Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pimeä metsä on paikka, jota kirjoissa myös Synkäksi metsäksi kutsutaan. Tottumuksesta nimeä ei kuitenkaan vaihdeta enää vuosien jälkeen. Pimeään metsään päätyvät kaikki vasten Tähtiklaanin lakeja eläneet kissat, jotka ovat olleet elämässään pahoja ja aiheuttaneet muille tuskaa. Kuolleita kissoja ei voi luoda ja vain pelin mukana kuolleet listataan tänne. Pimeä metsä jakaa sankkasumuisen rajan Tähtiklaanin kanssa, minkä toisella puolella runsas, kirkas metsä avautuu Tähtiklaanin reviiriksi. Pimeän metsän alue on paljaalle silmälle kuollutta, synkkää ja pimeää, mutta se pystyy myös muovautumaan kissan pelkojen mukaan.

______________________________________________________

Nimi: Tammikynsi
Ikä: Ainakin 16 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani
Asema: Soturi
Sisarukset: Ei tiedossa
Vanhemmat: Varpusmarja ♀ †, Pölytuulahdus ♂ †
Kumppani: Silver Mint Leaves ♀
Pennut: Tiikeriraita ♂ †, William ♂ †, Whisper ♀
Oppilas: Ei ole
Soundtrack: Audiomachine - Song of the Vanquished

Ulkonäkö: Tammikynnestä voi heti ensimmäisenä sanoa, että siinä on tyyliä. Monellakin tapaa. Kollin suurikokoinen ja sen voimakas keho muistuttaa rakenteeltaan suurta kissapetoa pakattuna pienempää pakettiin. Tammikynsi herättää enemmän kauhua kuin ihastusta, vaikka se on kyllä myös aikamoista silmänruokaa salskeita kolleja katseleville. Henkikissan ryhti on suorastaan moitteeton ja Tammikynsi seisookin aloillaan yleensä kovin leveässä asennossa, mikä saa se näyttämään itsevarmalta sekä vankalta kuin vuori. Sen liikkumistapa ei ole suinkaan vähäeleistä, vaan se antaa kyllä itsensä tulla tietoon monellakin tapaa. Henkikollin kallo on jykevähkö ja teräväpiirteinen, tassut suuret mutta eivät lapiomaiset ja häntä pitkä sekä yleensä selän mukana kohti maata laskevassa asennossa oleva. Vaikka Tammikynnessä on ilmestystä kerrakseen, se ei ole massava lihaskimppu, vaan pelkästään hyväkuntoinen. Korvat ovat hitusen normaalia suuremmat ja viikset pitkät. Tammikynnen turkki on pohjalta kullanruskeaa, mutta sillä on etenkin kasvoilla ja päälaella uudempi, selvästi tummempi karvakerros, joka ilmaantuu myös selän keskilinjan päällä sekä hännässä.

Kuva: Klick

Luonne: Tulossa.

Taidot: Tammikynsi ei ole tyhmä, vaikka tuo kykeneekin luottamaan suurimmassa osassa tilanteita pelkästään raakaan voimaan. Pimeän metsän henkien tavoin se kykenee muuttumaan savusta aineelliseksi ja takaisin sekä valtaamaan itseensä verisiteessä olevia kissoja.

Menneisyys: Tulossa ehkä joskus, sillä menneisyys vaatii juonellisesti paljon aikaa kirjoittaa, eikä se välttämättä tällä hetkellä ole tarpeellinen kuin yhdestä kohtaa - lue "Muuta" ja "Kuolinsyy".

Muuta: Tammikynsi toimii tällä hetkellä Pimeän metsän johtajahahmona kyettyään suunnittelemaan hengille pakoreitin takaisin klaanien keskuuteen. Kolli on myös yksi niistä kissoista, jotka ajoivat Tähtiklaanin pois omalta reviiriltään, minkä seurauksena Tähtiklaanin alue on nyt Pimeän metsän hallinnassa.

Kuolinsyy: Kuoli Nelipuun kokoontumisessa yrittäessään monta vuotta saada otteen Pimenän metsän kissoista ajaakseen nuo johdollaan sotaan muita klaaneja vastaan Myrskyklaanin hyväksi. Tilanne kuitenkin kääntyi päälaelleen, eikä Tammikynsi osannut odottaa henkien hyökkäystä kokoontumiseen. Sen diili oli mennyt pahemman kerran mönkään, eivätkä klaanit olisi selvinneet, jos Tähtiklaani ei olisi rynnännyt apuun. Siitä on monta vuotta aikaa, eikä yksikään pelin nykyisistä hahmoista elänyt siihen aikaan.

Roolipelaaja: Luke

------------------------------------------------------

Nimi: Mick
Ikä: 5½ vuotta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Erakko / Kulkukissa
Asema: Ei ole
Soundtrack: Tulee myöhemmin

Ulkonäkö: Mick on melko suurikokoinen ja lihaksikas kolli, jonka ruumiinrakenne on kuitenkin hyvin solakka. Kollin turkin pohjaväri on lumenvalkea, mutta yönmustat juovat halkovat tämän selkää. Musta juova kulkee myös Mickin kuononpäästä aina tuuhean hännän päähän asti. Tämän silmät ovat eriväriset. Vasen silmä on jäänsininen ja oikea silmä on vaalean sinertävänharmaa. Kollin turkki on melko lyhyttä, mutta pitää lämmön hyvin sisällään. Kynnet ovat tavallista pidemmät ja vaaleanharmaat. Nenä on musta, samoin kuin polkuanturat ja viikset. Hampaat ovat vitivalkoiset ja terävät. Liikkeessä kollin lihakset näkyvät aaltoilevan turkin alta todella hyvin. Mick on oikeastaan hyvinkin komea kolli. Tosin lukuisat arvet halkovat tämän muuten hyväkuntoisen turkin tasaista juovakuvioitusta. Kollin vasemmassa korvassa on suuri lovi, ja oikean silmät päällä kulkee neljä arpea. Ne eivät kuitenkaan vaurioittaneet Mickin näköä.

Kuva: Ei ole

Luonne: Mick on luonteeltaan epäluuloinen, mutta hyvin älykäs. Kolli ei ole ystävällinen, eikä mukava, vaan sarkastinen ja toisinaan hyvinkin ilkeä ja julma. Tämä ei voi sietää klaanikissoja, eikä kotikisuja, ja hyökkääkin kotikisujen kimppuun ihan vain kauhistuttaakseen nuo. Mick viihtyy parhaiten yksin, mutta löytäessään jonkun samankaltaisen kissan, Mick voi jopa tutustua ja näyttää hiukan ystävällisemmän puolensa. Tämä ei kuitenkaan paljasta omia yksityisasioitaan kenellekään. Temperamenttinen luonne aiheuttaa nopeat reaktiot epämiellyttäviin asioihin, joiden seurauksia kolli ei kuitenkaan kadu juuri koskaan. Mick on hiukan äkkipikainen, ja ilmaisee itseään todella hyvin, mutta ei tee mitään itsensä kannalta hengenvaarallista. Tämä on useimmiten hyvin vakava, mutta muiden huumorinheittoja ei ota itseensä. Kolli ei loukkaannu muiden ivailusta, vaan tyytyy yleensä vain hymyilemään huvittuneesti, mikä ärsyttää monia. Kolli ei kunnioita miltei ketään, varsinkaan klaanikissoja ja noiden typerää soturilakia. Mick kulkee missä milloinkin huvittaa. Tämä seuraa taistelua mieluusti myös katsomon puolelta, jos se ei koske tätä millään tavalla. Muiden kärsimys on kuin musiikkia tämän korville. Kolli on tosiaan epäoikeudenmukainen ja joissakin tilanteissa täysin armoton.

Taidot: Mick on hyvin nopea jaloistaan. Kolli on todella taitava ja kokenut taistelija. Tämä osaa myös uida ja sukeltaa mallikkaasti.

