Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AAMUKASTE

kuva

Ikä 2 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Tihkupyry ♂
Vanhemmat Laventelituuli ♀, Luumuturkki ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole | Ääni

 

Ulkonäkö

Aamukaste on keskikokoinen, silkkiturkkinen kolli. Hän on hoikka ja sulavalinjainen, ehkä jopa liiankin kolliksi. Hänen korvansa ovat pyöreäpäiset ja isohkot. Kasvot ovat pyörätkulmaiset ja komeat. Häneltä löytyy sulavaa lihasta turkkinsa alta, saaden jokseenkin atleettisen näköisen kehon. Hänellä on vahvat takajalat, joilla ponnistaa pitkälle. Hänen turkkinsa on silkkistä ja pitää kylmän ilman hyvin ulkona. Nenä ja anturat ovat harmaat, niiden ollessa kovat ja karaistuneet, kuten kaikilla täysverisillä Taivasklaanilaisilla. Viikset ovat valkeat ja pitkät, ja niitä on runsaasti. Hampaat ovat terävät ja valkeat. Kynnet taas  pitkät ja vaaleat.

Turkki on väriltään puhtaan valkoista, jossa ei ole merkkiäkään toisesta väristä. Toisin onkin sitten kollin silmien laita. Hänen vasen silmänsä on sininen, kuin kirkas taivas keskellä kesäpäivää. Oikea silmä taas on kultaisen keltainen, jossa on pieniä meripihkan värisiä hippuja.

 

Luonne

Aamukaste on jokseenkin omapäinen ja rento kolli. Hän on usein letkeä ja hyväntuulinen, nauttien toisten seurasta. Hän on hyvinkin sosiaalinen sille päälle sattuessa, mutta useimmiten onkin aina veljensä seurassa, eli ei häntä nyt kovin paljon yksin näekään, ellei sitten partioon joutuisi. Ei tosin olisi ensimmäinen kerta, kun hän ja veljensä Tihkupyry ovat päättäneet vaihtaa paikkaa partioon lähdön aikana, ilman että kukaan olisi huomannut mitään. Aamukaste mielellään notkuisi vain auringoipaisteessa, tekemättä yhtään, mutta silloin valitettavasti jäisi vain kaikesta paitsi. Hän nauttii kun saa kuitenkin työntää kuononsa toisten asioihin ja mielellään välittää kaiken kuulemansa tärkeimeimmälle henkilölleen, eli veljelleen Tihkupyrylle.

Hän on kuin kyljestä kiinnitetty kaksosveljeensä, jonka kanssa tulee mainiosti toimeen ja on melko lailla erottamaton. Kaksoset eivät ainoastaan näytä toisiltaan, vaan myös ovat hyvin samankaltaisia luoneeltaan. Aamukaste on hyvinkin tottunut veljensä melko pistäviin kommentteihin ja ampuu hyvinkin todennäköisesti samalla mitalla takaisin. Tästäkin syystä Aamukaste on oppinut melko kärsivällisesksi, sillä piti muistaa pitää päänsä jäädessään kiinni sanaharkkaan jonkun kanssa. Hän ei oikeastaan todella riitele veljensä kanssa, vaikka se saattaisikin sivustakatsojalle siltä näyttää. Hänellä on tosin aina toinen korva avoinne veljensä asioille, olivat ne sitten valituksia tai muita kiinnostavia aiheita, kuten vaikka murheita. Hän on aina valmis tukemaan veljeään täysin rinnoin, vaikka ei välttämättä olisikaan samaa mieltä toisen kanssa asioista. Jos joku uskaltaisikin kohottaa kynttä hänen veljeään vastaan, ei Aamukaste epäilisi koskaan puolustaa tätä hengellään.

Aamukaste on rohkea, eikä kavahda ajatusta pienestä seikkailusta. Se, että onko hän kovinkaan vakava, on täysin sitten mielialasta riippuva. Hän saattaisi ihan mielellään sanoa jopa klaaninpäällikölle sanottavansa ihan millä äänensävyllä tahansa, vaikka tätä saattaisikin kunnioittaa.

Hän saattaa välillä leikkiä hengellään joskus jopa liiaksikin, sillä jos joku sattuisi pitämään hampaitaan hänen kurkullaan, tulisi toden näköisesti kollin suusta vain huumorilla letkautettu huomautus. Hän saattaa heittää huumoria ja sarkasmia kuin kotikieltään, mutta osaa ottaa silloin tällöin asiat vakavastikin. Hänellä ei ole ongelmia antaa mielipidettään asioista julki. Hän ei välitä klaniinsa ulkopuolisita kissoista, eikä varsinkaan toisista klaaneista näiden teon jälkeen. Hänen puolestaa kaikki klaaninsa ulkopuoliset saavat luvan pysyä kaukana heidän reviiriltään. Hän ei oikeastaan usko Tähtiklaaniin, sillä ei ole itse kokenut tämän auttavan heitä mitenkään. Sen sijaan hän on rautaisen uskollinen klaanilleen ja sen kissoille, epäilemättä koskaan uhrata itseään heidän puolestaan. Hän on melko tasavertainen taidoissaan metsästämisessä ja taistelemisessa. Hän nauttii suuresti metsästämisestä, varsinkin jos saa kiivetä puihin ja loikata suoraan mehevän oravan tai linnun niskaan. Mutta hän ei ole koskaan ollut myöskään pelokas paljastamaan hampaitaan toisia vastaan.

