Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VAAHTERAHALLA

vartalokuva | kuva

Ikä 6 vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Tahmajäkälä ♂ †, Hämäräsivallus ♂ †
Vanhemmat Sulkahenki ♀ †, Salamaseitti ♂ †
Kumppani Tiikeriraita ♂ † (ex)
Pennut Kultapiisku ♀, Paahdesielu ♂, Kadotushenki ♂, Valoloiste ♀ †
Oppilas Ei ole
Ääni Amy Ryan
Soundtrack Lana Del Ray - Dark Paradise

 

Ulkonäkö

Kaunis, siro vaaleanharmaa naaras. Valkoiset tassut. Keho on notkea. Vaahterahallan turkissa on vähän tummempia raitoja päälaelta häntään asti. Kynnet ovat sysimustat ja terävät. Kulmahampaat ovat myös terävät. Häntä on normaalin pituinen. Jalkojen ansiosta Vaahterahalla pääsee loikkaamaan pitkälle. Hännänpää on valkoinen. Silmät ovat jäänsiniset ja kauniit myös. Turkki kiiltää auringonvalossa hvyin, ainakin talvisin. Turkki on muuten hyvänkuntoista. Turkin pituus on normaalia.

 

Luonne

Vaahterahallan ulkonäöstä jo näkee että naaras on rento eikä stressaa usein ongelmista. Naaras on huolehtivainen naaras eikä pidä kovinkaan paljon itsepäisistä kissoista jotka esimerkiksi nyt haluavat taisteluun mukaan loukkaantuneena. Vaahterahalla ei toivo kenenkään kuolevan turhasta. Vaikka Vaahterahalla on yleensä shokissa monta kuuta jos puoliso tai pentu kuolee. Vaahterahalla ei pidä kulkukissoista "Suuren Sodan" jälkeen eikä varsinkaan erakoista, vaikka joskus on ollut noille melko ystävällinen kuten yleensäkkin. Naaras ei ole myöskään kovin hyvissä väleissä muiden klaanikissojen kanssa. Vaahterahalla kunnioittaa Tähtiklaania, vaikkei alunperin noihin uskonut. Naaras ei mene kovinkaan helposti lankaan jos joku yrittää johdattaa tuon jonnekkin. Siksi naaras ei usein luota omiin klaanitovereihinsä. Naaras on silti uskollinen klaanilleen ja suojelesi tovereitaan henkensä uhalla. Naaras ei pidä tappamisesta, mutta sehän on selviytymistä? Vaahterahalla on päättäväinen ja keksii nopeasti ideoita. Naaras suuttuu melko nopeasti mutta rauhoittuu pian sen jälkeen.

 

Menneisyys

Vaahterahalla syntyi hiirenkorvan aikaan Myrskyklaanissa kahden muun sisareksan lisäksi. Naaras itse oli sisaruksistaan vanhin ja hoitikin pentuaikoinaan roolinsa hyvin nuorempien esikuvana. Näin ainakin hänen vanhempansa Salamaseitti ja Sulkahenki olivat opettanut hänet tekemään.

Hänen pentuajoistaan ei ole oikein erityistä kerrottavaa. Hän kasvoi kuten normaalin kissan pitäisikin ja oli hyvissä väleissä perheenjäseniensä kanssa. Useammat pennut ei siinä aikaan kuvittelutkaan mitään oman perheen perustamista vanhemmassa iässä, mutta Vaahterahalla ei pitänyt sitä kummoisena ajatuksena. Hän halusi jo nuorena omia pentuja, joille toimisi esikuvana kuin omille sisaruksilleenkin. Naaras ei tosin ollut ehkä mikään parhain esimerkki, sillä jos pentua yllytettiin johonkin, hän pikinmiten näihin suostui. Tämä vaihe tosin meni ohitse vähän kasvettuaan vanhemmaksi.

Noustessaan soturioppilaan asemaan Myrskyklaanin keskuudessa, naaras osoitti vahvaa kunnioitusta silloiseen mestariinsa Lohkarekynteen. Hänet koulutettiin hyvin ainakin itse naaraan mielestä ja saikin nykyiset ajattelutapansa mestariltaan. Mutta noin 10 kuukauden ikäisenä, kulkukissat päättivät hyökätä klaanin leiriin yllättäen. Vaahterahalla ei ollut tuolloin paikanpäällä vain kauempana kertailemassa metsästystaitojaan yksikseen. Ja palattuaan leiriin monen tunnin kuluttua, häntä odotti tämä kauhunäytelmä. Verta oli roiskunut sinne tänne ja ruumiita oltiin laskettu haudan lepoon. Vaahterahalla ei tiennyt mitä oli tapahtunut, mutta meni samantien etsimään omaa perhettään, mutta ainoan kenet hän näki oli isänsä. Harmahtavan ruskea raidallinen kolli istui selkä notkolla syrjässä hytisten. Hieman lähestyessään kyseistä kollia, Vaahterahalla viimein ymmärsi. Kolli oli haudannut puolisonsa ja kaksi muuta pentuaan. He olivat menehtyneet kulkukissojen kynsissä. Vaahterahalla ei pystynyt käsittelemään tapahtunutta pitkään aikaan ja nykyäänkin miettii asiaa hartain mielin. Jos hän vain olisi ollut paikan päällä, ehkä naaras olisi voinut pelastaa emonsa ja nuoremmat sisaruksensa. Mutta yksi asia vaivasi tai vaivaa Vaahterahallaa yhä. Tapahtuman jälkeen hän ei koskaan nähnyt Lohkarekynttä enää. Kukaan ei tiedä onko hän elossa vai ei. Hän saattoi olla jopa se, joka johdatti kulkukissat leiriin, mutta kollin oppilas ei halua uskoa sitä todeksi.