Menneisyys: Mick syntyi kaupunkiin viherlehden aikaan kolmen muun sisaruksensa kanssa. Pentujen emo oli entinen kotikisu, Rose nimeltään. Tuon puoliso oli jo kauan sitten villiintynyt kotikisu Sabre. Mick, pentueen vanhin, oli jo pentuna muita isompi ja vahvempi. Tämän pikkuveljet olivat Noah ja Rafael. Pienin pennuista oli parin ainoa naaraspentu Ruby. Ruby oli sairas, eikä pystynyt juurikaan huomioimaan mitään ulkopuolisia asioita. Kaupunki oli vaarallinen paikka elää, mutta Sabre puolusti perhettään kunniakkaasti, ja lopulta kaikki pysyivät kaukana tuon reviiristä.

Kuitenkin, kaksijalat iskivät kapuloita kissaperheen rattaisiin. Nuo tulivat ja yrittivät viedä pennut pois. Sabre ja Rose tekivät kaikkensa, mutta kaksijalkoja oli liian monta.
Noah vietiin pois, ja kaksijalat tappoivat Rosen.

Sabre sairastui mieleltään, vaikka Mick, Rafael ja Ruby eivät sitä tienneetkään. Pennut seurasivat isäänsä pois kaupungista ja opettelivat elämään metsässä. Turvassa kaksijaloilta.

Kolmen kuun kuluttua, kun pennuista oli kasvanut jo vahvoja, seitsemän kuun ikäisiä, Sabren sairaus tuli ilmi. Mick ja Ruby olivat metsällä kun Rafael juoksi haavoittuneena sisartensa luokse. Tuo lyyhistyi maahan ja viimeisiksi sanoiksi mumisi ”Se..oli..isä.” Rafael menehtyi saamiinsa vammoihin. Mick ja Ruby pakenivat metsästä ja muuttivat vuorten toiselle puolelle.

Sabre oli kuitenkin seurannut pentujaan, ja syytti noita puolisonsa kuolemasta. Ruby oli nukkumassa, kun kolli hyökkäsi Mickin kimppuun. Tämä kamppaili isänsä kanssa verisesti, kunnes kaksikko kieri kivistä mäkeä alas. Sabre jäi Mickin alle ja löi päänsä kiveen. Tuo oli kuollut.

Nuori kolli palasi sisarensa luokse verisenä. Ruby katsoi järkyttyneenä ainoaa veljeään, kunnes huomasi Sabren ruumiin. Naaras purskahti itkuun ja hetken kuluttua hyökkäsi Mickin kimppuun raivoissaan. ”Sinä tuhosit perheemme! Ei isä, vaan sinä!” Ruby huusi. Mick tunsi jonkin napsahtavan päässään ja paiskasi siskonsa kauemmas. ”Sabre ei estänyt kaksijalkoja viemästä Noahia, eikä tappamasta äitiä! Hän tappoi Rafaelin, en minä!” Kolli sihahti Rubylle, joka perääntyi peloissaan taaksepäin. ”En usko sinua. Sinä tapoit varmasti äidin ja Rafaelin!” Naaras naukui kerätessään rohkeuttaan. ”Ja nyt tapoit isänkin. Hän oli ainoa perheenjäsenemme!” Mick tunsi sykkivän vihan polttelevan sisällään ja syöksyi siskonsa päälle upottaen kyntensä tuon rintaan. Kolli viilsi terävillä kynsillään siskonsa kaulan ja rinnan auki ja heitti tuon Sabren ruumiin vierelle. ”Sabre ei kuulunut minun perheeseeni. Etkä kuulu enää sinäkään.” Mick kuiskasi sisarensa korvaan astellessaan tuon luokse silmät vihaa leimuten. Ruby katsoi kauhuissaan veljeään, ja huitaisi viimeisillä voimillaan tuon kasvoja. Neljä syvää haavaa alkoivat vuotaa verta Mickin kasvoista. Tämä tarttui siskoaan niskasta ja löi tuota maahan tajuamatta yhtään mitä oli tekemässä. Mick ei ollut enää oma itsensä. Lukuisien iskujen jälkeen kolli päästi irti ja katsoi sisarensa murskattua kalloa hetken ilmeettä. Sitten tämä lähti pakoon ja juoksi niin kauan, kunnes ei enää pystynyt ottamaan askeltakaan.

Aamulla Mick heräsi verisenä. Kolli ei muistanut aluksi mitään edellisillasta. Puhdistaessaan haavojaan tämä muisti kaiken. Mick oli surmannut rakkaan sisarensa, joka oli vain järkyttynyt isänsä kuolemasta. Kolli jatkoi elämistään yksin yrittäen unohtaa kaiken menneisyydestään. Se onnistuikin jotenkuten, ja Mick muuttui tunteettomaksi ja julmaksi.

Tämä joutui lukuisiin reviirikiistoihin kulkukissojen kanssa, joista sai vain muistutuksen nuoresta iästään arpien muodossa. Kolli alkoi harjoittelemaan taistelua ensin kotikisujen kustannuksella.

Parin vuoden vanhana Mick oli jo surmannut useita kotikisuja ja kulkukissoja, jotka olivat pyrkineet tämän reviirille. Kolli sai pidettyä reviirinsä, monen kilometrin päässä klaanien reviireistä.

Muuta: Mick kärsii skitsofrenian kaltaisesta sairaudesta, mutta se ei tule kovinkaan usein esiin.

Kuolinsyy: Kaksijalka tappoi ampumalla varsijousella.

Roolipelaaja: Täplis

------------------------------------------------------

Nimi: Sef

Ikä: 1 vuosi 3 kuukautta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kulkukissa

Asema: Taistelija

Soundtrack: Assassin Creed 3 Soundtrack - Breaching the Walls

Ulkonäkö: Suurikokoinen, ei niinkään lihaksikas vaan jäntevä kolli, jolla on lumenvalkoinen, lyhyt turkki. Turkki ei oikeastaan ole kokonaan valkoinen, koska joidenkin karvojen päät ovat hopeanharmaat. Tämän vuoksi Sefin turkki näyttää aaltoilevalta vedeltä kuunvalossa. Valkoisen sävyn pilaa myös korvien välistä hännänpäähän kulkeva synkänmusta raita. Nopeasti katsottuna valkoisen turkin ja mustan raidan vuoksi häntä voisi luulla edesmenneen Saw'n aaveeksi. Moni onkin sekoittanut nämä kaksi kissaa monesti toisiinsa. Häntä on epätavallisen tuuhea sekä ilmava lyhytkarvaiselle kissalle. Pitkät, valkoiset kynnet, joilla saa aikaiseksi polttavia haavoja, joita ei välttämättä heti edes huomaa. Valkoiset viikset kaartuvat kärkeä kohti alaspäin. Musta nenä sekä polkuanturat ovat mustaakin mustemmat. Polkuanturat ovat karaistuneet hyvin koviksi ja kestäviksi kivikkoisessa maastossa, jonka vuoksi ne eivät terävään kiveen osuessaan vuoda niin helposti verta. Sef omistaa suvulleen perinteisen hopeanhohtoiset, teräväilmeiset silmät. Kollin silmistä ei oikeastaan voi lukea ollenkaan hänen tunteitaan, koska hän pitää ne hyvin piilossa. Vasemmassa korvassa on kaksi pitkää lovea ja samalla puolella etukäpälässä on pahat kynnenjäljet... tai ainakin ne vaikuttavat sellaisilta. Tosin arvet ovat sen verran suuret, että ne eivät voi olla peräisin kissan kynsistä. Sef ei tosin kerro, mistä on ne saanut. Hän on ulkonäkönsä puolesta oikein komea kissa.