Hän on itsevarma, kunhan kyse ei ole romantiikasta. Jos hän ihastuu tai saatikka rakastuu johonkuhun, ei hän saa sanaakaan suustaan sammaltamatta, punastellen päästä varpaisiin. Häntä voisi kuvitella jopa vanhanaikaseksi romantiikassa. Hän yrittää kovin kehuskella ja lähentyä varovaisesti ihastuksensa kanssa, yrittämättä nolata itseään. Hänellä ei ole niinkään väliä, mitä sukupuolta tai persoonatyyppiä kumppaninsa on. Hänet voisi löytää helposti kyselemässä avustusta romantiikkaan veljeltään, joka taas on paljon kokeneempi asian suhteen. Aamukasteelta löytyy kuitenkin myös ripaus ylpeäyttä, joka saattaa olla hänelle kompastuskivi. Häntä ei voisi muuten pätkääkään kiinnostaa mitä muut hänestä ajattelevat, kunhan kyse ei ole romantiikasta. Jos joku, ketä kohtaan hänellä on tunteita alkaa pilailemaan hänen kustannuksellaan, ottaa Aamukaste sen hyvin vahvasti itseensä. Jos tuntee olonsa epävarmaksi tai ahdistuneeksi, joka ei kovin helposti käykään, liimautuu Aamukaste silloin lähelle veljeään, johon tukeutuu ja tietää että toinen ei mollaisi häntä siitä.

Aamukaste ei suutu helposti, vaikka pienoinen ärtymys ei välttämättä olekaan vieras ilme kollin kasvoilla. Yksi joka saa ilmeen nousemaan kollin kasvoille satavarmati, on tämän emo. Kärttyinen kuin vanha mäyrä, Aamukaste sanoisi eikä häntä voisi vähääkään kiinnostaa emonsa määräilyt tai huomautukset. Helposti käy, että hän alkaa heittää samaan tahtiin takaisin pilkkaa emolleen, jos jaksaa vaivautua.

 

Menneisyys

Aamukaste syntyi veljensä Tikhupyryn kanssa kesken matkan Järvireviilille vanhoilta reviireltä. Heidän emonsa Laventelituuli on Taivasklaanin soturi, kuten myös heidän isänsä Luumuturkki. Valitettavasti, Aamukaste ei oikeastaan muista isäänsä, sillä Luumuturkki kuoli matkan aikana onnettomuuteen. Hän oli ollut metsästämässä juuri synnyttäneelle kumppanilleen saalista, kun kaksijalka ajoi hänen ylitseen hirviö mönkijällään.

He kasvoivat ja tulivat oppilaiksi uusilla reviireillä Järvireviirillä. Aamupentu, oppilaaksi muutettu Aamutassu sai mestarikseen naaraan nimeltä Hopeaviiksi. Mestarilla olikin käpälät täynnä hänen kanssaan, lukuisten kysymykset ja omapäiset seikkailut mukaan lukien. Aamutassu ei välttämättä ollut helpoin oppilas, mutta hän imi kaiken mestarinsa opettaman sisäänsä. Hän ylläpiti koko ajan vahvaa suhdetta veljeensä Tihkutassuun, joka oli saanut oman mestarinsa. Hän valmistui soturiksi samaan aikaan veljensä kanssa ja sai soturinimensä Aamukaste.

Kulkukissojen hyökätessä Taivasklaanin kimppuun, oli Aamukaste käyttänyt kaikkia taitojaan suojatakseen klaaniaan, sekä veljeään. Hän oli parhaansa mukaan puolustanut reviiriään ja yhdessä he onnistuivat ajamaan kulkukissat tiehensä.
Valitettavasti, Aamukasteen oppilasaikojen mestari Hopeaviiksi menetti henkensä suuren tuhon aikaan. Naaras oli jäänyt jumiin paetessaan tulta karkuun. Aamukaste oli paennut täyttä päätä klaaninsa reviiriltä suoraan kuulammelle veljensä kanssa. He olivat onneksi selvinneet vähin vahingoin. Valitettavasti heidän päällikkönsä Häivähdystähti petti heidät kaikki ja katosi omille teilleen. Heidän johtoonsa asettui Harhasielu, joka kokosi klaanin jälleen ja olisi varmasti tuonut heidät takaisin Taivasklaanin reviirille sen ollessa turvallista, mutta ei valitettavasti koskaan saanut tilaisuutta. Harhasielu menetti henkensä kulkukissojen hyökätessä uudelleen heidän kimppuunsa Sacran ja Heavy Rainin ansiosta. Koko klaani hajaantui paniikissaan ympäri luontoa.
Aamukaste oli sen verran onnekas, että löysi veljensä hyvin nopeasti erkanemisen jälkeen. Iloisen jälleen näkemisen jälkeen he jatkoivat muiden klaanilaisensa etsimistä ja sattuivat jopa löytämään emonsa Laventelituulen. Yhdessä he kaikki palasivat Taivaklaanin reviirille, jonne he asettuivat muiden klaanilaistensa kanssa.

 

Muuta

  • Kaksoset eivät oikeastaan tiedä, kumpi heistä on vanhempi toista. Heistä he ovat syntyneet tismalleen samaan aikaan, joten moisille titteleille ei ole virkaa. Ei sillä, etteivätkö ne lentisi ilkikurisesti puolelta toiselle.
     
  • Hän on mainio metsästäjä, eikä ole yhtään hullumpi taistelijakaan.

 

Copyright

Srhwonea

©2019 Aamukaste | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com