Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PUNAKIVI

kuva | kuva | varatalokuva

Ikä 3 vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Ei ole
Vanhemmat Okahammas ♂, Sarastuskatse ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Oppilas Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Punakiven turkki on punaruskea. Hänen kuonostaan kulkee selän läpi tummempi raita, joka kulkee hännänpäähän asti. Hänen kuononsa, vatsansa, rintansa ja tassunsa ovat vaaleammat. Turkki on keskipitkää ja tuntuu viileältä sitä koskiessä. Silmät ovat sekoitus erivärisiä vihreäitä, mutta niitä reunustaa tummanvihreä reunus. Hänen kehonsa on hoikka ja hyväkuntoinen. Hänen olkien lihakset ovat vahvat, jotka johtuvat kiipeilyistä. Hänen tassunsa ovat suuret ja kynnet tummat ja vahvat. Häntä on pitkä, liikkuen usein rennosti kollin takana, paitsi tämän keskittyessä johonkin. Korvat ovat hoikat ja suipot ja niissä on vaaleampaa karvaa. Punakivi elehtii paljon kehollaan ja ilmeillää, mutta yrittää kovin peitellä paljastavimpia eleitään ollessaan joukon keskellä.

 

Luonne

Punakivi on usein hyväntuulinen, energiaa täynnä oleva kolli. Hän näyttii, jos omaa paljon ystäviä, mutta myös vain yksi tai kaksi tärkeää sellaista riittävät. Hän rakastaa kiipeillä puissa ja sulautuu mainiosti ympäristöönsä punaruskean turkkinsa avulla. Hän torkkuu mielellään puissa tai muissa korkeissa paikoissa tehtyään tehtävänsä. Pitää keskustelusta toisten kanssa, mutta on yllätykseksi aika huono pikkupuheessa. Hän alkaa helposti takerrella sanoissaan, jos joutuu paineen alle tai huomaa, ettei toinen pidä hänestä. Hän osaa myös olla vakava tarvittaessa ja yrittää aina auttaa parhaansa mukaan. Punakivi nauttii, että saa joskus vain olla ystävänsä tai klaanilaisensa vierellä, tekemättä mitään. Vaikka melko puhelias onkin, tietää hän myös milloin kuuluu olla hiljaa. Hän tukee ystäviään ja läheisiään kaikilla voimillaan. Hän on klaanilleen erittäin uskollinen ja seuraa aina päällikköään minne vain, vaikkei aina pitäisikään siitä. Punakivi nauttii korkeista paikoista, mutta pelkää vettä ja on todella surkea uimari. Joskus tulee päiviä, kun hän on oikea rauhallisuuden perikuva, kun taas toisina hänellä riittää energiaa vaikka kolmelle. Punakivi neuvoo toisia mielellään, jos toiset vain sattuvat kuuntelemaan. Silloin saattaa huomata, että hän on myös melko viisas. Punakivi on taitava metsästäjä ja viihtyy metäsässä mainiosti. Hän pitää lintujen pyydystämisestä. Hän ei tietäisi mitä tehdä, jos matkustaisi alueelle, jossa ei olisi lainkaan puita. Häntä on joskus leikillään kutsuttu puoliksi oravaski tämän takia. Punakivi yrittää peitellä sitä, mutta on tosiasiassa aika herkkä. Jos toinnen nimittelee häntä tai puhuu pahaa ivaillen, se kirpaisee häntä eikä lähde pois mielestä pitkään aikaan. Punakivi ei pitä haukkumisesta tai ivailuista, vaikka ei hampaitaan pelkääkään paljastaa. Hänestä erimielisyydet voidaan suorittaa ihan ilman rumaa kieltäkin. Punakivi on toivoton romantikko, tahtoen joskus kumppanin itsellensä, eikä välitä onko se tyttö vai kolli. Kun hän rakastuu, toivoo hän sen olevan ikuista. Punakivi pitää pennuista ja leikkii niiden kanssa mielellään, mutta ei tahdo omia vielä pitkään aikaan, jos ollenkaan. Hän on päättäväinen, mutta kuuntelee aina toisten mielipiteet ja usein jopa kyselee niitä. Hän on valmis muuttamaan mieltään joistain asioista, jos vain saa tarpeeksi hyvät perustelut. Hän uskoo Tähtiklaaniin, sillä näin hänet on koulutettu, eikä ole vielä saanut vihiä siitä, ettei se olisi olemassa.

 

Menneisyys

Punakivi syntyi Okahampaalle ja Sarastuskatseelle. Hän oli kaksikon ainut pentu, mutta oli vanhemmilleen rakas. Punakivi, tuolloinen Punapentu, sai nimensä vahvasti punertavan turkkinsa mukaan. Hän rakasti vanhempiaan suuresti. Punapentu ei tiennyt, että Sarastuskatse ei ollut täysin onnellinen Okahampaan kanssa. Emo nimittäin tiesi, että Okahampaan sydän kuului toiselle, klaanissa tuolloin olevalle Kiiltäväkuulle, toiselle kollille. Punapentu muisti, kuinka yhtenä iltana hänen vanhemansa olivat jättäneet hänet toisen kuningatteren hoitoon ja menneet keskustelemaan muualle. Emo oli tullut vihaisena takaisin ja kiinnittänyt huomionsa hoitamaan pentuaan, ollen täysin huomiomatta Okahammasta, joka oli seurannut kuningatarta takaisin. Punapennulle selvisi, että Sarastuskatse oli kertonut Okahampaalle tietävänsä tämän rakastuneen toiseen kolliin. Vanhemmat eivät enää näyttäytyneet yhdessä ja pian tämän jälkeen Okahammas lähti klaanista Kirkaskuun kanssa. Sarastuskatse suri kumppaninsa menettämistä ja kertoi Punapennulle, että jos joskus rakastuisi, ihan kehen tahansa, kolliin tai tyttöön, pitäisi hän kiinni tästä. Punapentu lupasi ja ikuisesti piti tämän mielessä.