Kuva: Ei ole

Luonne: Sef on luonteeltaan aika tuntematon. Hän ei viihdy kovin paljon muiden seurassa, joten kovin moni ei siis tiedä hänen luonnettaan. Todellisuudessa Sef on hiljainen melkein jokaisessa tilanteessa. Hän kyllä sanoo rohkeasti omat mielipiteensä, mutta siihen se sitten jääkin. Hänen kanssaan ei siis kannata tulla puhumaan, koska se osoittautuu vain ajanhukaksi. Sef omistaa kuitenkin myös hiljaisuuden lisäksi kiivaan puolen luonteessaan. Hän suuttuu todella nopeasti, ehkä jopa turhista asioista, mutta yleensä hänellä kuitenkin on syy. Hän ei anna kovin helposti anteeksi, jos hänet on kerran saatu suuttumaan tai loukkaantumaan jostain. Vaikka Sef ei siis loukkaannukaan helposti, häntä ei silti tarvitse yllyttää siihen. Hän on nimittäin sellainen kissa, että hän käy heti ärsyttäjänsä kimppuun. Kannattaa siis olla sanojensa että tekojensa kanssa varovainen. Sef osaa olla myös kaiken tämän lisäksi hyvin hurmaava tahtoessaan. Yleensä hän vain pyörittää naaraita hetken, mutta vaihtaa sitten kumppaniehdokasta. Siltikään hän ei ole vakavissaan aloittamassa mitään kenenkään kanssa. Tämän vuoksi Sef on saanut pienimuotoisen naistenmiesmaineen. Oikeastaan tuo mainekin on vain olettamus, koska eihän melkein kukaan tunne Sefin luonnetta... Paitsi tietenkin sen kohteeksi joutuneet, mutta niitä on tällä hetkellä harvassa.

Taidot: Kolli omaa harvinaisen taidon arvata vastustajansa seuraava liike. Hän ensin tarkkailee tilannetta punniten, miten vastustaja taistelee. Hän siis tavallaan ymmärtää, miten toinen taistelee. Kyse ei ole mistään ennustamisesta, vaan kolli on opetellut ymmärtämään muita.

Menneisyys: Tulossa.

Muuta: Edesmenneen Altaïrin poika toisesta pentueesta. Sefillä oli veli Darim, mutta tuo on kuollut Arrow'n surmaamana. Kolli on Arrow'n velipuoli. Ulkonäöltään muistuttaa erehdyttävän paljon edesmennyttä Saw'ta. Sukua Sacralle, Scherezadelle, Victorille (Häivähdystähti) sekä tietysti myös Arrow'n pojalle Connorille. Kantoi kaunaa Arrow'lle veljensä ja isänsä surmasta.

Kuolinsyy: Häivähdystähti (Victor) tappoi (5.6.2014).

Roolipelaaja: Luke

--------------------------------------------------------

Nimi: Russia

Ikä: 3 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Pohjoisen Kanjonin Imperiumi

Asema: Marsalkka / Salamurhaaja

Soundtrack: Warriors The Movie - Music Soundtrack

Ulkonäkö: Russia on rodultaan venäjänsininen. Kolli on hoikka ja siro, voimakas ja elegantti, se tekeekin hänestä aika komean siinä samalla. Russia on notkea ja jäntevä, sulavaliikkeinen kissa. Kollilla on kiilamainen pää, suuret avoimet korvat sekä suuret, tummansiniset silmät. Silmien väri on virhe. Turkki on siniharmaa, hopeanhohtoinen ja samettinen. Turkin rakenne on hyvin poikkeava. Turkki on niin sanotusti kaksinkertainen eli turkin aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvojen kanssa, joten se nousee hieman koholle. Hopeisen kiillon turkki saa karvojen hopeisista kärjistä. Häntä on aavistuksen muuta ruumista tummempi, koska siinä kulkee useimmiten tumma toistuva kuvio. Nenä on polkuanturat Russialla ovat tumman tuhkanharmaat. Viikset kollilla eivät ole niinkään pitkät, mutta väriltään ne ovat tummanharmaat. Kunniaitusta herättäbn terävät kynnet muistuttavat hyvin paljon kuun sirppimäistä muotoa. Niiden sävy on kärjestä vaaleanpi kuin muualta.

Kuva: *Klick

Luonne: Russia on hyvin kylmä muita kohtaan. Hän ei myöskään välitä toisten tuskasta lainkaan, siihen hänet on opetettu. Vaikka kolli onkin omanlaisensa persoona, hän ei oikeastaan ole tappaja. Vain hyvin kovasti suuttuessaan tai tehtävän saadessaan hän tappaa jonkun. Russia osaa olla myös oikein hurmaava jäätävän ulkokuorensa alla. Hän onkin aikamoinen naistenmies. Russian kiinnostuminen naaraita kohtaan on kuitenkin vain esittämistä. Ei hän ketään rakasta. Korkeintaan itseään ja omia aatteitaan. Siihen väliin ei mahdu muita, mutta jotkut eivät tiedä sitä. Russia viihtyy kuitenkin myös enemmän yksikseen, joten hänen seuraansa ei kannata yrittää hakeutua. Russia ei lupaa koskaan kenellekään mitään, tuo valehtelee hyvin usein eikä hän noudata oikeastaan sääntöjäkään. Miksi kulkukissa tarvitsisi säännöt? Hän elää omien lakiensa kanssa, joita hän myös mielensä mukaan muuttaa. Kenelläkään ei ole todellista valtaa Russian elämään, joten turha edes ytittää. Hän on oman tiensä vaeltaja.

Taidot: Koska Russia on salamurhaaja, hänellä on myös sen mukaiset taidot. Kolli osaakin siis liikkua täysin hiljaa ja tappaa nopeasti, jos häntä ei ole huomattu. Voimankäyttö ei niinkään kuulu Russian taistelutapaan, koska hän käyttää nopeuttaan.

Menneisyys: Tulossa!

Muuta: Rodultaan venäjänsininen. Kulkukissa Sacran entinen oppipoika. Sacra koulutti hänestä salamurhaajan, koska hänen isänsä Abyss vaati sitä. Russialla on monia pentuja, koska hänellä on ollut monta suhdetta naaraisiin. Yksi nimetty pentu on Vladimir.

Kuolinsyy: Sacra tappoi.

Roolipelaaja: Luke

--------------------------------------------------------

Nimi: Phobos

Ikä: 5½ vuotta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Ei ole

Asema: Johtaja kulkukissojen joukossa

Soundtrack: Taylor Swift - Better Than Revenge

Ulkonäkö: Phoboksen turkki on tummanharmaa, miltei musta. Naaraan turkissa on hädin tuskin erottuvia mustia juovia. Tämän turkki on hyvin arpinen, mutta isoimmat arvet ovat lavassa. Naaraan tassut ovat vaaleamman harmaat. Phoboksen häntä on pitkä ja kapea. Naaraan turkki on keskipitkää. Aluskarva on tiheää, joten tällä ei tule helposti kylmä. Tämän silmät ovat vaaleanharmaat ja hyvin kylmän oloiset. Phobos on normaalikokoinen ja lihaksikas. Tällä on molemmissa korvissa pitkät lovet.

Kuva: Ei ole

Luonne: Phoboksen luonnetta kuvaa täydellisesti sana oikukas. Tämä on myös toisinaan hyvin säälimätön. Joskus jotkut saavat naaraan ystävällisen puolen esiin. Tämä ei ole aina ollut kylmä ja välinpitämätön. Naaras on hyvin itsepäinen ja tottelee hyvin harvoin ketään. Tämä ei kunnioita klaanikissoja eikä minkään sortin reviirejä. Joskus harvoin klaanikissat saavat tämän kanssa aikaiseksi keskustelun, mutta pitkään se ei kestä. Phobos leikittelee kohteensa kanssa mielellään. Tämä keskustelee laumalaisilleen kohteliaasti, riippuen tietenkin keskustelun sävystä. Phobosta ei kiinnosta laumalaistensa kinastelut, mutta jos kiista menee tappeluun asti, tämä menee väliin.

Taidot: Naaras on todella hyvä taistelemaan, ja on hyvin paha vastus jopa kokeneelle soturille tai toiselle kulkukissalle. Phobos on notkea ja osaa käyttää kehoaan uskomattoman hyvin. Tietää parantavista yrteistä aika paljon.

Menneisyys: Phobos syntyi melko suureen perheeseen, pentuja oli tämän lisäksi 3. Vanhemmat olivat huolehtivaisia ja lempeitä. He kuitenkin joutuivat jättämään alkuperäisen kotinsa, ja saapuivat vuorien taakse pitkän ja raskaan matkan jälkeen. Pennut kasvoivat hyvää vauhtia, mutta Phobos jäi muita pienemmäksi. Sisarukset olivat hiukan tylyjä tätä kohtaan ja Phobos alkoi harjoittelemaan yksinään. Pian tämä oli jo muita taitavampi ja nopeampi. Isä kuitenkin menehtyi taistelussa mäyrää vastaan, samoin yksi sisar. Perhe muutti taas hiukan pesänpaikkaa. Phobos jätti perheensä ja alkoi elämään yksinään. Vain yksin veli on enään elossa.

