Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HARHATÄHTI

kuva

Ikä 4½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Varjoloimu ♂ †, Revontulirouta ♀ †
Vanhemmat Valoviilto ♀ †, Nokilintu ♂ †
Kumppani Tuuliheinä ♀ †
Pennut Horrospentu ♂, kuusi nimetöntä kollipentua
Oppilas Ei ole
Henget 5 / 9
Ääni Peter Hollens

Soundtrack Tulossa

 

Ulkonäkö

Taivasklaanin päällikkö on rakenteeltaan hoikka, virtaviivainen, tyylikäskin, mutta ennen kaikkea kuin hyppäämiseen tarkoitettu. Harhatähti

Kun Harhatähden sanotaan olevan musta on kyseessä pahimman luokan vähättely. Sen turkki on mustempi kuin syvinkään yön pimeys, eikä edes aluskarvasta kuulla auringossa läpi haalistunutta lähes ruskehtavaa sävyä. Turkki on ihonmyötäistä, kaksikerroksista ja lehtikadon viimoja kestävää, mutta viherlehden aikaan se ei paljoa ohene ja täten Harhatähti kärsii usein kuumimpina päivinä auringon alla.

arpia silmiä jeejee

 

Luonne

Tulossa

 

Menneisyys

Pentuajat

Oppilasajat

Soturiajat

Häivähdystähden tekoset saivat Harhasielun kyseenalaistamaan päällikön motiiveja. Taivasklaanin päällikkö oli kulkukissan poika; eikä edes ihan minkä tahansa kulkukissan, vaan Sacran. Sacra oli puolestaan uhka klaaneille, ja joka päivä Harhasielu odotti kulkukissojen hyökkäävän Taivasklaanin kimppuun, koska Sacra tahtoi niin pahasti poikansa päiviltä. Harhasielua täten alettiin pitää jopa uskottomana klaanilleen, kun se ei suostunut enää kunnioittamaan päällikköään kuten ennen vanhaan ennen järvelle saapumista. Sen olo oli orpo

 

Muuta

 • Harhatähti oli Villitähden mestari. Nyt oppilas on noussut haastamaan Harhatähden päällikön paikasta, kun mustaturkkinen katosi kulkukissojen hyökkäyksen jälkeen ja Taivasklaani hajosi.
   
 • Harhatähden vuoksi Villitähti ei saanut kuin neljä henkeä yhdeksän sijaan. Tämä ei ole Taivasklaanin historiassa suinkaan ensimmäinen kerta, sillä Harhatähti itse aikoinaan sai vain seitsemän henkeä, kun Häivähdystähti, Victor, piti omistaan kaksi lähtiessään klaanista.
   
 • Harhatähdellä on seitsemän kollipentua edesmenneen Tuuliheinän kanssa. Noista ainoastaan yhden, Horroskehrääjän, olinpaikka on tiedossa. Harhatähdellä ei niinkään ole sidettä pentuunsa.
   
 • Harhatähden soturinimi oli Harhasielu. Se oli myös Häivähdystähden varapäällikkö, mutta entisen kulkukissan pettäessä klaaninsa Harhasielusta tuli päällikkö. Se ei ehtinyt olla varapäällikön asemassaan kovinkaan pitkään ja paineet olivat sillä hetkellä suuret.
   
 • Harhatähti sai kahdeksan henkeään veljeltään Varjoloimulta, emoltaan Valoviillolta, Varjoklaanin puolisisareltaan Katajanmarjalta, Taivasklaanin ensimmäiseltä päälliköltä Juovatähdeltä ja tuon varapäälliköltä Graniittikynneltä, Häivähdystähden isoäidiltä Ophiralta, Taivasklaanin enimmäiseltä parantajalta Rikkihöyryltä sekä vielä kokonaan Tähtiklaaniin siirtymättömältä Häivähdystähdeltä, Victorilta.

 

Copyright

Luke

©2019 Harhatähti | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com