Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUULITASSU

kuva

Ikä 10 kuukautta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Kyyhkyslehti ♀ †, Kadotushenki ♂
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole

Mestari Kadotushenki
Ääni Minerva / Cherami Leigh
Soundtrack Regina Spektor - The Call

 

Ulkonäkö

Tuulitassu on pieneltä osalta rotukissa, jonka tuon ulkonäöstäkin voi huomata, sillä koko naaraan kehossa on useimman bengalin turkissa olevia leopardikuvioita. Tuulitassussa on bengalikissaa ja maatiaiskissaa, sillä naaraan isoisä Tiikeriraita on puolirotukissa myös. Kuten Tuulitassun isällä, Kadotushengellä, Tuulitassullakin on siniset silmät. Kadotushenki taas peri nuo silmät omalta emoltaan. Tuulitassu on naaraaksi pienikokoinen ja hyvin ketterä ja nopea. Hänen sulavat liikkeensä tekevät hyvin vaikutuksen muihin. Myös hänen vahvoista jaloistaan on hyötyä saalistuksessa. Naaraalla on lyhyt, mutta tuuhea valkoinen turkki, jota peittävät siis ne leopardikuviot, jotka ovat kermanruskeasta hieman tummempia. Niitä on selässä runsaasti, kuten myös jaloissa. Mutta jaloissa nuo täplät muuttuvat ohuiksi raidoiksi, kuten naaraan kasvoissakin. Paremmin selitettynä nuo ohuet raidat kasvoissa esiintyvät vain poskissa ja ovat lähellä yhdistyä silmiin. Silmien kulmissakin on pieni, ohut, lyhyt raita. Tuon otsaraidoista voi erottaa M-kuvion, joka on aika vaikea erottaa muiden raitojen seasta. Tuulitassulla on melko isot korvat, joiden päät ovat terävät. Tuulitassulla on siro pää. Naaraalla on pitkät valkoiset viikset, jotka voivat vaikuttaa hopean värisiltä. Kynnet ovat valkoharmaat ja terävät. Nenä ja anturat ovat mustia. Naaraalla on tuuhea, mutta melko pitkä häntä.

 

Luonne

Tuulitassu on kuten useimmat kissat omassa klaanissaan. Vaikka hän syntyikin ainoana pentuna, hän osaa silti pitää huolta muista. Hän puolustaa niitä, joita kiusataan, eikä hyväksy pahuutta. Tuulitassu voi silti joutua ongelmiin siitä. Naaras voi olla jopa liiankin ystävällinen. Mutta Tuulitassu on yhtä lyhytpinnainen kuin isänsä Kadotushenki. Hän menettää malttinsa nopeasti, eikä ole mitenkään kärsivällinen. Tuulitassu yleensä tuossa tilassa hoputtaa muita ja pomottaa, mutta hän ei voi sille mitään. Naaras on energinen, eikä väsy nopeasti, joten nukahtamisessa kestää usein puoli tuntia. Joskus yksin Tuulitassu keksii tekemistä omalla tavallaan. Taisteluissa Tuulitassu on hätäinen ja ei harkitse hyökkäyksiä tarkasti. Joskus hän kuitenkin uhkarohkeasti tekee hätäisen päätöksen. Tuulitassu on luotettava kissa, ja hän on hyvä pitämään salaisuudet, eikä kerro niitä eteenpäin. Häneen voi ystävyä liiankin helposti. Mutta joskus Tuulitassu on yksinäisyyteen vetäytyvä. Rakkaudesta puheenollen, Tuulitassu voi vaikuttaa helposti iskettävältä, muttei ole sitä.

 

Menneisyys

Tuulipentu syntyi Myrskyklaanin kuningatar Kyyhkyslehdelle ainoana pentuna. Kadotushenki oli Kyyhkyslehden kumppani. Kyyhkyslehti kuitenkin menehtyi kesken synnytyksen, eivätkä muut pennut ehtineet syntyä. Tuulipentu sai nimensä Kyyhkyslehden sisaren Tuulikyyhkyn mukaan. Kadotushenki joutui pitämään Tuulipennusta sen jälkeen huolta.

 

Muuta

  • Hänellä olisi ollut lisää sisaruksia, mutta Kyyhkyslehti ehti menehtyä ennen sitä.
     
  • Tiikeriraidan ja Vaahterahallan lapsenlapsi. Paahdesielu on naaraan setä. Edesmennyt Valoloiste sekä Kultapiisku ovat naaraan tätejä. Koivutassu, Iltatassu, Tervatassu ja Lehtitassu ovat Tuulitassun serkkuja. Samoin Vuoriklaaniin jäänyt Kipinäroihu on myös Tuulitassun serkku.
     
  • Tuulitassu on hyvä tasapainottelemaan. Ja normaali taistelija.

 

Copyright

Ender

kuva © Butterfly

©2019 Tuulitassu | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com