Naaras löysi mukavan kollin, johon sitten rakastui. Heistä tuli kumppanit. Kolli kuitenkin petti tämän luottamuksen ja lähti toisen naaraan mukaan. Phobos päätti, että ei luottaisi enää keneenkään. Tämä näki kollin myöhemmin ja jätti tuolle muistutukseksi 4 syvää ja pitkää arpea kasvoihin.

Phobos on myös syyllinen Shadow´n vanhempien kuolemaan, ja arpiin tuon kasvoissa.

Muuta: Ollessaan noin 3-vuotias Phobos sai kumppanin, mukavan ja rennon kollin. Silloin tämä itsekin oli elämästään nauttiva ja positiivinen. Kuitenkin, kun he olivat olleet yhdessä puolisen vuotta, kolli petti tämän ja lähti toisen naaraan mukaan. Phobos katkeroitui ja muuttui julmaksi muita aikuisia kissoja kohtaan. Tämä näki kollin myöhemmin ja jätti tuolle muistutukseksi 4 syvää ja pitkää arpea kasvoihin. Phobos on myös syyllinen Shadow´n vanhempien kuolemaan, ja arpiin tuon kasvoissa.

Kuolinsyy: Putosi alas jyrkänteeltä vuoristossa.

Roolipelaaja: Täplis

--------------------------------------------------------

Nimi: Scherezade "Zade"

Ikä: n. 4½ vuotta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kulkukissa

Asema: Sacran kenraali

Soundtrack: Apocalyptica ft. Lacey Sturm - Broken Pieces

Ulkonäkö: Scherezaden keho on hyvin pitkä sekä jäntevä ja sitä peittää kullanruskea turkki, jossa on tummempia ocicat-kissan kovioita (pilkkuja yms). Naaraan takakäpälissä on valkoiset sukat ja etukäpälissä valkoiset "säärystimet". Turkki on lyhyttä ja aika ohutta. Silmien väri on hiekankeltainen, mutta se saattaa hieman hämätä "lempeydellään". Nenä ja polkuanturat tällä naaraalla ovat vaaleat. Viikset ovat pitkät ja valkoiset, samoin kynnet, joista jää jopa vihollisen huomaamatta suuriakin haavoja. Häntä on pitkä sekä tuuhea ja kasvojen vasemmalla puolella on kolme pitkää arpea.

Kuva: Ei ole

Luonne: Naaraitahan pidetään ystävällisempinä kuin kolleja - ainakin siis kulkukissojen joukossa. Zade on kuitenkin vähintään yhtä paha kuin jo edesmennyt setänsä Saw, joten voitte päätellä jo tässä alussa tämän naaraan luonnetta. Zade on häikäilemätön, eikä epäröi ollenkaan tappaa, oli kyseessä sitten vaikka oma sukulainen tai ystävä. Kunninhimoisuuttakin löytyy, mutta tällä hetkellä naaras on tyytynyt asemaansa. Äkkipikainen ja puolustaa itseään taisteluissa kuin valheissakin. Inhoaa kaikkea, joka liittyy kaksijalkoihin (koirat, autot, kotikisut yms). Todella harvoin kuitenkin Zaden hieman ystävällinen puoli nousee pintaan, mutta tuon saa kuitenkin silloinkin todella helposti suuttumaan. Tutuilleen Scherezade on kyllä yleensä ystävällinen, mutta poikkeuksiakin on. Ei pidä siitä, että tuota aliarvioidaan ikänsä että sukupuolensa tähden.

Taidot: Loistava taistelemaan ja kiipeilemään puissa. Zaden erityisin taito on se, että tuo kestää todella hyvin saamiaan iskuja.

Menneisyys: Ei ole

Muuta: Oli Sacran kenraali kulkukissajoukossa. Orlando ja Victor olivat naaraan isoveljiä. Saw'kin oli Zadelle sukua. Sacra taas on naaraan isä. Zadella on tällä hetkellä kolme pentua. Pennut ovat nyt parin kuukauden ikäisiä. Devil on pentujen isä.

Kuolinsyy: Sacra tappoi, kun hän puolusti Häivähdystähteä (Victoria).

Roolipelaaja: Luke

-------------------------------------------------------

Nimi: Arrow

Ikä: 2 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kulkukissa

Asema: Sacran joukon väliaikainen johtaja

Soundtrack: Pirates of the Caribbean: At World's End - Parlay

Ulkonäkö: Tämän suurikokoisen kollin lyhyt turkki on kiiltävänmustaa ja aina siististi suittu. Arrow omistaa kuitenkin epätavallisen tuuhean ja pitkäkarvaisen hännän, vaikka ei itse mikään pitkäturkkinen olekaan. Hän kykenee säilyttämään häntänsä avulla hyvin tasapainonsa. Silmät ovat suvulle perinteiset hopeanhohtoiset ja niissä on aina terävä katse, vaikka kolli olisikin ystävällisellä päällä. Arrow'n silmiä voisi sanoa myös hyvin ilmeikkäiksi, mutta myös todella kylmiksi. Niistä ei heijastu minkäänlaisia ajatuksia tai tunteita. Korvat ovat normaalikokoiset, mutta ne kääntyvät erityisen paljon jokaiseen suuntaan. Arrow'n korvissa on myös tavallista terävämpi kärki. Pitkät viikset, nenä sekä polkuanturat ovat hiilenmustia. Koska Arrow oli mukana Suuressa Sodassa, niin tuo sai myös muutaman arven: oikeanpuoleiseen korvaan loven ja toiseen etukäpälään yhden arven. Kolli pitää arpia oikeastaan vain komistuksena hieman korean oloiseen ulkonäköönsä.

Kuva: Ei ole

Luonne: Arrow on todella samanlainen kuin edesmennyt isoisänsä, kaimansa; tuo on aika kiero eikä oikeastaan omista tunteita. Yleensä tuo vain esittää ystävällistä tai hurmaavaa. Totuus on kuitenkin toinen. Kannattaa siis olla hyvinkin varovainen tämän kissan kanssa, koska petetyksi tai hylätyksi tuleminen ovat kaksi pahinta asiaa listan kärjessä. Kolmantena taitaa sitten olla tappaminen, koska yleensä Arrow ei säästä vihollistensa henkiä. Tuo ei ole oikeudenmukainen, ei ollenkaan armollinen tai ystävällinen. Kolli valehtelee myös kaikenlisäksi hyvinkin paljon ja oikein sujuvasti. Tässä kissassa ei siis varmaan ole mitään hyvää, koska Arrow voisi tappaa ystävänsäkin ilman huonoa omatuntoa.

Taidot: Arrow omistaa hyvin tarkat aistit, joten tuo on vaikea yllättää esimerkiksi hyökkäysmielessä. Kolli on myös erityisen nopea. Tuo on siis myös vaikea saada kiinni.

