Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TALVITUULI

vartalokuva

Ikä 2½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Pimeäsielu ♂ †

Vanhemmat Hopealumi ♀ †, Hiiliturkki ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Cascada - What Hurts the Most

 

Ulkonäkö

Valkoinen turkki, jossa on myös vähän mustaa. Siniset silmät. Häntä on pitkä ja pörröinen. Korvat ovat samanlaiset kuin emollaan Hopealumella. Kynnet ovat väriltään mustat ja todella terävät. Turkki on pörröinen. Hampaat ovat terävät. Anturat ja kuono ovat mustat. Rakenne on notkea ja kevyt. Jalat ovat vahvat ja niillä pääsee hyvin nopeasti juoksuun ja hyppäämiseen niitä voi myöskin hyvin käyttää.

 

Luonne

Naaras on hyvin utelias kissa. Naaras hiipii paljon pusikoissa ja pitkissä nurmikoissa. Rakastaa ilmaa. Pitää paljon lumesta myös. Hän yleensä saalistaa talvisin turkkinsa avulla. Tottelee kaikkea mitä käsketään. Voi suuttua aika helposti asiasta, josta häntä pilkataan. Naaras on päättäväinen myös. Naaras tykkää hyppiä kaikkialle. Kunnioittaa klaaniaan ja soturilakia. Haluaa hyväksi soturiksi, kuten muut. Aikuisena samanlainen mutta vähän rakkaudenkipeämpi. Rohkea ja todella sitkeä kissa.

 

Menneisyys

Talvituuli syntyi naaralle, jonka nimi oli Hopealumi. Talvituuli on pentueen vanhin ja tuolla on myös nuorempi veli Pimeätassu. Talvituulella oli myös isä, Hiiliturkki, joka menehtyi kaksijalan surmaamana pentujen ollessa kahden viikon ikäisiä. Talvituuli ei ehtinyt tuntea isäänsä kunnolla. Hopealumi järkyttyi hirveästi puolisonsa kuolemasta ja joskus jätti pentunsa toisen kuningattaren hoitoon kun kävi Hiiliturkin haudalla. Talvituuli kasvoi joka päivä kuten myös veljensä Pimeäsielu. Myrskyklaanin leiriin saapui viherlehden aika. Talvituuli oli siis silloin noin 4 kuukautta vanha. Pentu nautti viherlehden ajan lämpimistä auringonpaisteista ja leikki veljensä kanssa. Talvituuli nautti hirveästi myös emonsa Hopealumen seurasta. Aiemmin Talvituuli oli vieraillut Pimeäsielun kanssa leirissä missä oppilaiden pesä ja soturien pesä sijaitsi. Talvituuli näki myös ensinmäistä kertaa serkkunsa Savukynnen.

Pian Talvituuli kuuli, että klaani oli menossa kokoontumissaarelle. Talvituuli yritti saada äitinsä jäämään heidän luokseen, mutta Hopealumi lähti muiden kanssa. Pimeäsielu oli ennen sitä eksynyt metsään. Talvituuli pysytteli pesässään huolestuneena. Pian iski kova myrsky. Talvituuli ei pitänyt ollenkaan myrskyistä. Pian lähelle pentutarhaa puuhun iski salama ja se levitti tulta maahan. Talvituulen pesä oli melkein liekkimeressä, kunnes Kuutamotähti tuli pentutarhaan katsomaan, jos siellä olisi pentuja. Talvituuli juoksi isoäitinsä luo onnellisena ja aloitti heti kysymään Hopealumesta. Kuutamotähti ei suostunut kertomaan. Talvituuli seurasi Kuutamotähteä ulos palavasta leiristä tuon käskystä. Talvituuli ja Kuutamotähti olivat menossa takaisin kokoontumissaarelle, ja Talvituuli kysyi taas emostaan. Hän kuuli karun totuuden. Hänen emonsa oli menehtynyt sodassa. Talvituuli oli järkytyksen ja hirveän surun vallassa ja itki järvenranalla. Hän pyysi että pääsisi emonsa ruumiin luo ja hän pääsi. Hän suri emoaan. Talvituuli seurasi Kuutamotähteä kaikkialle, kuten yleensä. Pian Kuutamotähden kimppuun kävi kolli nimeltä Saw. Talvituuli seurasi sivusta, kun Kuutamotähteä kidutettiin. Järkytyksen lopuksi Kuutamotähti kuoli Talvituulen mielestä, mutta oikeasti Kuutamotähti menetti yhden hengistään. Talvituuli mietti että hän menettäisi isoäitinsäkkin. Mutta Kuutamotähti olikin elossa. Talvituuli oli ymmällään hetken.

Sota loppui ja kaikki klaanikissat olivat lähdössä takaisin leireihinsä. Talvituuli käveli Myrskyklaanin kissojen perällä. Kun Kuutamotähti lähti hakemaan Hopealumen ruumista, Talvituuli päätti seurata. Hän samalla myös rikkoi sääntöä... mutta Kuutamotähti antoi sen anteeksi. Talvituuli palasi leiriin ja löysi lopulta veljensä Pimeäsielun joka palasi pian sodan jälkeen takaisin leiriin...

 

Muuta

 • Esikoinen.
   
 • Kaikusielun, edesmenneen Savukynnen ja Keskiyöusvan serkku.
   
 • Kuutamotähden lapsenlapsi.
   
 • Kuutamotähden uudet pennut ovat Talvituulelle oikeasti täti-/setäpuolia.
   
 • Oli Lumitähden oppilas.
   
 • Hyvä hyppimään ja metsästämään. Todella hyvä taistelemaan ja juoksemaan.

 

Copyright

Ender

Vartalokuva © Silagul

©2019 Talvituuli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com