Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

RAITAHÄNTÄ

kuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Iltahämärä ♀, Koivukynsi ♂ †
Vanhemmat Mansikkaturkki ♀ †, Geparditurkki ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Thirty Seconds to Mars - Kings and Queens


 

Ulkonäkö

Raitahännän turkki on samanlainen kuin isänsä Geparditurkin värinen, mutta tällä on vain raitoja. Raitahännän silmät ovat meripihkan väriset. Tassut ovat valkoiset. Raitahännällä on isänsä häntä ja korvat. Nenä on vaaleanpunainen ja viikset pitkät. Kynnet ovat terävät kuin emollaan. Turkki on pitkäkarvaista. Kuono on valkoinen. Anturat ovat vaaleanpunaiset. Viiksien väri on valkoinen. Hännänpäässä on mustaa.

 

Luonne

Kolli on erityisen rento joka tilanteessa. Tämä ei kovinkaan usein itkekkään sen takia, mutta voi surullinen olla. Raitahäntä on nopeasti suuttuva, mutta rauhoittuu helposti ja nopeasti. Tämä on siksi usein huonoa seuraa. Raitahäntä ei kovin helposti rakastu, mutta jos toinen naaras pitää tuosta, niin kolli yrittää pidellä suhdetta hyvin tassuissaan. Raitahäntä ei yleensä ylpeile, tai ole itsepäinen, mutta usein yrittää pidätellä niitä jos tunteet sattuvat nousta pintaan. Raitahäntä on uskollinen Myrskyklaanille ja toivoo että hänestä nousisi joskus päällikkö. Raitahäntä ei usko Tähtiklaaniin, mutta silti noudattaa soturilakia. Kolli on puolustavainen, mutta ei yleensä pidättele vanhimpia sotureita. Pennuista kolli ei kovinkaan paljon pidä, mutta yrittää peitellä sen. Ja tämä ei tarkoita Raitahännän omia pentuja, jos tuo edes niitä saa. Kolli ei ole mikään "flirttaileva", vaikka tuo joskus näyttääkin siltä. Kolli usein puhuu oikeudenmukaisesti vihastuneille kissoille, vaikka tuo onkin melko nuori.

 

Menneisyys

Syntyi siskonsa Iltatassun ja veljensä Koivukynnen kanssa Mansikkaturkki emonaan ja isänään Geparditurkki. Raitahäntä on pentueensa vanhin. Hän osaa olla vilkas. Eräänä päivänä hän karkasi. Hänet löydettiin ja tuotiin kotiin.

 

Muuta

  • Mansikkaturkin ja Geparditurkin pentu.
     
  • Oli Valoloisteen mestari.
     
  • Ketterä ja nopea. Osaa kiivetä puuhun. Metsästystä myös osaa.

 

Copyright

Ender

©2019 Raitahäntä | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com