Menneisyys: Arrow syntyi Tuuliklaanin reviirin takana olevan metsän toiselle laidalle siskonsa Claudian ja veljensä Andromedan kanssa naaraalle nimeltä Aurora. Kollin emo kuitenkin menehtyi Claudian kanssa noiden pesäkoloon hyökänneen mäyrän kynsissä. Arrow ja Andromeda kuitenkin jäivät henkiin. Altaïrin, pentujen isän, tullessa katsomaan perhettään järveltä mäyrä oli ehtinyt jo lähteä ja tappaa Auroran ja Claudian. Altaïr päätti viedä kaksi poikaansa oman joukkonsa luokse, mutta paikalle sattui entinen heimokissa Sparrow Who Flies In The Wind, Auroran ystävä. Altaïrin ja Sparrow'n välille syttyi taistelu, mutta lopulta kaksikko pääsi yhteisymmärrykseen pennuista, jotka jäätyisivät muuten kylmään lehtikadon ajan lumeen. Sparrow ja Altaïr aloittivat taipaleensa kohti kulkukissojen joukkoja, mutta joutuivat kuitenkin Tuuliklaanin rajalla melkein partion kynsiin. Kaksi kissaa ehtivät onneksi pakoon saaden pennut turvaan. Sparrow ei kuitenkaan tiennyt, että kulkukissat olivat murhaajia. Siksi Altaïr kehotti naarasta lähtemään ennen pentujen vientiä kulkukissojen leiriin. Leirissä naaraskissa Korna suostui hoitamaan Arrow'ta ja Andromedaa jonkin aikaa. Kaksi pentua kasvoivatkin nopeasti ja pian nuo olivatkin tarpeeksi vanhoja syömään riistaa. Sota kuitenkin lähestyi: sen alettua Arrow ja Andromeda olivat tarpeeksi vanhoja, kuuden kuukauden ikäisiä, liittyäkseen mukaan. Juuri ennen sodassa tullutta taukoa Andromeda kuitenkin kuoli Varjoklaanin päällikkö Pimeydentähden hampaissa. Andromeda oli ollut Arrow'lle ainut rakas maailmassa, joten tuo menetti järkensä. Kolli vannoi kostavansa jokin päivä Pimeydentähdelle, saastaiselle klaanikissalle. Veljensurmaajalle. Arrow kantoi veljensä ruumiin kunniallisesti kulkukissojen leiriin kukkuloille, ei Kuulammen virran varrelle, jonne muut sotajoukot menivät, vaan isänsä Altaïrin luokse. Sanaakaan sanomatta ja surun murtamana Arrow hautasi isänsä kanssa Andromedan Kuulammen Myrskyklaanin puoleiselle rannalle. Sen jälkeen Arrow palasi sanaakaan sanomatta virran luona odottavan joukon luokse. Sota päättyi kulkukissojen perääntymiseen, kun Tiikeriraita surmasi Saw'n.

Kun kulkukissat lähtivät järveltä ja päätyivät vuoristoon, Arrow päätti vallanjanoisena tappaa isänsä Altaïrin. Kolli houkutteli Altaïrin pois joukon luolta lumipyryn aikaan ja hyökkäsi hänen kimppuunsa. Molemmat putosivat rinnettä pitkin alas. Altaïr menetti henkensä, Arrow taas sai vakavia vammoja. Sacra oli palannut partion kanssa etsimään heitä, jolloin hänet löydettiin, ja kulkukissat pääsivät jatkamaan matkaansa. Sacra kuitenkin arvasi Arrow'n tappaneen Altaïrin.

Kun kulkukissat saapuivat uudelle reviirilleen, taivallettuaan vuorten ja peltojen yli, he saattoivat vihdoin levätä. Siltikään Arrow ei tahtonut jättää kaikkea järvellä koettua taakseen: hänen täytyi kostaa Varjoklaanin päällikkö Pimeydentähdelle veljensä surmaaminen.

Muuta: Kulkukissojen edesmenneen johtajan, Altaïrin, vanhempi poika ja Suuressa Sodassa kuolleen Andromedan isoveli. Valittiin siksi Perilliseksi, koska ei ollut sokea ja oli vanhempi veljeksistä. Emo Aurora kuoli mäyrän tappamana, samoin pikkusisko Claudia. Sukua Sacralle. Nimetty isoisänsä mukaan. Arrow'lla on yksi poika, jonka nimi on Connor. Hän on myös Sefin velipuoli isän puolelta.

Kuolinsyy: Sacra tappoi, kun Arrow palasi järvelle.

Roolipelaaja: Luke

---------------------------------------------------------

Nimi: Shakal

Ikä: 7 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Luopio

Asema: Ei ole

Ulkonäkö: Suuri ja tummempaakin tummempi musta turkki. Silmät ovat keltaiset. Turkki on lyhyttä ja paksua. Kynnet ja hampaat ovat vitivalkoiset ja terävät. Viikset ovat pitkät ja mustat. Kuono on myös musta. Arpia ympäri kehoa ja toisen silmän päällä menee suuri, keskeltä paksu kynnenjälki. Silmä on kuitenkin ehjä. Käpälät ovat suuret ja voimakkaat. Shakalin toinen simä on muurautnut umpeen, joten hän on puolisokea. Selässä kolme. pitkää ja syvää arpea. Toisesta tajalasta puuttu pala nahkaa, mutta koko ajan siihen kasvaa ohut arpikudos. Kyseinen jalka on hieman vino, joten kolli ontuu sitä aina hieman.

Kuva: Ei ole

Luonne: Äkkipikainen ja kostonhimoinen. Ei pidä pelkureista ja rankaisee pelkureita. Ei kamalan sosiaallinen luonne ja onkin usein yksin omissa oloissaan. Ei haasta riitaa, mutta taistelee jos joku välttämättä tahtoo kuolla. Kunnioittaa johtajaansa, mutta tavoittelee usein sitä ylintä asemaa.

Muuta: Kulkee Scarin joukoissa viisaana taistelustradekijoiden opettajana.

Menneisyys: Hän oli Myrskyklaanin soturi Synkkäsielu, mutta hänet karkoitettiin murhasta. Hän oli tappanut silloisen varapäällikön Korsikynnen. Hän on siitä lähtien kantanut Myrskyklaanille kaunaa. Kun Synkkäsielu oli karkoitettu, hän vaihtoi nimekseen Shakal. Kun klaanit muuttivat uusille alueille, hän seurasi näitä. Mutta matkalla hän tapasi kauniin kermanvalkoisen naaraan Rosen. He rakastuivat ja saivat kollipennun, jonka he nimesivät Luisiksi. He elivät onnellista elämää Varjoklaanin reviirillä. Eräänä päivänä, kun Shakal palasi metsästämästä, häntä odotti kamala verilöyly. Rosen ruumis oli aivan silvottu kolon eteen ja Luisin harmaata karvaa löytyi ympäri lähi aluetta. Shakal tiesi, että tuhon syypää oli kissa. Myöhemmin Shakal löysi Luisin ruumiinosia eräästä kivenkolosta. Shakal muuttui verenhimoiseksi ja erittäin kostonhimoiseksi, ja löysi näin tiensä Scarin joukkoihin.

Taidot: Vahva ja vaarallinen vastus. Upea kivunsieto kyky. Omaa omanlaisiaan, hieman omituisia liikkeitä. Haju- ja kuuloaisti ovat tarkemmat.

Kuolinsyy: Kuoli verenhukkaan.

Roolipelaaja: Aminja

--------------------------------------------------------

Nimi: Saw

Ikä: 8 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kulkukissa

Asema: Toinen johtaja omassa joukossaan

Soundtrack: Saw Theme

Ulkonäkö: Suurikokoinen ja lihaksikas kolli, jolla on lumenvalkoinen pitkä turkki. Korvien välistä hännänpäähän menee synkänmusta raita. Häntä on tuuhea. Pitkät valkoiset kynnet, joilla saa aikaiseksi polttavia haavoja, joita ei välttämättä heti edes huomaa. Pitkät valkoiset viikset ja musta nenä sekä polkuanturat. Saw'n oikeinpuoleisen silmän päällä on pitkä arpi, mutta silmä ei kuitenkaan ole puhki. Toisessa korvassa kaksi lovea, toisessa yksi. Kollin silmät ovat suvulle perinteiset pelottavan hopeiset, ja niissä on uhkaava pilke.

Kuva: Ei ole

Luonne: Saw on rauhallinen ja harkitsevainen, eikä tuo aloita taistelua tietentahtoen. Suuttuessaan kolli on kuitenkin sellainen, jota todellakin kannattaa vältellä. On myös hyvin julma, jos sille päälle sattuu. On melkeinpä peloton. Salamyhkäinen, mutta joillekin kissoille hyvin avoin. Saw omaa myös jossakin osin viileät ja välinpitämättömät luonteenpiirteet. Inhoaa kotikisuja sekä kaksijalkoja koirineen. Saw ei anna kovin helposti anteeksi, ja silloin tuo saattaa joko vain karkottaa pettäjänsä tai tappaa sen.