Hän kasvoi uskollisesti Myrskyklaanin oppilaana, mestarinsa ohjaistuksessa. Hän emonsa hukkui liukkalla ilmalla metsästäessään, kun Punatassu oli jo kokenut oppilas. Punatassu oli surrut emoaan suuresti, mutta klaanin tuella oli kääntänyt surunsa voimaksi klaania kohtaa. Hän tosin sai tästä suuren pelon vettä kohti.

Punakivi muisti oppilasajoistaan suuren sodan. Hänen turkkiaan vieläkin kylmäsi kun ajattelikin sitä. Oli ollut täysin normaali rauhallinen kokoontuminen, kun heidän kimppuunsa hyökättiin. Vaikka silloin jo kokenut oppilas, Punatassu oli järkyttynyt niin että havahtui vasta kun ensimmäinen vihollinen osui häneen. Hän muisti kulkukissan lemun ja vieraat hampaan kaulallaan. Sota oli villinnyt ja veren haju, kauhun ja raivon huudon leijuivat ilmassa ja kaikki se melske!.. Punatassu oli selvinnyt taistelusta, mutta moni oli menettänyt henkensä. Se jälkeen elettiin jännittyneitä aikoja, mutta kulkukissat eivät palanneet. Klaanikissat olivat voittaneet.

Punatassu sai soturinimensä Punakiven tämän jälkeen. Hän oli suorittanut oppilaan tehtävänsä ja oli valmis uusiin kokemuksiin.

Mutta rauhan aika ei kestänyt kauan, kun uusi, pahempi vastustaja kävi päälle. Taivas syttyi liekkeihin ja suuret liekehtivät kivet satoivat maahan. Kaikki syttyi liekkeihin ja Punakivi katsoi kauhuissaan, kuinka koti paloi ympärillään.  Hän muisti poimineensa jonkun pennun leukoihinsa ja juosten pitkin jaloin niin kovaa kun kykeni. Perheenjäsenet juoksivat panikoiden läheistensä kanssa pakoon, yrittäen huolehtia toisistaan kaiken sen pelon keskellä. Huudot kaikuivat ilmassa, jokaisen yrittäessä kutsua toisiaan. Punakivi huomasi pennun vanhemmat lähellään, mutta ilmaa halkoi kova räsähdys ja palava oksa tipahti hänen eteensä, saaden kipinät lentämään. Pentu vinkui ja rutisti hänestä kiinni. Punakivi yritti huutaa pennun vanhemmille, mutta ei ollut varma kuulivatko he. Pakokauhu sai Punakiven valtaansa ja hänen oli pakko päästä pois liekkien keskeltä. Kuin ihmeen kaupalla Punakivi löysi tiensä ulos metsäpalon keskeltä ja huomasi muita klaanilaisiaan. Hän pakeni muiden mukana niin kovaa kun kykeni.

Kaikki sen jälkeen oli niin epäselvää. Kauhu ja pelko täytti jokaisen. Punakivi muisti rauhoitelleensa pikkuruista pentua, joka ei suostunut liikkumaan minnekään viereltään. Hän oli kiinnittänyt kaiken huomionsa pikkuruiseen ja auttoi itseään rauhoittelemaan sen avulla. Pennun tunnisti muutama Tuuliklaanilainen, jotka helpottuivat suuresti pikkuisen nähdessään. Punakivelle selvisi että pennun nimi oli ironisesti Kekälepentu. Pentu oli suostunut menemään takaisin klaaninsa pariin, mutta oli kiittänyt suuresti henkensä pelastamisesta. He eivät varmasti koskaan unohtaisi toisiaan.

Myrskyklaanin läpi kävi suuri suru, kun heidän silloinen päällikkö Kuutamotähti menetti viimeisen henkensä. Lumitähti nousi heidän päällikökseen ja johti heitä hyvin. Naaras kertoi, että aikoi vaihtaa heidän reviirinsä paikkaa. Tästä kodista ei olisi enää mitään jälkellä. Ei riistaa, eikä suojaa. Punakivi tuki päällikkönsä päätöstä täysin. Ja siinä katselleessä toisen olevan niin urhea, jopa tämän kaiken kauhun keskellä, lupasi Punakivi itsellensä, että seuraisi päällikköön minne asti. Hän tahtoi olla aivan yhtä rohkea ja vahva kuin Lumitähti.

 

Muuta

  • Punakivi voi rakastua kumpaankin, naaraaseen tai kolliin, mutta aikoo pitää rakkaudestaan kiinni sen saatuaan.
     
  • Hän viihtyy korkeissa paikoissa.
     
  • Punakivi on taitava puissa kiipeilijä ja osaa sulautua mainiosti luontoon ympärillään. Hänen tasapainonsa on hyvä ja liikkeet usein sulavat. Hän on mainio vaanija ja vakoilija. Hän on taitava metsästämisessä, mutta ei paras taistelija.

 

Copyright

Srhwonea

toinen kuva © Butterfly

©2019 Punakivi | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com