Uuden mestarinsa saattamana, hän päätti koulutuksensa hieman ankein mielin. Ja miksikö? Ehkä hänen isälleen Salamaseitille ei riittänyt ainoan jäljelle jääneen tyttärensä elossa olo, sillä kolli oli yö ennen naaraan nimitystä hukuttautunut lähimpään jokeen. Reviiripartio oli löytänyt kollin ruumiin ja syyksi epäiltiin luultavasti itsetuhoisuutta, mikä oli turmellut hänet täysin puolisonsa ja kahden pentunsa kuoleman jälkeen. Vaahterahalla tunsi vahvaa syyllisyyttä isänsä kuolemasta. Hän ei pystynyt auttamaan masentunutta kissaa ja tässä oli lopputulos, mistä naaras joutui kärsimään. Naaras nimettiin Vaahterahallaksi noin lehtikadon aikaan, mutta ei voinut siitä oikein iloita. Ei ilman isäänsä. Hänellä ei ollut enää ketään perheestään jäljellä. Mutta hän koki parhaakseen päästä vain yli kaikesta kamalasta, mitä hänelle on tapahtunut. Samoihin aikoihin juuri nimitetty soturi myönsi itselleen ihastuneensa Tiikeriraita nimiseen kolliin, mutta sekin laantui aika äkillisesti tajuttuaan kollilla olevan jo kumppani.

Vaahterahalla tosin lopulta päätyikin yhteen Tiikeriraidan kanssa ja parivaljakko sai 4 pentua; Kultapiiskun, Paahdesielun, Kadotushengen ja Valoloisteen. Vaahterahalla oli onnensa kukkuloilla tuonnoin ja yritti parhaansa olevan pennuilleen mahdollisimman hyvä emo, vaikka he välillä kävivätkin naaraan hermoille jääräpäisyydellään. Naaras myös näihin aikoihin oli osallisena Suureen sotaan ja selvisi suurimmaksi osaksi ehjin nahoin. Vaahterahallan ilo ei tosin kestänyt pitkään, kun pentunsa kasvoivat ja alkoivat itsenäistymään. Hän oli ja on ylpeä yhä ylpeä pennuistaan, vaikka he eivät toki ole niin läheisissä väleissä enää. Valoloiste ei tosin ehtinyt elämään pitkään, kun tahrituksi tulemisen jälkeen hän saattoi maailmaan Kipinäroihun ja Tähtiklaani vei hänet tuonpuoleiseen. Vaahterahalla ei aluksi halunnut hyväksyä tosiasiaa hänen tyttärensä kuoleman jälkeen ja siksi olikin aivan suunniltaan. Ja siihen menikin tovi ennen kuin palasi takaisin normaaliksi itsekseen tyttärensä kuoleman jälkeen.

Melkein heti sen jälkeen, kun hän pääsi ylitse Valoloisteen äkillisestä kohtalosta, hän päätyi eroon Tiikeriraidan kanssa kollin lähdettyä klaanista. Vaahterahalla oli murtunut sisältä sekä ulkoa, mutta myöhemmin hän oppi ymmärtämään miksi hänen kumppaninsa päätti tehdä näin. Se saattoi olla hänen omaksi parhaakseen, tai heitä ei oltu koskaan luotu toisilleen, vaikka Vaahterahalla rakasti yhä häntä.

Kaikki palasivat ennalleen naarassoturin elämässä lukuunottamatta Suurta tuhoa, mikä turmeli lähes koko järvi-alueen elinkelvottomaksi. Klaanit joutuivat hylkäämään reviirinsä ja etsimään uuden kodin vain pysyäkseen elossa. Näihin aikoihin hän sai myös kuulla pojaltaan Paahdesielulta Tiikeriraidan kuolleen. Vaahterahalla oli surullinen kuulemastaan uutisestaan, mutta ei niin murtunut kuin olisi osannut olettaa. Hän on joutunut kokemaan monta kuolemaa elämänsä aikana, joten tämä ei osannut yllättää naarasta, vaikka kyseessä olikin hänen ex-kumppaninsa. Tiikeriraita oli silti lähellä hänen sydäntään, vaikka kolli ei olisi ajatellut Vaahterahallasta enää samoin kaksikon eron jälkeen.

Mutta nyt kun klaanit ovat viimein asettuneet aloilleen uusille reviireille, Vaahterahalla yrittää elää kuten aina normaalistikin klaanin soturina. Hän on yksi klaaninsa vanhimmista sotureista, joten hän yrittää saattaa tehtävänsä kunnolla loppuun, vielä kun hänellä on voimaa ja tahtoa soturina.

 

Muuta

  • Vaahterahalla on Tiikeriraidan pentujen emo; Kultapiisku, Paahdesielu, Kadotushenki ja edesmennyt Valoloiste.
     
  • Valoloisteen pojan, Kipinäroihun, sekä Paahdesielun pentujen isoäiti.
     
  • Oli Kultapiiskun ja Iltahehkun mestari.
     
  • Hyvä taistelemaan, metsästämään ja juoksemaan. Ketterä myös.

 

Copyright

Ender

©2019 Vaahterahalla | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com