Taidot: Loistava taistelemaan ja liikkumaan hiljaa. Saw on myös todella nopea, ja osaa loikata pitkiä matkoja, esimerkiksi puusta puuhun.

Muuta: Edesmenneiden Arrow'n Sorrow'n isä. Saw'lla oli puoliso nimeltä Epilogue, mutta eräs kaksijalka tappoi sen, kun Arrow ja Sorrow olivat noin 6 kuukauden ikäisiä. Sacra-nimisen kulkukissan isoveli. Myrskyklaanin kuolleen varapäällikön, Haukkakynnen, setä. Kuului ennen Veriklaaniin, ja oli jossakin vaiheessa jopa sen varapäällikkö. Altaïrin isoisä. Ei pidä ollenkaan kaksijaloista eikä koirista, kotikisut ovat vaarassa tuon lähettyvillä (Saw yrittää tappaa ne).

Kuolinsyy: Kuoli taistelussa klaanikissoja vastaan Tiikeriraidan surmaamana.

Roolipelaaja: Luke

--------------------------------------------------------

Nimi: Crochax
Ikä: 8 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Kulkukissa
Asema: Oman kulkukissajoukkonsa johtaja
Sisarukset: Agisshara ♀ †
Vanhemmat: Alderamin ♂ †, Hailoniza ♀ †
Kumppani: Sunrise ♀ †
Pennut: Oliver ○/♂ †, Cooper ♂
Soundtrack: The Legend of Spyro: A New Beginning - Dante's Freezer action

Ulkonäkö: Ensimmäisenä Crochaxin nähdessään pistää luultavasti merkille kollin valtavan koon lisäksi tuon kissalle erikoisen turkinvärin; Crochaxin turkki on tummanharmaa ja siinä on valkoisia, tiikerimäisiä raitoja. Tuon turkki on laadultaan vahvaa ja kiiltävää ja se on puolipitkä. Kollin harmahtavan hopeisten silmien alla on valkoiset juovat. Crochaxin viikset, nenä ja polkuanturat ovat mustat. Crochaxin pitkät, mustat etukynnet ovat tuolle ylpeyden aihe, sillä tuo on kasvattanut niiden pituutta vuoden ikäisestä saakka. Kynnet eivät enää parin-kolmen tuuman mitastaan huolimatta katkea helposti, koska ne ovat lujittuneet vuosien saatossa. Siksi kolli pitää kyntensä aina terävinä. Kynsien pituuden vuoksi tuo ei voi kokonaan piilottaa niitä, vaan niistä näkyy aina osa. Kollilla on lihaksikas, notkea ja hieman arpinen keho sekä pitkä häntä ja pitkät käpälät. Tuon käpälien karvat ovat pidemmät kuin muualla kehossa, minkä takia kollin käpälien "takana" on eräänlaiset tupsut. Valkoraidallisen kissan kehossa on myös arpia: kollin vasemman korvan pää on repaleinen ja tuon lapojen kohdalla on neljä arpea.

Kuva: © Silagul

Luonne: Crochax on johtajamainen ja joskus vähän liiankin pomottava kissa. Tuo kuitenkin tarvitsee sitä luonteensa ominaisuutta. Kolli on usein määrätietoinen ja tekee asiat omalla tavallaan. Tuo harvemmin kuuntelee muiden neuvoja. Tuo kuuntelee vakavissaan vain niitä, joille kokee voivansa osoittaa arvostusta. Siinä sitten taisivatkin olla tämän kissan luonteen ystävälliset puolet. Crochax on yksi niistä kissoista, jotka eivät epäröi tappaa ketään, joka osoittautuu uhkaavaksi tai hyödyttömäksi. Kolli ei pidä pennuista eikä nuorista kissoista, koska nuo ovat Crochaxin mielestä liian mitään tajuamattomia yksilöitä, jotka eivät osaa katsoa tulevaisuuteen vaan vain leikkivät ja huvittelevat. Kolli yrittää näyttää nuorille, millaista elämä voi olla - joskus kovakouraisestikin, jos sattuu olemaan hiukankin huonolla tuulella. Crochax osaa olla niin ajatuksiltaan kuin käytökseltäänkin melko raaka ja barbaarimainen. Kolli on tietyllä tapaa ylimielinen ja pitää itseään suuressa arvossa. Tuo luottaa vahvaan kehoonsa taistelussa enemmän kuin yhteenkään toiseen kissaan. Crochaxiin voi kuitenkin jossakin määrin luottaa, koska tuo ei petä ketään, joka vain osoittaa arvostusta ja edes hiukkasen nöyryyttä kollia kohtaan. Tuo kuitenkin tavoittelee paljon myös omaa etuaan. Monet eivät ymmärrettävistä syistä arvosta tuota, mutta toiset pelkäävät senkin edestä, mikä noilta puuttuu arvostuksessa.

Taidot: Crochaxilla on melko yksipuoliset taidot, jotka tuo kuitenkin on kehittänyt huippuunsa. Kulkukissa osaa metsästää, vaikka sitä ei kollin omasta mielestä oikeastaan voi kutsua edes taidoksi, koska kaikkien kissojen on osattava metsästää, jotta nuo selviävät hengissä. Lisäksi raidallinen kissa osaa uida ja sukeltaa. Crochaxin ominaisuuksista huomattavin ovat kuitenkin tuon kehon valtavat voimat. Kollilla on erinomainen kivunsietokyky, minkä vuoksi tuota on hyvin vaikeaa lannistaa taistelussa. Kollilla ei ole varsinaisia erikoisia taistelutaitoja, mutta sitäkin enemmän brutaalia tahdonvoimaa ja vimmaa. Suuren koon ja vahvojen lihasten vuoksi tuota ei helposti kaadeta taistelussa ja tuo on jopa pelottava vastustaja.

Menneisyys: Crochaxin elämä on ollut julmaa jo nuoresta lähtien. Ainoa onnellinen aika tuon elämässä on ollut alle vuoden ikäisenä pentuna, jolloin tuon perhe oli vielä yhdessä ja kaikki oli niin hyvin kuin vain villikissojen elämässä asiat pystyvät olemaan. Crochaxilla oli yksi sisko, joka kuitenkin kuoli ketun hampaisiin vähän yli vuoden ikäisenä. Crochax ja tuon isä alkoivat riidellä, koska Crochax syytti siskonsa kuolemasta isäänsä, jonka olisi kollin mielestä pitänyt tappaa kettu nopeammin, jotta se ei olisi ehtinyt tappaa Crochaxin siskoa Agissharaa. Riita meni niin kiivaaksi, että lopulta Crochax tappoi isänsä, joka ei kuolemankaan hetkellä halunnut vahingoittaa omaa poikaansa. Crochaxin emo raivostui puolisonsa kuolemasta ja hääsi kollin pois haluamatta enää koskaan kuullakaan Crochaxin nimeä.

Niin alkoi Crochaxin elämä kulkukissana. Kolli alkoi koulia itsestään voimakasta ja taitavaa. Alunperin tarkoituksena oli, että Crochax voisi aikanaan puolustaa omia pentujaan paremmin kuin isänsä. Tämä haastoi taisteluun kettuja, susia ja lopulta niinkin suuria eläimiä kuin karhuja - viimeisimmän kohdalla Crochax tajusi lopulta menneensä liian pitkälle. Kolli melkein kuoli karhun kynsiin, mutta pakeni paikalta hyvän sään aikana. Lapojensa kohdalla olevat arvet kolli sai niihin aikoihin eräältä ilvekseltä. Korva puolestaan repesi suden hampaissa. Kolli ei kehuskele noilla taisteluilla, koska loppujen lopuksi tuon haastamat eläimet olivat tuota useimmiten vahvempia, eikä Crochax voittanut aloittamiaan kahakoita. Haasteet kuitenkin kehittivät kollin taitoja.

