolli on oppinut tarkkailemaan muita ja havaitseekin noiden kehonkielestä ja käytöksestä asioita, joista vetää välillä hyvinkin taitavia päätelmiä. Salaisuuksien selvittämisessä Horroskehrääjä onkin muiden mielestä joskus vähän liiankin taitava. Kolli on hyvin suorapuheinen, eikä yleensä liiemmin mieti sanojaan. Sen tähden monet saattavat pitää häntä tökerönä, eivätkä välttämättä viihdy hänen seurassaan. Horroskehrääjä ei osaa ystävystyä helposti, mutta on hyvin otettu jos joku viihtyy hänen seurassaan, vaikkei hän sitä ääneen paljastaisikaan. Horroskehrääjä välittää hyvin harvoista todella, mutta on valmis menemään kuinka pitkälle tahansa heidän puolestaan, keinoja kaihtamatta. Horroskehrääjä ei ole kaikista empaattisin kolli, eikä yleensä juurikaan ajattele mitä muille aiheutuu omista sanoistaan. Kolli pärjäisi luultavasti erakkonakin, muttei ole ajatellut klaaninsa jättämistä. Horroskehrääjä ei puhu omista peloistaan eikä yleensä näytä niitä. Useimmiten kolli saattaa olla jopa uhkarohkea. Hän on myös ovela ja melkoisen taitava valehtelemaan, niin tahtoessaan. Harvoin kolli kuitenkaan katsoo valehtelua tarpeelliseksi. Horroskehrääjä suuttuu hyvin harvoin todella, suuttuessaan hän kuitenkin saattaa olla hyvinkin kostonhiemoinen ja mennä toisinaan äärimmäisyyksiin ja kantaa kaunaa sisällään pitkään. Suuttuessaan kunnolla hän ei aina osaa hillitä itseään. Horroskehrääjä omaa hieman ristiriitaisen suhteen sisaruksiinsa. Tavallaan hän käyttäytyy lähes viileästi noita kohtaan, ja yleensä tahtoo kilpailla noita vastaan, samalla kuitenkin sisällään Horroskehrääjä välittää heistä hyvin paljon. Kolli ei ole varma uskooko Tähtiklaaniin vai ei.

 

Menneisyys

Horrospentu syntyi hiirenkorvan aikaan sisarustensa kanssa Taivasklaanin tuoreelle päällikölle Harhatähdelle ja tämän kumppanille Tuuliheinälle.

Kun pennut olivat vain muutaman kuun ikäisiä, kulkukissa Sacra joukkoineen kävi Pohjoisen Kanjonin Imperiumin joukkojen johdolla Taivasklaanin kimppuun, aikeinaan tappaa heidät kaikki. Tuntemattomat kulkukissat, Heavy Rain -nimisen naaraskissan johdolla kuitenkin liittyivät taisteluun ja pakottivat Taivasklaanin hajaantumaan, ennen kuin Sacra joukkoineen sai tehtävää päätökseen. Tuuliheinä pentuineen oli oppilaiden avustuksella paennut kohti ukkospolkua.

 

Muuta

  • Horroskehrääjä on älykäs ja äärimmäisen taitava päättelemään asioita. Hän havainnoi lakkaamatta ympäristöään ja muita kissoja, tekemiensä havaintojen pohjalta hän pystyy päättelemään joskus pelottavankin paljon asioita. Kolli on myös erityisen ketterä liikkeissään.

 

Copyright

Butterfly

©2019 Horrospentu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com