Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HAAVEPENTU

kuva

Ikä 6 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Tähtiyönpentu ♀, Oksapentu ♂ †, Sirppipentu ♂, Täpläpentu ♀ †
Vanhemmat Harmaavarjo ♂, Pähkinäsydän ♀ †

Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Mestari Ei tarvitse vielä

Soundtrack Boom - How Do You Do

 

Ulkonäkö

Haavepennun turkki on puolipitkää ja aika pehmeää. Joistain kohtaa turkki on karheampaa, esim. niskassa, tassuissa ja päälaella. Naaraan turkki on pohjaväriltään tummanharmaa. Siinä on kuitenkin valkoisia, vaaleanharmaita ja ruskeita läiskiä. Valkoisia läiskiä on pennun hännän molemmin puolin. Vaaleanharmaita ja ruskeita läiskiä taas on Haavepennun selässä. Tuon turkki on pidempää hännässä, vatsassa ja niskassa. Haavepennun rinnassa on valkoinen, murtuneen sydämen muotoinen läiskä. Naaraan silmät ovat mantelin muotoiset ja väriltään kauniin kullankeltaiset. Pennun silmistä kuvastuu kaikki tuon tunteet. Haavepennulla on lyhyet, mutta terävät valkoiset kynnet. Hänellä on oikeassa etutassussaan puolipitkä "sukka". Naaraalla on pitkät, valkoiset hampaat, jotka ovat terävät. Pennun korvat ovat hieman kolmiomaiset, mutta juuresta pyöreähköt. Haavepennun häntä on pitkä ja pörröinen. Sen pää on musta. Naaraalla on kasvoissaan vaaleanharmaita juovia. Osa juovista alkaa pennun silmien alta ja kauempaa voi näyttää siltä kuin tuo itkisi. Myös tuon kasvojen molemmin puolin on juovia. Osa niistä on tummempia kuin toiset. Naaraan polkuanturat ovat pehmeät ja alkavat helposti vuotamaan verta. Me ovat väriltään harmaat, mutta vasemman takajalan polkuanturassa on vähän mustaa. Haavepennulla on pitkät viikset, jotka taipuvat päistä alas. Ne ovat väriltään valkoiset, mutta tummenevat päihin päin mennessä.

 

Luonne

Haavepentu on luonteeltaan hiljainen, muttei kuitenkaan ole ujo. Hän ei vain halua puhua. Naaras ei pidä määräilystä ja on usein omissa ajatuksissaan. Siitä hän on saanut nimensäkkin. Haavepentu pitää jännityksestä ja seikkailuista eikä haluaisi jäädä mistään paitsi. Tuo suuttuu nopeasti ja silloin pitää mykkäkoulua kaikille tuntemilleen kissoille. Suuttuessaan naaras tekee kaikkea kiellettyä tai tiuskii muille. Haavepentu uskoo Tähtiklaaniin, muttei yritäkkään noudattaa soturilakia. Pentu on temperamenttinen persoona. Tuo haluaa aina tutustua vieraisiin. Haavepennun silmistä näkee kaikki tuon tunteet. Paitsi silloin, kun hän on omissa ajatuksissaan. Silloin naaras tuijottaa ilmeettömänä eteenpäin mitään näkemättä.

 

Menneisyys

Syntyi Harmaavarjolle ja edesmenneelle Pähkinäsydämelle Suuren Tuhon aikana.

 

Muuta

  • Haavepennulla on neljä sisarusta.
     
  • Haavepentu on hyvä kiipeilemään ja loikkimaan korkealle. Tuo osaa myös juosta nopeasti. Metsästäminen ei onnistu tuolta lainkaan, koska on usein ajatuksissaan ja unohtaa metsästämisen kokonaan.

 

Copyright

Muffari

©2019 Haavepentu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com