Sitten ajat muuttuivat ja tarkoitukset niiden mukana. Melkein viisivuotias Crochax luopui perhehaaveistaan, koska ei löytänyt sopivaa puolisoa, ja alkoi sen sijaan kerätä ympärilleen muita kissoja. Crochax keräsi itselleen joukon, josta tuli tuolle kuin perhe. Aluksi joukko oli pieni viidestä kahdeksaan kissan lauma. Se kasvoi kuitenkin ajan kanssa. Crochax haastoi taisteluun jokaisen näkemänsä kulkukissan sillä ehdolla, että jos voittaisi, toiset kulkukissat alkaisivat noudattaa kollin käskyjä. Joukko kasvoi viiteentoista kissaan. Sitten kahteenkymmeneen. Monissa taisteluissa kuoli kissoja, joten Crochaxin joukko ei päässyt kasvamaan paljoa kerralla. Joukossa oli lopulta noin kaksikymmentäviisi kissaa, joista osan Crochax oli alistanut pelon avulla ja osan saanut oikeasti uskollisiksi itselleen.

Sitten - monen vuoden päästä siitä, kun kollin emo oli ajanut tuon pois - Crochax sai kuulla, että tuon emo oli saanut toisen pentueen, jo ennen Crochaxin itsensä syntymää. Crochaxilla oli veli- ja siskopuolia - tai niin tuo ainakin kuvitteli, sillä eihän kolli voinut tietää varmasti. Vorax. Sen nimen kolli kuuli eräältä kulkukissalta, joka väitti tunteneensa Crochaxin emon. Kolli ei ensin pahemmin välittänyt tiedosta, mutta se alkoi kiinnostaa tuota, kun tuo kuuli, että eräät toisetkin villikissat olivat alkaneet muodostaa joukkoa, joka oli nyt jo suurempi kuin Crochaxin joukko, ja että Vorax oli kuulemma liittynyt tuohon toiseen joukkoon. Silloin Crochax etsi emonsa Hailonizan käpäliinsä. Emo ei vieläkään ollut halukas näkemään poikaansa, joten Crochax pakotti tuon kertomaan totuuden Voraxista. Haloniza vahvisti Voraxin ja Crochaxin olevan velipuolia. Ennen lähtöään Crochax tappoi emonsa mielivaltaisesti. Tuosta ei ollut enää mitään hyötyä kollille. Crochax päätti marssia ensimmäisen lähteensä kertomaan paikkaan katsomaan, mitä toinen kulkukissojen joukko puuhasi. Päästyään perille järvelle, jonka ympärillä asui neljä villikissojen klaania, Crochax liittyi tuohon paljon suurempaan kulkukissojen joukkoon auttaakseen noita taistelemaan klaanikissoja vastaan ja valtaamaan klaanien reviirit. Kolli sai pitää suurimmaksi osaksi määräysvaltansa omiin joukkoihinsa ja syöksyi lopulta muiden kulkukissojen kanssa sotaan klaaneja vastaan.

Sodan loppupuolella Crochax joutui taisteluun vastakkain erakko Shadow Legacyn kanssa, joka vannoi kostoa Crochaxille. Crochax oli aiemmin, ennen suurempaan kulkukissajoukkoon liittymistä, nöyryyttänyt Shadow Legacya kaksintaistelussa ja vammauttanut tuon kielen. Tällä kertaa Shadow Legacy ei ollut yksin. Tuon mukana oli kahdeksan muuta kissaa. Nuo kävivät Crochaxin ja tuon huomattavasti sodassa pienentyneen joukon kimppuun. Crochax tappoi yhden yhdeksästä hyökkääjästä (varaskissa Nemon) ja puri Paradox-nimiseltä varaskissalta käpälän poikki. Kollin joukko tuhoutui taistelussa miltei kokonaan. Vain kolme kissaa jäi jäljelle ja nuo hajaantuivat ja kuolivat kenties hieman myöhemmin sodan aikana. Crochax itsekin menehtyi, kun Shadow Legacy kosti viimein tuolle edellisen tappionsa. Erakko lävisti Crochaxin vatsan teräväkärkisellä oksalla juuri kylkiluiden alapuolelta.

Ja niin kuoli Crochax, jonka viimeiset sanat jäivät kesken elämän valuessa kollista ulos vatsassa olleen haavan kautta. Crochaxin henki matkasi Pimeään metsään ja liittyi muiden pahojen kissojen riveihin. Tuo oli kuollut saamatta koskaan tietää, että tuolla oli kuin olikin - vastoin tuon omia luuloja - kaksi poikaa...

Muuta: Edesmenneen Voraxin velipuoli. Crochaxilla oli aivan oma kulkukissajoukkonsa, jota tuo johti omatoimisesti. Joukossa oli alunperin noin kaksikymmentäviisi kissaa, mutta melkein kaikki nuo kuolivat sodassa. Crochax on vanha, mutta kolli on onnistunut pysymään voimakkaana ja pirteänä harjoittamalla kuntoaan. Kollia ei kannata aliarvioida iän perusteella.

Kuolinsyy: Erakko nimeltä Shadow Legacy tappoi klaanikissojen ja kulkukissojen välisen sodan aikana lävistämällä Crochaxin alavatsan teräväpäisellä oksalla. (Kuoli oikeassa elämässä 27.08.2013).

Roolipelaaja: Silagul

--------------------------------------------------------

Nimi: Zetsu

Ikä: 5 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kulkukissa/erakko

Asema: Saw'n upseeri

Soundtrack: Arrakis - Black Sun Empire

Ulkonäkö: Zetsu on isokokoinen, lihaksikas kolli, jolla on suhteellisen solakka ja notkea keho. Kirkkaan keltaiset silmät, jotka näyttävät hehkuvilta tulikärpäsiltä varsinkin pimeässä. Silmien pupilleja ei erota kunnolla, koska ne ovat aika pienet. Zetsun kehon oikeapuoli on valkoisen karvan peittämä ja vasen mustan. Turkin värityksen jako menee suunnilleen kollin kehon keskeltä. Turkki on ohutta, silkkistä ja puhtaan kiiltävää. Viikset, nenä ja polkuanturat ovat hiilenmustat. Kuonossa on pitkiä ja ohuita arpia, mutta muualla kehossa ei näkyviä arpia juurikaan ole muutamia pieniä lukuunottamatta. Zetsun valkoisina hohtavat kynnet ja hampaat ovat veitsen terävät ja pitkät. Niillä saa helposti aikaan kipeitä haavoja ja ovat muutenkin hyötynä taisteluissa. Zetsun pitkien ja jäntevien jalkojen ansiosta tuo pystyy juoksemaan todella nopeasti ja hyppimään korkealle. Tämä kolli näyttää muutenkin aika komealle.

Kuva: Ei ole

Luonne: Ei yleensä ole puhelias tai sosiaalinen. Tuon luottamusta ei myöskään helpolla voiteta puolelleen. Kaikesta huolimatta Zetsulla ei ole mitään syytä vihata ketään, mutta luopioita ja klaanikissoja ei hirveästi jostain syystä siedä. Kollin mielestä väkivalta ei ihan aina ole paras mahdollinen tapa ratkaista kaikkia asioita. Jos joku kissa on jotenkin saanut Zetsun luottamuksen ja on kollille jotenkin läheinen, niin ei haluaisi koskaan menettää tuota. Näyttää ystävälliset ja humoristiset piirteensä harvoin. Zetsu saattaa saada välillä eräänlaisia kohtauksia. Silloin tuon on vain pakko tappaa, eikä tuon mieleen mahdu mitään muuta kuin veri ja tappaminen. Kukaan ei pysty arvioimaan, millon tuollainen hengenvaarallinen kohtaus seuraavan kerran tulee. Ei Zetsu itsekkään. Tuolle on jäänyt kohtauksistaan pahoja muistoja menneisyyteen, eikä mielellään muistele niitä.

Taidot: Zetsu on kokenut taistelija ja saa helposti voittoja sitkeytensä, nopeutensa ja vahvuutensa ansiosta. Vahvojen jalkojensa avulla pystyy hyppimään korkealle ja on nopea juoksia. Osaa myös liikkua jokseenkin äänettömästi.

Muuta: Kun Zetsu ja tuon kolme sisarusta olivat vasta viikon ikäisiä pentuja, niin heidän vanhempansa hylkäsivät nuo metsään oman onnensa nojaan. Pentujen onneksi Misumi niminen erakko löysi nuo ja rupesi noiden kasvatti emoksi. Zetsu oli tuolloinkin vähän hiljainen, mutta huomattavasti iloisempi ja pirteämpi, kuin nykyään. Pentujen ollessa vanhempia Misumi opetti noille metsästystä ja taistelua, että Zetsu sisaruksineen selviäisi luonnossa jatkossakin. Noista kouliintui taitavia ja vahvoja taistelijoita. Kaikki meni hyvin, kunnes vuoden ikäisenä Zetsu sai ensimmäisen kohtauksensa... Vain hänen siskonsa Ayame selvisi, mutta Zetsu ei tiedä siitä. Hän luulee tappaneensa kaikki rakkaat sisaruksensa ja kasvatti emonsa.

Kuolinsyy: Kollin setä, Psycho tappoi tämän sodassa murtamalla niskat.

Roolipelaaja: Aquarius

--------------------------------------------------------

Nimi: Kylmävarjo

Ikä: 2 vuotta

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Luopio

Asema: Entinen soturi

Soundtrack: Assassin's Creed 3 - An Uncertain Present

Ulkonäkö: Melkein kokonaan valkoinen lyhyt turkki, siinä on kuitenkin tummampia kohti päälaella, selässä sekä hännän päällä. Nämä tummemmat kohdat ovat selvästi väriltään hopeanharmaita ja ne näyttävät hieman kuuralta. Solakkakehoinen kissa, jonka ruumiista löytyy voimaa. Kylmävarjon kehon muodot ovat terävät sekä kulmikkaat. Ne saavat hänet näyttämään komealta sekä aika laihalta solakkuuden lisäksi. Ruumiinrakenne on myös hyvin kevyt vaikka monet olettavat jotain muuta. Kylmävarjo on myös aika suurikokoinen kolli mikä saa hänet näyttämään vahvalta. Hänen on jopa hieman isäänsä Pimeydentähteä suurempi, mutta vain hieman. Käpälät ovat vahvat ja lihaksikkaat, jonka vuoksi niillä voi helposti juosta nopeasti sekä loikata pitkälle. Omistaa epätavallisen tuuhean hännän, vaikka onkin lyhytkarvainen kissa. Häntä on muutaman sentin normaalia pidempi, joten sen avulla saa säilytettyä paremmin tasapainon. Kollin nenä sekä koviksi karaistuneet polkuanturat ovat mustat. Kärjestä alaspäin kaartuvat pitkät viikset taas ovat valkoiset. Kylmävarjolla on teräväilmeiset ja selvästi kylmät, jäänsiniset silmät. Hänen tunteistaan ainostaan vihan ja suuttumuksen voi huomata selvästi silmistä. Muuten hän pitää ilmeensä aina tutkimattomana. Terävät, sirppimäisesti kaartuvat kynnet ovat puhtaanvalkoiset.

Kuva: Ei ole

Luonne: Kolli on luonteeltaan selvästi enemmän ei-seurallista tyyppiä. Sen huomaa jo kaukaa. Yleensä, jos joku tulee juttelemaan Kylmävarjon kanssa, tuo yrittää päästä mahdollisen nopeasti itseään ahdistavasta tilanteesta pois. Joskus Kylmävarjo on aika kärttyisällä päällä ilman mitään sen suurempaa syytä. Tuon mieliala vaihtelee aika tiuhaan, joten tuon kanssa kannattaa keskustella varovasti. Käskemistä kolli ei siedä, mutta pyynnöt ja ohjeet tuo ottaa kuuleviin korviinsa, mutta joskus tuo saattaa sivuuttaa nekin ilman sen suurempia vaivautumisia. Kylmävarjo osaa kuitenkin myös tarpeen vaatiessa olla ystävällinen ja hurmaava kolli. Yleensä kaikki ystävällisyys on kuitenkin pelkkää esittämistä. Jos tuolle sanoo jotain ilkeää, niin tämä "ystävällisyys" haihtuu savuna ilmaan. Kylmävarjo vastaa aina ilkeilyihin sanoin että teion. Joskus tuo saattaa jopa käydä ärsyttäjänsä kimppuun. Taistelutilanteessa kolli ei tahtoisi koskaan perääntyä, koska on aina kunniakkaampaa kuolla taistellen kuin paeten. Kylmävarjo on myös hyvin ylpeä, joten jos jotain noloa sattuu tälle, niin yleensä pitää sen jälkeen matalaa profiilia ja pakenee erakkomaisen luonteensa vuoksi joukon lähettyviltä.

Taidot: Vikkelä ja hyvä taistelemaan ja metsästämään. Kylmävarjo osaa kiivetä myös todella hyvin puuhun, ja vahvojen jalkojensa ansioista tuo pystyy myös loikkaamaan pitkiäkin matkoja.

Menneisyys: Kylmävarjo syntyi kahden sisaruksensa, Tummajuovan ja Varpustassun, kanssa puhdasverisinä Varjoklaaniin. Hänen isänsä on klaanin päällikkö Pimeydentähti ja emonsa soturi Kuuturkki. Kolli inhosi alusta alkaen Varpuspentua Tummapennun kanssa, koska tuo tuntui varastavan kaiken huomion. Siitä vihankipinä lähti kytemään. Kylmäpentu ja Tummapentu alkoivat kiusata Varpuspentua, jonka vuoksi pentu epäonnekseen juoksi metsässä päin kiveä ja menetti muistinsa. Kylmävarjo ja Tummajuova olivat silloin vielä oppilaita. Varpuspentu taas joutui olemaan parantajan luona ja pentutarhassa, koska muistinsa menettäneenä tuosta ei ollut vielä oppilaaksi.

Aikaa kului, ja Kylmävarjo sekä Tummajuova - Kylmätassu ja Tummatassu - alkoivat suunnitella päällikön ja varapäällikön paikkojen kaappaamista. Heidän isänsä Pimeydentähti ja tuon varapäällikkö Varjosydän olivat kuitenkin tiellä. Kaksikko alkoi suunnitella noiden murhaamista... ja siinä sivussa nuo kiusasivat edelleen Varpuspentua. Kun Kylmätassu ja Tummatassu nousivat sotureiksi ja saivat nimikseen Kylmävarjo ja Tummajuova, Varpuspennusta tuli vasta oppilas. Kylmävarjoa nauratti ajatus kahdentoista kuun ikäisestä pennusta, joka nimitettiin vasta oppilaaksi. Hän alkoi suunnitella Tummajuovan kanssa asioitaan pidemmälle.

Kun kaksikko toteutti suunnitelmansa, he saivat vietyä isältään viisi henkeä. Soturi Valkohammas kuitenkin sattui paikalle, jolloin Kylmävarjo ja Tummajuova joutuivat pakenemaan. Nyt he elävät luopioina. Erään sattuman kautta Kylmävarjon ja Tummajuovan tiet kuitenkin pian erosivat. Kylmävarjo lähti Hiekkakäpälän kanssa omalle tielleen, koska tahtoi löytää poikansa. Pojan nimeksi oli heti annettu Pimennysvarjo, koska Kylmävarjo tahtoi tuon liittyvän klaaniin.

Muuta: Kuuturkin ja Pimeydentähden vanhin pentu. Tummajuovan ja Varpushaukan isoveli. Yömyrskyn ja Usvamarjan pentujen pikkuserkku. Korppikynnen ja Tulililjan pentujen serkku isän puolelta. Oli Pimeydentähden oppilas. Lähti klaanista ja julisti itsensä luopioksi suunnitelmansa epäonnistuttua. Käski poikansa Pimennysvarjon liittyä Varjoklaaniin. Sivumennen sanoen on siis Pimennysvarjon isä, vaikka hän itse vain tietääkin poikansa lisäksi sen.

Kuolinsyy: Menehtyi vedettyään isänsä Varjoklaanin reviirillä olevaan tunneliin. Tunneli sortui ja surmasi heidät molemmat.

Rooolipelaaja: Luke

-------------------------------------------------------

©2019 Pimeä Metsä | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com